Инфо за Шабла

Този подфорум е създаден с цел да научаваме всичко за дадени водоеми, както каква риба има, така също и удобни места за риболов.

Модератор: sapuna

Аватар
dobromir_bo
новобранец
новобранец

Re: Инфо за Шабла

Мнение от dobromir_bo »

На Шабленското езеро , от страната на село Езерец е разрешено - Щука , таранка , пиперки ,платика . На слука !
lusienn
и господ не е толокова добър
и господ не е толокова добър

Мнение от lusienn »

Точно шабленското езеро :arrow: И-аз съм ходил на тоя полигон на стрелби 2 пъти 89-90 г :arrow: Последно ходих преди 5 г -за щуки-от страната на морето-не знам как се казват местата :arrow: Лови се само на блесна-нагазил до кръста у водата-на рибе не става -много е плитко-и раците са много-ядът рибето :arrow: Земи си ботуши високи или неопрен-там ми е най успешнотто-на блесна-с две въртележки :arrow: Вечер си хвани на място пиявици от дребните -излизат сомчета- :arrow: Ако не ти върже.до полигона-наблизо-рибарското село-май тюленово му казваха.аз по онова време менках туба гориво за каса акула-или сафрид по избор :D
:D Мир любов и щастие за всички

Риболовци.
nas
ще става разбирач
ще става разбирач

Мнение от nas »

Здравейте колеги, търся някаква информация за Шабла. В неделя планираме излет натам и основно ще търсим щука, но е вероятно да метнем и фидерите. На кое от двете места е по удачно според Вас да се застане? Благодаря предварително на отзовалите се.
Аватар
dobromir_bo
новобранец
новобранец

Мнение от dobromir_bo »

Според мен по-добре от страната на Езерец .Като цяло малко са разрешените места , разбира се за редовните риболовци.
nas
ще става разбирач
ще става разбирач

Мнение от nas »

Да колега знам, че са малко, но пък дано поне не е мнго навалица. Аз се ориентирам по тази снимка и видях, че разрешените места са с червено подчертани, само незнам колко като площ представляват тези места.
Изображение
Аватар
dobromir_bo
новобранец
новобранец

Мнение от dobromir_bo »

От към Езерец има 5 места .Ще са заети ако има палатки , но едвали .Повечето ходят за щука.На Слука !
Публикувай отговор

Обратно към “Водоеми и реки”