Къде се намирам:
Риболов
Сладководен раздел
Излети
Отивам naRiba
naRiba.com

Форум

Отивам на язовира на село Любен
Модератор: Кърцата
Отивам на язовира на село Любен
Колеги ще ходя с нощувка на язовира в Любен значи пада се точно като стигнеш микрото на Пясъчник там кадето се влива канала на пътя в ляво се свива минава се през горичката и сте там значи интересуваме дали някои има информация за този водоем аз бях на разходка да видя за какво става въпрос вадеха каракуди между 100-400 гр.
Интересуваме обаче дали има шаран и ако някои знае на какво дава с какво е хранил и какъв монтаж е използвал,
понеже знам че е било рибарник преди а то не е малко гоьлче
Интересуваме обаче дали има шаран и ако някои знае на какво дава с какво е хранил и какъв монтаж е използвал,
понеже знам че е било рибарник преди а то не е малко гоьлче

Re: Отивам на язовира на село Любен
Миналата седмица бях там колега. Има основно шаран и щука. Има също и толстолоб но тогава не излизаше. Общо взето язовира дава голям избор на риба. Шараните са над 1,3 кг.
Успех с улова. И да пишеш отзиви после.
Успех с улова. И да пишеш отзиви после.
Колега ще дадеш ли малко повече инфо за това на какво и как си ги ловил шарковците с каква захранка каква стръв и т.н.

Колега нали се сещаш за кои язовир ти говоря да не се сещаш за този на калето този за които ти говоря не е платен.

Много хубав язовир.Излиза доволно каракуда,около 500 грама,но се съберете добра бригада щом ще спите там поне жечерта да се почерпите доволно.Успех и после пишете какво излиза.

Е никои не казва дали е хващал шарко там
направо ми е мъка тая година само един съм хванал и то 1.100 който се наложи да върна в водата обратно 

-
- научил се да хвърля
ходих няколко пъти, но нямах големи успехи. искарал съм кам 3-4 шарана около 1.5 кг. най добре според мен даваше тогава (началото на лятото) на бял стиропор. на пружината слагах качамак и едната кука забита в него със стиропор на извивката, а другата свободно си виси с едно топченце. успехи.
TRABUCCO
-
- разбира нещата
- Обратна връзка:
Колеги, някой знае ли какъв е регламента на Любен, / става въпрос за язовира с вилата / миналгата година беше 150 лв. вилата, но незнам сега дали се плаща и рибата и вилата?
Някой може ли да сподели повече информация
Най-мразим да ме удря токо, оти не моем да му го върнем!
Carp Madness Bulgaria
Carp Madness Bulgaria
- butnik
- рибар фанатик
- Обратна връзка:
Тая вила не е ли на Микрото
Винаги прощавайте на враговете си-за тях няма нищо по-дразнещо от това.....
-
- разбира нещата
- Обратна връзка:
След с. Любен е вилата мисля, и има и язовир
Carp Madness Bulgaria
Carp Madness Bulgaria
- butnik
- рибар фанатик
- Обратна връзка:
Микрото
Винаги прощавайте на враговете си-за тях няма нищо по-дразнещо от това.....
- XauBaHkO
- ще става разбирач
Купон ли ще правиш или с каки ще ходиш там , да знам какво да правя!Maverick написа:Колеги, някой знае ли какъв е регламента на Любен, / става въпрос за язовира с вилата / миналгата година беше 150 лв. вилата, но незнам сега дали се плаща и рибата и вилата?

-
- разбира нещата
- Обратна връзка:
Хьахьхахьаххахах, каде си бре колега? Още ли си на Слънчев бряг ?
Няма бе, чудим се каде да ходим за риба и се сетих за вилата... намерих телефона на шефа там - 12 лв на нощувка, като шаран, амур, щука, бяла риба, толстолоп се заплащат... каракуда и кефал - не.
Тва е май информацията която успях да намеря... ама то да е така... по добре на Смилян да ида за пъстърва....
Няма бе, чудим се каде да ходим за риба и се сетих за вилата... намерих телефона на шефа там - 12 лв на нощувка, като шаран, амур, щука, бяла риба, толстолоп се заплащат... каракуда и кефал - не.
Тва е май информацията която успях да намеря... ама то да е така... по добре на Смилян да ида за пъстърва....
Carp Madness Bulgaria
Carp Madness Bulgaria
Колеги бях на този на любен и нищо от там забих на церетелевското микро и положението се оправи дадоха доста едри каракуди и червеноперка бол ти казвам хварлиш вадиш изпуснах един шаро от лигавене
снимки няма да качвам понеже този път апарата даде фера а пак от телефона не стават за нищо но ако искате да си хванете риба на микрото на церетелево може да си хванете доволно риба и да си направите кефа както трябва утре пак отивам с едни приятели да си правим харашото
нека всеки иде и се обеди сам аз нямам какво да кажа освен ако ходите монтаж:
Обикновенно перо един грам кука 12 корда 12 с повод 10 и захрнка царевица и жито и ловене на жотото а за шаро разбирасе царевичката
УпеХ

Обикновенно перо един грам кука 12 корда 12 с повод 10 и захрнка царевица и жито и ловене на жотото а за шаро разбирасе царевичката

Колега къде е тва микро на Церетелево? Как да стигна до там? Утре и аз мисля да мръдна към микрото на Пясъка и ако там не върви да намина към Церетелевското. Благодаря предварително
Мечката се мие,чисти във потоците сребристи. Има ли за тебе пречка , да постъпваш като мечка?