Къде се намирам:
Риболов
Сладководен раздел
Излети
Водоеми и реки
naRiba.com

Форум

ОГНЯНОВО???
Модератор: sapuna
- Fisherman66
- научил се да хвърля
- Обратна връзка:
ОГНЯНОВО???
Здрасти колеги, Някой ходил ли е наскоро на Огняново? ... Утре смятам рано-рано да го преслушам, пък отдавна не съм ходил там.....
Та... давайте някво инфо ако някой наскоро е ходил натам.
Казаха ми, че давало яка червеноперка веднага след стената с хубаво захранване ...???

Та... давайте някво инфо ако някой наскоро е ходил натам.
Казаха ми, че давало яка червеноперка веднага след стената с хубаво захранване ...???

- Fisherman66
- научил се да хвърля
- Обратна връзка:
Здравейте, колеги...
благодаря ви за отговорите... днес бях там към 5.00. Един пич от риболовния магазин на Красно Село ми каза да ида след стената. Та... отидох.... в 5 сабахлем вече имаше хора, заели малкото необрасли с водорасли места.. стигнах до първия залив и за мой късмет нямаше никой..... захранване яко и .... бой! .... тръгнах си към 11.30 че много напече с около 4 килца червеноперка и каракуда.... червеноперките са мноо яки! ... две от по полвин кило и още няколко малко по-дребни, две каракудки пак към 800гр. Съжалявам само че не си взех апарата! .... преди изгрева язовира беше нещо страхотно!!! водата - гланц, лека мъглица отгоре и... все още никви лодки и джетове... кеф!
благодаря ви за отговорите... днес бях там към 5.00. Един пич от риболовния магазин на Красно Село ми каза да ида след стената. Та... отидох.... в 5 сабахлем вече имаше хора, заели малкото необрасли с водорасли места.. стигнах до първия залив и за мой късмет нямаше никой..... захранване яко и .... бой! .... тръгнах си към 11.30 че много напече с около 4 килца червеноперка и каракуда.... червеноперките са мноо яки! ... две от по полвин кило и още няколко малко по-дребни, две каракудки пак към 800гр. Съжалявам само че не си взех апарата! .... преди изгрева язовира беше нещо страхотно!!! водата - гланц, лека мъглица отгоре и... все още никви лодки и джетове... кеф!
- Fisherman66
- научил се да хвърля
- Обратна връзка:
Кълве предимно на червеи.... торен, бял, пинки... пробвах и на жито, и на "снежинка"... ма не! Само на месо!... :wink
на червеите обаче проблемът им е, че привличат слънчаците
... Мислех си че се мотат само около брега, а те повличат на 4м. дълбочина и на 20 навътре!!!... (леле, ако ги бех събирал можех да нахраня сички квартални котки!)...
на червеите обаче проблемът им е, че привличат слънчаците

- Fisherman66
- научил се да хвърля
- Обратна връзка:
re
вчера бях там но отидахме към 1 и половина на обяд
че когато си легнахме нормално трябваше да ставаме ...
много слаба работа - бяхме на устието (от към раковица) имахме 2, 3 удара на каракуда ноооо определено не бяха големи
+ това не можахме и да ги извадим тъй като пред нас имаше много водорасли , а жегата и слънцето не позволяваха да се преместим на чистото. Както и да е никой не вадеше около нас риба. На дъното излизаха много дребни кустурчета и любимите ни Слънчовци
заключение - мноо зле
П.С. местните ми казаха за сомчетата ...
значи ловят ги нощно време на земен червей но са малки (30 - 40 см.)

много слаба работа - бяхме на устието (от към раковица) имахме 2, 3 удара на каракуда ноооо определено не бяха големи

заключение - мноо зле
П.С. местните ми казаха за сомчетата ...
значи ловят ги нощно време на земен червей но са малки (30 - 40 см.)
кога нема риба и рака е риба