Къде се намирам:
Риболов
Сладководен раздел
Тактика
Стръв и захранка
naRiba.com

Форум

Захранка ФилСтар!
Модератор: Paublo_Eskobar
Захранка ФилСтар!
Какво мислите за захранката на ФилСтар с ягода и Специал фидер, защото си купих 10 пакета и утре заминавам за блъсково мисля да я пробвам. Плюс това е маркова захранка и много я хвалят.
Re: Захранка ФилСтар!
Маркова?Пич нещо си се объркал!
Тук хич не я хвалят а и на мен не ми е давала,добър резултат поне за реката тази,която е. 

TICA FAN
На Филстар с ягода... съм хващал само каракуди (шамарче)... 

-
- учете се от него
Ягодата горе-долу става , но "фидер"-а е кофти , хем не е ароматизирана , хем става яркочервена като се забърка. Пробвал съм я на два водоема и определено резултата е плачевен. По-добре си вземай някой от вариантите на " Мундиал"- 2.5кг./ 7лева.
IDA, ем с колегата отиваме за толстолопи утре. 

-
- учете се от него
За толстолоби , всичко става- вземи си и по едно степче "ягода" на пакет захранка!Swordfish92 написа:IDA, ем с колегата отиваме за толстолопи утре.
Ние купихме направо 2 ароматизатора с ягода единият по 300 грама. Много са добри и ухаят много силно.
- hristotihov
- сериозен играч
- Обратна връзка:
Аз мисля че захранката на FilStar Special Feeder е перфектна, но точно за фидер. Лесно се разтваря на дъното, излиза от кошницата на фидера и образува петно. Ако ще я ползвате за по-стегнати топки, не е подходяща.
нямам живарник
- butnik
- рибар фанатик
- Обратна връзка:
Краси,а мислиш ли,че знае що е пълнежLocal написа:Идеални са тези захранки... за пълнеж...

Винаги прощавайте на враговете си-за тях няма нищо по-дразнещо от това.....
-
- учете се от него
Вземи си един Мундиал-фидер и един Филстар-фидер , направи две равностойни петна и после докладвай за резултата!hristotihov написа:Аз мисля че захранката на FilStar Special Feeder е перфектна, но точно за фидер. Лесно се разтваря на дъното, излиза от кошницата на фидера и образува петно. Ако ще я ползвате за по-стегнати топки, не е подходяща.

п.п. българския език има четери сравнителни степени : "хубаво" , "по-хубаво" , "най-хубаво" , " да си е..е мамата"

Хм.. може пък и да го науча ако обесните.butnik написа:Краси,а мислиш ли,че знае що е пълнежLocal написа:Идеални са тези захранки... за пълнеж...
-
- учете се от него
Пълнежа при вафлите е "вътрешното" на вафлата , а при захранките- "външното на вафлата"Swordfish92 написа:Хм.. може пък и да го науча ако обесните.butnik написа:Краси,а мислиш ли,че знае що е пълнежLocal написа:Идеални са тези захранки... за пълнеж...

- hristotihov
- сериозен играч
- Обратна връзка:
Слушам и изпълнявам!IDA написа:Вземи си един Мундиал-фидер и един Филстар-фидер , направи две равностойни петна и после докладвай за резултата!

нямам живарник
-
- учете се от него
Виж в галерията ми , има снимани пакети само че не са точно варианта "фидер".В София няма начин да го няма по магазините
п.п.
http://gallery.nariba.com/data/500/1979 ... 21-med.JPG
http://gallery.nariba.com/data/500/1979 ... 24-med.JPG

п.п.
http://gallery.nariba.com/data/500/1979 ... 21-med.JPG
http://gallery.nariba.com/data/500/1979 ... 24-med.JPG