Къде се намирам:
Риболов
Сладководен раздел
Тактика
Въдици и макари
naRiba.com

Форум

Каква макара да си взема?
Модератор: sapuna
Каква макара да си взема?
Я някой да ме светне каква мкара да си взема за Phazer pro carp на ABU GARCIA като съм си предвидил някъде около 100 лева и ми се ще да е Big Pit (мисля че така се водеха тези с големите шпули за далечно замятане)
- Светльо-toxin34
- разбира нещата
Re: Каква макара да си взема?
http://auction.bg/item.php?id=66288
виж това.макарата е с байт рънър,двоен аванс(преден и заден) аз имам такава и мога да кажа че за тежко е перфектна,а да и шпулите са long cast с анти туист система
виж това.макарата е с байт рънър,двоен аванс(преден и заден) аз имам такава и мога да кажа че за тежко е перфектна,а да и шпулите са long cast с анти туист система
Последно промяна от Светльо-toxin34 на Чет Авг 21, 2008 9:49 am, променено общо 1 път.
Бракониерииии,оставете рибата да се размножавааа
- malkia_joro
- разбира нещата
Точно от "байт рънър" се притеснявам ... вече успях да строша 2 и мисля да се ориентирам към нещо с чист класически преден аванс.
А колкото до макарите които строших за да не се чудите това са: EUROHOLD Stinger ... чух много хубави отзиви за тях ама ... горкичките в моите ръце не изкара много. Колкото до Vega- Aries мислех си за нешо такова ама се чудя доста кое е по-доброто дали Vega-та или JAXON ROXAN?!?
А колкото до макарите които строших за да не се чудите това са: EUROHOLD Stinger ... чух много хубави отзиви за тях ама ... горкичките в моите ръце не изкара много. Колкото до Vega- Aries мислех си за нешо такова ама се чудя доста кое е по-доброто дали Vega-та или JAXON ROXAN?!?
- malkia_joro
- разбира нещата
Красотата на живота е в това,че продължава.

- DrAkoN
- разбира нещата
- Обратна връзка:
Не мисли повече истината е ОКума Аxseon
Колеги ... малко на своя глава постъпих ама си взех това което най много ми хареса ... взех Джаксъните ... знам че не ви беше хибаво мнението за тях ама ще ви дам информация как се сържат при първата прилична рибка!
- malkia_joro
- разбира нещата
Честито!Да не се спира аванса 

Красотата на живота е в това,че продължава.

Добри макари си взел!Да са ти честити и успех с тях!
Ако правиш втори комплект бих ти препоръчал Okuma Axeon!!!Пробвал съм какви ли не!При активен риболов издишат!Само Аксеона ме е впечатлил с безотказност и прецизност!Да не говорим, че за това, което дава, цената му е направо смешна!Не случайно съм я сложил на аватара си!
Ако правиш втори комплект бих ти препоръчал Okuma Axeon!!!Пробвал съм какви ли не!При активен риболов издишат!Само Аксеона ме е впечатлил с безотказност и прецизност!Да не говорим, че за това, което дава, цената му е направо смешна!Не случайно съм я сложил на аватара си!

Всеки умира, но не всеки живее!
Не ползвайте Шимано, води до пристрастяване!!!
Не ползвайте Шимано, води до пристрастяване!!!
-
- вече хвърля и на тежко
Ами честито и само големи рибоци