Къде се намирам:
Къмпингуване
Екипировка
naRiba.com

Форум

Съвет за избор на лодка.
Модератори: emo vasilev, Ачо ♣
Съвет за избор на лодка.
Здравейте колеги, харесал съм си тази лодка http://shop.akvasport.com/catalog/produ ... ts_id=2139
, та въпроса ми е някой ползвал ли е такава и заслужава ли си парите /какви плюсове и минуси има/, досега съм ползвал основно Уфимка но последната която купих се разлепи за 1 година по кантовете ,така че тя отпада като вариант, лодката ще се ползва най-много 10-тина пъти в годината /в сладка и в солена вода/ , поради което е безмислено да се наливат по-вече пари за нещо което не се експлоатира достатъчно често.
Ще се радвам на всякави отдовори и мнения от хора които са ползвали гореспоменатата лодка.
Благодаря предварително.
, та въпроса ми е някой ползвал ли е такава и заслужава ли си парите /какви плюсове и минуси има/, досега съм ползвал основно Уфимка но последната която купих се разлепи за 1 година по кантовете ,така че тя отпада като вариант, лодката ще се ползва най-много 10-тина пъти в годината /в сладка и в солена вода/ , поради което е безмислено да се наливат по-вече пари за нещо което не се експлоатира достатъчно често.
Ще се радвам на всякави отдовори и мнения от хора които са ползвали гореспоменатата лодка.
Благодаря предварително.
- ceno cenov
- разбира нещата
Re: Съвет за избор на лодка.
Зависи тези десетина пъти където ще излизаш на вода, къде ще ходиш?
Напоследък доста се навъдиха тези лодки. Моите наблюдения са, че се използват основно за захранване. По Дунав не съм виждал някои да се отдалечава на повече от 50м от лагера с такава лодка. На вид е в пъти по добра от руските и изглежда и доста надежна в сравнение с тях.
Напоследък доста се навъдиха тези лодки. Моите наблюдения са, че се използват основно за захранване. По Дунав не съм виждал някои да се отдалечава на повече от 50м от лагера с такава лодка. На вид е в пъти по добра от руските и изглежда и доста надежна в сравнение с тях.
Ще се използва основно за близки разстояния, когато съм на море за някое и друго влизане за кая или сафрид и евентуално за вкарване на въдици и риболов на плувка в язовирите,не че ходя много често но се случва ,амтьорска работа общо взето
Но все пак не искам да си давам парите за боклуци, затова и търся мнение .

Но все пак не искам да си давам парите за боклуци, затова и търся мнение .
-
- ще става разбирач
Колега , надникни в галерията ми.
Тази там я ползвам от няколко месеца и съм много доволен.
Описанието на твоя избор и моята съвпада, включително и материала.
Само името е различно.
Карам я с ел.мотор-Добре, сложих 2к.с. "салют" -също добре.
Ядох същите ядове с АЙГЮЛ 21 купена миналата година.
На тази сегашната не са удобни греблата, къси са.
По добре се държи на вода от руската.
За по-голямо удобство съм си направил пейка и се чуствам супер.
Измислил съм опция и за твърдо дъно. Ако на зима не си купим
по-професионална орташки, ще я правя.
Успех!
Тази там я ползвам от няколко месеца и съм много доволен.
Описанието на твоя избор и моята съвпада, включително и материала.
Само името е различно.
Карам я с ел.мотор-Добре, сложих 2к.с. "салют" -също добре.
Ядох същите ядове с АЙГЮЛ 21 купена миналата година.
На тази сегашната не са удобни греблата, къси са.
По добре се държи на вода от руската.
За по-голямо удобство съм си направил пейка и се чуствам супер.
Измислил съм опция и за твърдо дъно. Ако на зима не си купим
по-професионална орташки, ще я правя.
Успех!
колега лодката е добра аз я карам с два коня мотор и съм доволен
- КИРО
- и господ не е толокова добър
- Обратна връзка:
Майка му мечка.Поне си пишете на аватара от кой град сте.Как да ти дам съвет за лодка,като не знам от къде си?
Ако е за язовир е едно,за море друго.Какво толкова секретно има,щом си решил да си между нас ?
Ако е за язовир е едно,за море друго.Какво толкова секретно има,щом си решил да си между нас ?
В МОРЕТО МИ Е ПО-ДОБРЕ,ОТКОЛКОТО НА БРЕГА
Колега няма нищо секретно в това от кой град съм, само че не виждам връзката с въпроса които съм задал,относно това къде ще се ползва също съм написал ,така че моля без нервни изблици просто искам мнение от хора които са ползвали тази лодка това е.
- КИРО
- Обратна връзка:
Верно,и за море.Не съм нервак,не бой се.la_vesko написа:Колега няма нищо секретно в това от кой град съм, само че не виждам връзката с въпроса които съм задал,относно това къде ще се ползва също съм написал ,така че моля без нервни изблици просто искам мнение от хора които са ползвали тази лодка това е.
Може и за море,ама с акъл.
Не повече от 300-500м от брега,и то без никакъв вятър,и то със стабилна котва.Абе много и то има,и много е писано.
Пък и аз бая съм патил.
Така ,лодката е тази вече е 100% сигурно ,но имам и още едно питане решил съм да и взема и котва, спрял съм се на тази
http://shop.akvasport.com/catalog/produ ... cts_id=573 ,но я има и с тегло 2,5 кг ,3,2кг и 5,5 кг , добре ли е като вариант за море и с какво тегло да е котвата за тази лодка.
http://shop.akvasport.com/catalog/produ ... cts_id=573 ,но я има и с тегло 2,5 кг ,3,2кг и 5,5 кг , добре ли е като вариант за море и с какво тегло да е котвата за тази лодка.
- КИРО
- Обратна връзка:
Ако няма силен вятър,става.Само ако се запъне в камъни не знам как ще я вадиш.3 кг е ОК.