Къде се намирам:
Риболов
Сладководен раздел
Излети
Отивам naRiba
naRiba.com

Форум

Излет на яз.Пясъчник
Модератор: Кърцата
Излет на яз.Пясъчник
Здравейте, на 28-ми отиваме на излет на яз.Пясъчник и искам да ви помоля за някаква инфомация за водоема,предпочитана стръв,места итн. .
Благодаря предварително 

-
- фен клуб-скобар
Re: Излет на яз.Пясъчник
Днес ми се обаждаха едни приятели оттам.
Чудеха се къде да се местят.
Те ,целенасочено си търсеха шаран.
Чудеха се къде да се местят.
Те ,целенасочено си търсеха шаран.
-
- сериозен играч
Сакси,твойте френдове да не би да бяха с един бус форд мисля? 

На Пясъка се варнах онзи ден.Много е зле ще хващащ само дребосък.Много спада по 1 метър на ден нищо едро не излиза.
Ако ще ходиш със сигурност иди към елешница там хавата може и да е по добре.
Пиши като се върнеш какво е положението.
-
- научил се да хвърля
Колега ако искаш инфо за пясака аз заминавам сутринта рано за 5 дни може да ми эвънеш да ти кажа каква е хавата 0899822353-антон
Мерси много на всички за информацията , ще ми е полезна
Ина4е на колегата Антон .... може и да се обадя ако видя зор в решението за място на язовира , нали си ми адаш все пак 

-
- ще става разбирач
отиваш . . пълниш живарника с каракуда и беш мекерес ;0 . . оня ден ме хвана яд в червата един достолепен чичо "риболовец" вика една каракудка хванах бре ма я пуснах . . накрая изскочи с половин живарник дребосък а маломерните шаранета заминаваха в багажника на фтомобила . .затова всичко в тиганя . . тараш до дупка
извинявам се за отклонението
извинявам се за отклонението
късмет работа . .
Това къде точно е станало , защото много хора ми казват да ида на различни места 

-
- ще става разбирач
на дупката , то навсякъде излизат май май , до нас едни хора мисля че хванаха някъв по едър шаран но мятаха навътре в язовира не като нас в дупката
късмет работа . .
Ако е за малки шаранчета то навсякаде излизат но най-добре ги пускаите обратно,както казва колегата и аз се натакнах на един такав и малко се поскарахме,ама какво да направя в неговия живарник бяха ,такива дребосъци е по добре да се пускат да може след някоя година и Пясъка да ни радва,както ни радваше преди няколко години
утре и аз утивам на пясака ако някой има малко инфо да даде плс
Снощи си дойде едно приятелче и се видяхме ,Ловил е след стената имаше една кофа червеноперка но шамарче нищо друго не излизало е и малки шаровци които пускал.
Колеги утре мисля да отскоча на прословутия Пясъчник,някой ходил ли е скоро дайте някъкво инфо в момента какво излиза и къде се лови риба .Предварително мерси.