Къде се намирам:
Риболов
Сладководен раздел
Излети
Отивам naRiba
naRiba.com

Форум

Созопол - къмпинг градина
Модератор: Кърцата
- maver13
- вече хвърля и на тежко
Созопол - къмпинг градина
Тая година ще почивам на къмпинг Градина близо до Созопол. Гадното е че си падам по риболов на плувка, а знам че на морето тва не е най-удачния варянт. Ако някой има инфо за някакаъв сладководен или морски риболов в района нека сподели. Такъми, риби, стръв, места и так далее...........
aide nasluka
Re: Созопол - къмпинг градина
Езерото Вая е наблизо имаше тема на скоро един колега е "разбил" каракудата и шарана. Преди месец когато бях там в Бургас имаше недостиг на бял червей, колегите от раьона да споделят... Така че се запаси ако имаш условия да го запазаиш жив.
Ако искаш все пак опитай морския риболов (не боли), препоръчвам ти да отидеш на "Дюни" 2-3 км след каваци, а иначе и на скалите между градина и черноморец май не е толкова зле но май там местата повече за подводен риболов.
Ако искаш все пак опитай морския риболов (не боли), препоръчвам ти да отидеш на "Дюни" 2-3 км след каваци, а иначе и на скалите между градина и черноморец май не е толкова зле но май там местата повече за подводен риболов.
- maver13
- вече хвърля и на тежко
Видях го , деденце, ама не разбрах къде е тая Германка

Иначе ше се отдадеме на

aide nasluka
Погледни и ТУК!? 

„Хората цяла седмица чакат да стане петък, цяла година - да стане лято и цял живот - да са щастливи."
Умберто Еко
Умберто Еко
maver13 написа:Видях го , деденце, ама не разбрах къде е тая Германка ...

Там некъде у твоя район е, разпитай и ще го намериш. Иначе искам да ти кажа, че да ловиш сафрид на плувка нощем е страшен кеф, струва си да опиташ.
- чуруликпенчо
- сериозен играч
Описаните места са на по 10 мин. път ,т.е. не вярвам да са проблем. "Градина" е между всички тях. Зарган и илария се ловят доста успешно и на плувка и ваглер. Условието е да мяташ от скалите в по-дълбокото.От плажа не става по този начин. На плувка излизат по-едрите риби.Ако искаш ,мога да ти обясня монтажа за плувката както я използваме във Варна. За ваглера не съм много "чак",защото използвам ваглери "а ла Чурулик",които май не са същите като магазинските и си ги утежнявам по някакъв май не много издържан начин.
Инак,стандартния и печеливш начин си е бомбардата.
Инак,стандартния и печеливш начин си е бомбардата.
Няма дума в българския език,която в множествено число да завършва на "Й".
"Германката" се намира между Дюни и Каваци, аз също мислех да ходя там, но май е трудно с достъпа заради строежите и охраната...
С. Равадиново е на 2-3 км. от Созопол, където има 2 язовирчета(едното е възможно да е арендовано), та там можеш да си цъкаш на плувка ако няма на морето. Излизаха до миналата година-каракуди, червеноперки и дребни шаранчета.
- чуруликпенчо
- сериозен играч
И индианците /щото Равадиново е пълно с индианци/ са оставили риба?!?!Излизаха до миналата година-каракуди, червеноперки и дребни шаранчета.
Мавер,ако не ти се лови морска риба , просто се отдай на разливане по плажната ивица. Между другото,на "Градина" е нудисткия плаж на "Златна рибка'. Е-е-е-е-х,какви спомени си имам от тези места.......
Няма дума в българския език,която в множествено число да завършва на "Й".
- Димо Генчев
- вече хвърля и на тежко
- Обратна връзка:
И сега излизат, главно каракуди, най-вече на царевица от консерва.rumci написа:С. Равадиново е на 2-3 км. от Созопол, където има 2 язовирчета(едното е възможно да е арендовано), та там можеш да си цъкаш на плувка ако няма на морето. Излизаха до миналата година-каракуди, червеноперки и дребни шаранчета.
Да уточня - става въпрос за по-десния язовир, след като се излезе от селото, ако мога така да се изразя. Трябва питане, ако не ги знаеш. Информацията ми е от края на юни

Ето малко доказателство:

Успех!
Не слушай какво ти казват повечето хора, защото точно повечето хора са обикновено по-глупави...