Струма, 17.08.08

Модератори: bobopeli, sapuna

Independentfly
новобранец
новобранец

Струма, 17.08.08

Мнение от Independentfly »

Прекарах чудесни два часа на реката. Може би случайно намерих мястото, пък и свободно, защото вече минаваше 11.00 часа. Точно под два прага на реката под Невестино. Отначало застанах на края на пътечката край нея, но това беше докато не си закачих линията на директната седмица на клоните на близкото дърво. Докато правих опити да откача, нагазих със маратонки и чорапи във водата и повече не излязох. В смисъл супер беше да съм в горещия ден почти до късите панталони във вода. А не бях готов съвсем да ловя така. Напъхах в джоба на елечето кутийка с бели, една кърпа, кукоизваждач и започнах с опитите си да хвана някоя рибка. Истината е, че това много не ме вълнуваше, а и никога не съм бил кой знае какъв майстор, но винаги съм чакал с нетърпение всеки риболовен излет, макар и кратък като този. Излизаха дребни рибки и доста кленчета, които се появяваха светкавично, след подаване във водата на малко бели червеи. Учудих се на един около 300 грамов костур, но си мисля, че беше случайност. Ще се опитам да кача снимки от мястото. Ами това е. Успешен ден на всички.
Публикувай отговор

Обратно към “Моят риболовен излет”