Къде се намирам:
Риболов
Сладководен раздел
Излети
Отивам naRiba
naRiba.com

Форум

Отивам на яз. Искър
Модератор: Кърцата
- nasco2
- сериозен играч
- Обратна връзка:
Отивам на яз. Искър
Ще бъда между калният нос и бункера където е свободно. Ще бъда там до 30.08.08 които иска да заповяда. Отивам след малко или ако не смогна утре сутринта.
- MITKO70
- кандидат преподавател
Re: Отивам на яз. Искър
От къде ще минеш Насе-през Злокучене или Филмовата къща и през Сухото дере.Пролета не ставаше ,но сега казват била спаднала водата и може да се минава.Отдавна не съм бил в този район заради пътя,ако може да се мине през дерето ,другия месец ще го пробвам.Успех.Ще ти звънна като си горе .
Всичко може,но не всеки го можe.

- nasco2
- сериозен играч
- Обратна връзка:
През Злокучене ще мина. Звъни ама на друг номер онзи телефен се изклкючва когато съм почивка. пращам на лични.
не разбрах дали ти го пратих затова го давам тук 0897955668 Утре по обяд съм там с жената.
не разбрах дали ти го пратих затова го давам тук 0897955668 Утре по обяд съм там с жената.
Kолега здравей.Пътя през Филмовата къща,и сухото дере е добър.Можеш да минеш и от там без да се притесняваш.Вчера бях на бункера с мотора.Не на риболов,а просто да се повозя.Пътя е сух и що годе нормален.Дано да съм ти бил полезен.Наслука
- MITKO70
- кандидат преподавател
Мерси за информацията.pivolei написа:Kолега здравей.Пътя през Филмовата къща,и сухото дере е добър.Можеш да минеш и от там без да се притесняваш.Вчера бях на бункера с мотора.Не на риболов,а просто да се повозя.Пътя е сух и що годе нормален.Дано да съм ти бил полезен.Наслука
Всичко може,но не всеки го можe.

В моменнта водата е 2 метра на долу-спрямо откриването
Утре се качваме по комшийски с жени и много деца-така че риболов няма да има
важното е да сме на природа
Много се искефих като-се прибрах от работа-списака с продукти изпълннен-от комшийките даже децата си делкаха въдички от клони
настроеннието е.на шест-на всички колеги приятено искарване през уйкеннда

Риболовци.
Първата усмивка пожелание за успех от към риба ли е

ИСКАМ МРАКА НА ЗОРАТА,А НЕ ЗАЛЕЗА НА СВЕТЛИНАТА...