Къде се намирам:
Относно Сайта
Препоръки и Оплаквания
naRiba.com

Форум

Лични вЧЕПАТления и наблюдения за нЕкои "важни" въ
Модератор: sapuna
Аз също съм напълно съгласен с колегата.Искам да дам един пример със себе си.Бях много приятно изненадан след като попаднах на сайта nariba.com. запален рибар съм и си викам супер ето едно място където мога да черпя информация за любимото си хоби.Отначало всичко беше наред четях разнообразните теми попивах информация и се опитвах да прилагам наученото, кефех се че има толкова много хора, за които риболова е прекрасно нещо.Само че в един момент някъде от около месец във форума стана страшно - валят некакви нападки некакви безмислени спорове кой е по-по-най.може и от жегата да е кой знае, стигна се до там че като влеза във форума две трети от темите и мненията са за това ,че някой си казал нещо и юруш на маслините, ако ме разбирате.Какво делиме не мога да разбера?чушки ли, домати ли що ли?Лично за мен, а предполагам и за други съфорумци като мене, които не пишат толкова често форумът е изключително полезен, но съгласете се как да пишеме като 9 от 10 теми в последно време са кой на кого!
На мене не ми дреме кой какво е казал, но с вниманието което му се отделя не съм съгласен.Все пак целта на този форум доколкото знам е обмяна на информация за любимото хоби а не на хвърляне на кал.Пак повтарям това е личното ми мнение и не ангажирам никой с него.Пожелавам на всички НАСЛУКА