Батак

Модератори: bobopeli, sapuna

Аватар
nedved3
разбира нещата
разбира нещата

Батак

Мнение от nedved3 »

Здарвейте,в неделя се върнах от батак.Изкарах там 10 дни на палатка,на костандовския залив.Точно в началото под дърветата.Риба излизаше много доволно за този язовир.С лодка влизах върху водораслите и ловях пред тях с гол телескоп 7 метра.Дълбо4ината беше 3метра и половина.Кълвеше главно на жито,едри каракуди и бабушки а последните няколко дни и много шаровци около 1 килограм но чукнаха и 2 дивака по едрички.риболова беше успешен ако имате свободно време отидете там няма да съжалявате.В галерия вкарвам и снимките.
Аватар
Добата©
разбира нещата
разбира нещата

Re: Батак

Мнение от Добата© »

Изображение
много хубав илет сте спретнали браво :smt023Изображение
Изображение
DaNiToO
новобранец
новобранец

Мнение от DaNiToO »

Колега на какво хвана шараните?
Аватар
nedved3
разбира нещата
разбира нещата

Мнение от nedved3 »

Двата дивака ги хванах на млечна царевица, а другите на жито.
viksana
новобранец
новобранец

Мнение от viksana »

Здравей!Да те питам къде точно се намира този залив,защото аз хода много често там,но в момента не се сещам по името..А смятам скоро да отида пак и за това,да го преслушам.. :)
viksana
новобранец
новобранец

Мнение от viksana »

nedved3 написа:Двата дивака ги хванах на млечна царевица, а другите на жито.
Дай малко подробности де..с разпъване ли или от брега..влакно какво? и на куршум ли? ;)
Иначе пак браво..доста добър излет си си направил.. ;)
Аватар
nedved3
разбира нещата
разбира нещата

Мнение от nedved3 »

Направи ми впечатление че на Батак каракудата не се бори толкова колкото червеноперката,на други язовири е обратно каракудата е по борбена но там не е така защо не мога да си го обясна.Но шарана си е шаран най бече двата диви които хванах яко се ,,поборихме" :D :D :D :D :D голямо густо беше,утре ще отида за няколкко дни на пясъчник да вида и там каква е хавата.За последно бях там на откриването на сезона но на стената и се върнах с 3 костура само,дано сега не е така. :D :D :D :D :D :D
viksana
новобранец
новобранец

Мнение от viksana »

Ами не на всякъде по Батак е така..например отиди към контра стената,там каракудата се бори като луда..Просто нямам думи.. :) А кажи за местноста де :)
Аватар
nedved3
разбира нещата
разбира нещата

Мнение от nedved3 »

Костандовския залив се намира ,като минеш контра стената и по чакъления път направо,когато свърше чакъла има черен път който е малко гадничък но ако времето е сухо се минава.Стигаш до един нос който е целия в скали и около 300 метра по надоло започва залива .Просто от пътя на контра стената по язовира те изкарва там няма другаде накъде. :D :D :D
viksana
новобранец
новобранец

Мнение от viksana »

Ааааа да сетих се..еми аз и без това хода на стената,ще се отбия и до там някой ден,като реша да се помъкна с багажа.. :D
Аватар
nedved3
разбира нещата
разбира нещата

Мнение от nedved3 »

Е защо бе колега когато минах от там имаше хора които бяха наскубали доста каракуда и бабушка на дупката до контра стената.
Аватар
nedved3
разбира нещата
разбира нещата

Мнение от nedved3 »

Иначе виж кога ще ходиш моя съвет е сутрен рано от 6 до към 10 и вечер от 19 до към 21 часа.Само тогава не духаше .През другото време духа и не се хваща абсолютно нищо.
viksana
новобранец
новобранец

Мнение от viksana »

Знам знам..от 4 години хода там,знам го перфектно язовира... :twisted: ами сигурно ще е така..от 6 до кам 9-10 на залива след т'ва на дупката..там няма такъв вятър..и също там излиза Шаран,но трябва яко захранка.. :)
Аватар
nedved3
разбира нещата
разбира нещата

Мнение от nedved3 »

ДА хвърляй повече кюспе и дано и ти да имаш успех,и ти да хванеш някой дивак много е голямо густото.Успех :D
viksana
новобранец
новобранец

Мнение от viksana »

На кюспето му мина модата вече.. ;) сега вече е модерно да се смесват захранки и в тях да се турят червей,жито,царевица и т.н. ;) За марица е много добре да смесиш захранка за каракуда с качамак..който иска да пробва ;)
Публикувай отговор

Обратно към “Моят риболовен излет”