Къде се намирам:
Риболов
Сладководен раздел
Излети
Моят риболовен излет
naRiba.com

Форум

Кастел 06 - 10.08.2008 г.
Кастел 06 - 10.08.2008 г.
Имало едно време до гр.Севлиево един язовир който се казвал Кастел.
Намеренията ми бяха да пристигна там в четвъртък /07.08.2008/, но още в сряда след като бях отхвърлил планираните си задачи, след мнооооооого кратък разговор с Иво /управителя / стегнах багажа и право за Кастел.Преди това минах само да взема от магазин "Го фиш" престигналата ми поръчка от предният ден.

Престигнах на язовира около 22,00 часа.Докато жената оправяха с децата багажа, аз спретнах едната стойка, а другата реших да я разпъна сутринта по светло.Пред бунгалото където смятах да разпъна заварих мъж и жена от София / страхотни хора/И реших да застана от двете му страни.През първата нощ нямаше и бутване.
Сутринта разпънах рано и другата стойка и разпънах с новата придобивка /от която за сега съм много доволен/

И се започна.
В 08,00 ч.

Последваха бързи два в рамките на 5 мин.

Последва един хубавец при колегата от София

И после пак аз

И около 16,30 ч. сигнализатор пропищяха, но по различно

Последва борба

И накрая надделях аз, закова кантара на 10 кг.

Излишно е да казвам какво последва.Кантарче, снимка и после обратно

Последваха още един два удара на риби около 2 кг. и след някой други ангажименти

около 23.00 ч.ми удари този 6 кг. красавец

Последваха още два по около 2-3 кг. и след тях този 5,800

И така без спане до 6,00 ч.И след това пълен обрат.От петък 06,00 ч.до неделя 12,00 ч. 7-8 шарана от порядъка между 1-3 кг./ три от които на фидирчето/
Едрата се скри.Хранех едни и същи места, като подхранвах слабо за да не прехраня местата, но уви.Едрото не пипна.
През останалото време с бат Васил от София си прекарахме страхотно.Релакса бе на макс.Но дори и след падналият в събота вечер дъжд, рибата не се активизира.И така в неделя по обед стегнахме си багажа с жената и децата и право за Варна, като преди това резервирахме същото бунгало за следващото посещение, което обаче ще бъде вече през септември.

Намеренията ми бяха да пристигна там в четвъртък /07.08.2008/, но още в сряда след като бях отхвърлил планираните си задачи, след мнооооооого кратък разговор с Иво /управителя / стегнах багажа и право за Кастел.Преди това минах само да взема от магазин "Го фиш" престигналата ми поръчка от предният ден.

Престигнах на язовира около 22,00 часа.Докато жената оправяха с децата багажа, аз спретнах едната стойка, а другата реших да я разпъна сутринта по светло.Пред бунгалото където смятах да разпъна заварих мъж и жена от София / страхотни хора/И реших да застана от двете му страни.През първата нощ нямаше и бутване.

И се започна.
В 08,00 ч.

Последваха бързи два в рамките на 5 мин.

Последва един хубавец при колегата от София

И после пак аз

И около 16,30 ч. сигнализатор пропищяха, но по различно

Последва борба

И накрая надделях аз, закова кантара на 10 кг.

Излишно е да казвам какво последва.Кантарче, снимка и после обратно

Последваха още един два удара на риби около 2 кг. и след някой други ангажименти

около 23.00 ч.ми удари този 6 кг. красавец

Последваха още два по около 2-3 кг. и след тях този 5,800

И така без спане до 6,00 ч.И след това пълен обрат.От петък 06,00 ч.до неделя 12,00 ч. 7-8 шарана от порядъка между 1-3 кг./ три от които на фидирчето/

През останалото време с бат Васил от София си прекарахме страхотно.Релакса бе на макс.Но дори и след падналият в събота вечер дъжд, рибата не се активизира.И така в неделя по обед стегнахме си багажа с жената и децата и право за Варна, като преди това резервирахме същото бунгало за следващото посещение, което обаче ще бъде вече през септември.

- malkia_joro
- разбира нещата
Re: Кастел 06 - 10.08.2008 г.
Прекрасен излет!Прекрасни риби!Прекрасен репортаж!И честита нова придобивка
Интересното е,че след релийза на десет килограмовия си направил доста голям скок в бъдещето
12.08.2025 
Може би сте забравили да вземете играчки на децата и те са си поиграли с фотоапарата

Още веднъж,браво за излета
п.п.чакам и мнението ти за стойката

Интересното е,че след релийза на десет килограмовия си направил доста голям скок в бъдещето

Може би сте забравили да вземете играчки на децата и те са си поиграли с фотоапарата

Още веднъж,браво за излета

п.п.чакам и мнението ти за стойката

Красотата на живота е в това,че продължава.

malkia_joro написа:Интересното е,че след релийза на десет килограмовия си направил доста голям скок в бъдещето12.08.2025

-
- и господ не е толокова добър
Супер излетче и супер риби.
Да хванеш риба е удоволствие,но да и дариш живот,това не се описва с думи.
- MITKO70
- кандидат преподавател
Евала Хари ,много добър риболов със страхотни риби. 

Всичко може,но не всеки го можe.

-
- научил се да хвърля
Добър излет и добри рибки 

Браво,през септември 10 плюс 2 на един път 

-
- разбира нещата
- Обратна връзка:

Евала!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Добре си прекарал,айде няма ли обаче да идваш при Киро?
Ще дойда към края на септември или началото на октомври.Ще пиша предварително.Нека се активизира рибата /най- вече амурите/.drebens написа:![]()
![]()
![]()
Евала!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Добре си прекарал,айде няма ли обаче да идваш при Киро?

- sapuna
- Модератор
- Обратна връзка:
Крайно време беше да ги надереш тези шарани! 

За първите 24 часа - около 40 кг. улов /+/- 2-3 кг./След това нищо общо.sapuna написа:Крайно време беше да ги надереш тези шарани!