Къде се намирам:
Риболов
Сладководен раздел
Излети
Къде и какво кълве в момента.
naRiba.com

Форум

Колеги малко информация за Дунава покрай Козлодуй
Модератор: Paublo_Eskobar
-
- новобранец
- Обратна връзка:
Колеги малко информация за Дунава покрай Козлодуй
необходима ми е тъй като наскоро се прибрах и ходих 2-3 пъти и нищо не хванах като се има в предвид голимети приготовления преди денят на големите удари които се оказаха никакви 

Re: Колеги малко информация за Дунава покрай Козлодуй
Информацията няма да ти хареса никак: риболовът около Козлодуй е буквално ужасен тази годинаrusolov написа:необходима ми е тъй като наскоро се прибрах и ходих 2-3 пъти и нищо не хванах като се има в предвид голимети приготовления преди денят на големите удари които се оказаха никакви

За хищници забрави

Положението с шараните и амурите е също тегаво, но гледам че с много упоритост и късмет чат-пат се хващат рибки. Основно на места, които постоянно се захранват от Май месец насам

За сом, мряна или други подобни екзотики от брега е най-добре да забравиш! Излизаха за кратко в края на Юли, но сега ги няма.
Поздрави!
Ако не виждаш изход от ситуацията... огледай се за вход!
Re: Колеги малко информация за Дунава покрай Козлодуй
-За Дунава де! На 19-21 август бях край Оряхово почти до козлодуй! Ами през първата нощ, от брега хванах 7 сомчета между 1 и 1.5кг. Излезе и един батко около 3кг. На втората нощ само една бяла мряна около 800гр.Но да кажа най важното, нямаш ли попови прасета-(конощип), просто не ходи на Дунава! Ходя поне 4-5 пъти в годината за по два три дни. На всичко останало що се нарича стръв съм хванал само една бяла риба на дунавско попче. Виж, ако си хванеш уклей имаш доста по-вече шансове! Моето скромно мнение е, че, като всяка река няма два еднакви дни, пък и водата пада и се вдига когато и с колкото си иска. А щях да забравя нещо важно, което според скромният ми 40 годишен опит противоречи на всакаква логика. Въпросният успешен улов, който направих бе по време на пълнолуние, не знам вече на какво да вярвам! Все пак Дунава е магия от която и да не си хванал риба си тръгваш с пълна душа! Късмет!!!