Къде се намирам:
Риболов
Сладководен раздел
Излети
Моят риболовен излет
naRiba.com
Форум
Риболов
Сладководен раздел
Излети
Моят риболовен излет
Батак
Батак
Здарвейте,в неделя се върнах от батак.Изкарах там 10 дни на палатка,на костандовския залив.Точно в началото под дърветата.Риба излизаше много доволно за този язовир.С лодка влизах върху водораслите и ловях пред тях с гол телескоп 7 метра.Дълбо4ината беше 3метра и половина.Кълвеше главно на жито,едри каракуди и бабушки а последните няколко дни и много шаровци около 1 килограм но чукнаха и 2 дивака по едрички.риболова беше успешен ако имате свободно време отидете там няма да съжалявате.В галерия вкарвам и снимките.
Re: Батак
Колега на какво хвана шараните?
Двата дивака ги хванах на млечна царевица, а другите на жито.
Здравей!Да те питам къде точно се намира този залив,защото аз хода много често там,но в момента не се сещам по името..А смятам скоро да отида пак и за това,да го преслушам.. 
Дай малко подробности де..с разпъване ли или от брега..влакно какво? и на куршум ли?nedved3 написа:Двата дивака ги хванах на млечна царевица, а другите на жито.
Иначе пак браво..доста добър излет си си направил..
Направи ми впечатление че на Батак каракудата не се бори толкова колкото червеноперката,на други язовири е обратно каракудата е по борбена но там не е така защо не мога да си го обясна.Но шарана си е шаран най бече двата диви които хванах яко се ,,поборихме"
голямо густо беше,утре ще отида за няколкко дни на пясъчник да вида и там каква е хавата.За последно бях там на откриването на сезона но на стената и се върнах с 3 костура само,дано сега не е така.

Ами не на всякъде по Батак е така..например отиди към контра стената,там каракудата се бори като луда..Просто нямам думи..
А кажи за местноста де 
Костандовския залив се намира ,като минеш контра стената и по чакъления път направо,когато свърше чакъла има черен път който е малко гадничък но ако времето е сухо се минава.Стигаш до един нос който е целия в скали и около 300 метра по надоло започва залива .Просто от пътя на контра стената по язовира те изкарва там няма другаде накъде.

Ааааа да сетих се..еми аз и без това хода на стената,ще се отбия и до там някой ден,като реша да се помъкна с багажа.. 
Е защо бе колега когато минах от там имаше хора които бяха наскубали доста каракуда и бабушка на дупката до контра стената.
Иначе виж кога ще ходиш моя съвет е сутрен рано от 6 до към 10 и вечер от 19 до към 21 часа.Само тогава не духаше .През другото време духа и не се хваща абсолютно нищо.
Знам знам..от 4 години хода там,знам го перфектно язовира...
ами сигурно ще е така..от 6 до кам 9-10 на залива след т'ва на дупката..там няма такъв вятър..и също там излиза Шаран,но трябва яко захранка.. 
ДА хвърляй повече кюспе и дано и ти да имаш успех,и ти да хванеш някой дивак много е голямо густото.Успех 
На кюспето му мина модата вече..
сега вече е модерно да се смесват захранки и в тях да се турят червей,жито,царевица и т.н.
За марица е много добре да смесиш захранка за каракуда с качамак..който иска да пробва