Самотен риболов

Модератори: bobopeli, sapuna

vlado-fidera
фен клуб-скобар

Самотен риболов

Мнение от vlado-fidera »

Та като никой не иска за риба стегнах багажа пред очите на наште и те нема кво да правят ме закараха. Палатки, въдици ала бала закара ме баща ми, а аз съм се стегнал за щука.Простигнахме разпънахме багажа,а баща ми си тръгна да кара колата на ремонт. Остави ме сам, аз почнах да ловя уклеи за стръв. Хванах няколко и заредих тапите. Ама мястото беше толкова неудобно. ТРябваше да минавам през една гора по една тясна пътечка приведен наполовина като оставях палатката без надзор
тука си лових уклеите
Изображение

Изображение

на най-крайната въдица в едно заливче отивам да проверя стръвта и гледам :o :o изтръпнах направо
Изображение
ето и на друга въдица
Изображение

Изображение
имам и още снимки. Та мисълта ми беше да стоя до въдиците за да варда да видя какво ще стане ама сам е малко трудно, тичам нагоре надолу. Надеждите ми бяха големи, но се стъмни и на сутринта щях да пробвам пак. Но като се почна страшен вятър направо ме достраша сам в палатката, добре че не ме дигна във въздуха излизах да притягам въжетата. но и вятъра утихна, баща ми дойде по едно време, цяла нощ не можеше да се спи-студено, ръбесто - бегай майни.
Изображение

Изображение

Изображение
Заредих на сутринта отново и чаках ама нииииищо- оказа се, че нещото което яде стъвта са раци..викам си: "ше полудеяяя, баси майката какъв живот живееееЯ". Отказах се от щуки поне да наловя уклеи да има някакув улов ама и това не кълвеше. Охх как ме сцепи кръста, ше лягам да отмарям айде. Чао!
Изображение
Последно промяна от vlado-fidera на Вто Авг 26, 2008 7:43 pm, променено общо 1 път.
"Докато ми плащат колкото да не умрем, ще работим колкото да не заспим'' :D:D
_DK_
ще става разбирач
ще става разбирач
Обратна връзка:

Re: Самотен риболов

Мнение от _DK_ »

горкичкото...но нали аз съм те учил, така че нищо чудно няма в случката :wink: :smt040
gogolisec
сериозен играч
сериозен играч

Мнение от gogolisec »

То верно, че има и раци на тоя гьол, но и ти от време на време да сменяш рибетата, щот кат гледам тези от снимките, сигурно са седяли с часове, без да ги премяташ. Следващия път бъди по-настойчив! :smt023
"... А една рибешка изненада е повече от секс с красива манекенка :D "
Аватар
dedeff
разбира нещата
разбира нещата

Мнение от dedeff »

Ей на това му викам героизъм,зареден с много оптимизъм.Така е,мерака е по-силен и от тока :D
Без жени можем,без риболов не можем!
grizzly
новобранец
новобранец

Мнение от grizzly »

еее браво хубаво е че имаш мерак тфа раците са голяма напаст аз кадето има раци по дунава дигам рибето да е малко по на горе и за сега някак си ми помага :D :D
Публикувай отговор

Обратно към “Моят риболовен излет”