Огняново 16 и 17.08.2008

Модератори: bobopeli, sapuna

Аватар
bradata
разбира нещата
разбира нещата
Обратна връзка:

Огняново 16 и 17.08.2008

Мнение от bradata »

Направихме с брат ми един двудневен излет на Огняново за събота и неделя. Риба нямаше, но пък красота и много приятни изкарване имаше. От към риба закачихме само няколко кленчета, една каракуда, едно бебе шаранче и много слънчаци, но все пак не е важна само рибата. :) Всичката риба си плува пак във водата и расте (надявам се), с изключение на едно кленче, което беше много лошо захапало куката и умря :(.
Сега стига съм писал глупости, а да взема да пусна малко снимки:

Ожесточена битка:
Аз:
Изображение
Брат ми:
Изображение

Подготвяме се:
Изображение

Чакането:
Изображение

Малко красоти:
Изображение
Изображение
Изображение
Изображение
Изображение
Изображение
Изображение
Изображение
Изображение
Изображение
Изображение
Изображение
Изображение

Има една лодка на една от снимките. Извинявам се на колегата, че е снимана, но просто така се е случило. :)
Скромността е качество за тези, които нямат други качества!
Аватар
hristotihov
сериозен играч
сериозен играч
Обратна връзка:

Re: Огняново 16 и 17.08.2008

Мнение от hristotihov »

И мене ме кефи тоя язовир. Проблема е че има много водорасли на дъното поне на 20-30 метра навътре и риболова на дъно е много труден. И аз ходих скоро, обиколих брега за да търся места без водорасли, обаче от северната страна няма такива, а аз искам да ловя с фидер. Вие на кое място бяхте? Имаше ли чисто дъно? Волвото с хиликоптер ли го свалихте там? :lol: Снимките са правени на различни места и не мога да се ориентирам. Качвам една карта от maps.google.com, кажи некви места, ако знаеш с по-чисто дъно.
Изображение
нямам живарник
saksi
фен клуб-скобар

Мнение от saksi »

Иди откъм Раковица там няма водарасли.
По добрите места за риболов са ,като минеш през селото, тръгваш за военното поделение.
Ама в селото трябва да питаш.
Има малко стръмни пътеки ,но е по добре там(за риболов) ,отколкото пътя(вдясно )преди селото.
Аватар
hristotihov
сериозен играч
сериозен играч
Обратна връзка:

Мнение от hristotihov »

saksi написа:Иди откъм Раковица там няма водарасли.
По добрите места за риболов са ,като минеш през селото, тръгваш за военното поделение.
Има малко стръмни пътеки ,но е по добре там(за риболов) ,отколкото пътя(вдясно )преди селото.
ОК, мерси, този преди селото в дясно го знам, там е винаги заето, а мястото не е нищо особено. Но другия към поделението може да го пробвам още в събота :lol:
нямам живарник
Аватар
MITKO70
кандидат преподавател
кандидат преподавател

Мнение от MITKO70 »

hristotihov написа: Волвото с хиликоптер ли го свалихте там? Снимките са правени на различни места и не мога да се ориентирам. Качвам една карта от maps.google.com, кажи некви места, ако знаеш с по-чисто дъно.
Мястото е точно срещу твойта червена точка на картата,виж сн.11.Преди стената в дясно ,обикаляш залива и минаваш в гората.Гледа почти срещу стената.
saksi написа:Иди откъм Раковица там няма водарасли.
Има малко стръмни пътеки ,но е по добре там(за риболов) ,отколкото пътя(вдясно )преди селото
Така е ,не съм ходил към поделението след голямите наводнения,но лошото е ,че колата ти е далече и преди пипаха,затова не съм привърженик на тези места.Има и по-добри места след поделението към стената ,но трябва лодка.
Всичко може,но не всеки го можe.
Изображение
Публикувай отговор

Обратно към “Моят риболовен излет”