Къде се намирам:
Относно Сайта
Препоръки и Оплаквания
naRiba.com

Форум

ПРоклети снимки
Модератор: sapuna
- Бисо
- сериозен играч
ПРоклети снимки
Колеги, водещи този сайт,няма ли начин да се направи така,че снимките да се качват по-лесно
.Виждам,че не само аз имам проблем с тях,а и дуги колеги.Качвал съм снимки в сайтове много по-големи от нашия и там нещата са много по-прости.Имам близо 2GB снимки в компа от разни излети,но като немога да ги кача си ми стоят.Как да напиша за излет,още повече успешен,като не го покажа.Ако бях писател да го опиша ама аз съм прост тенекиджия/имаше такава песен/,а хич не ми до песни.От куп желазо кола ще направя,но 2-3 снимки ми разказват играта
.Ако има начин Опростете нещата/ако може/,пък на следващата сбирка
ще е от мен.

Paparaka написа: За мен всеки риболов е състезание. Ако не с тези, с които съм за риба, то със самата риба.
- d_bozhkov
- сериозен играч
- Обратна връзка:
Re: ПРоклети снимки
Един съвет от мен !
Качвай ги в други сайтове и тук давай само препратки , аз отдавна работя така.
Просто при мен дори не ми дава да качвам снимки.
И за видеотата е така.
Виждам тук колеги с регистрация от 1 месец са си напълнили галерията ,а аз са срамотиите само с 3 снимки.
Ами вината не е в моя телевизор ( компютър).
Май ще трябва да си изтрия профила и да правя нов...
Качвай ги в други сайтове и тук давай само препратки , аз отдавна работя така.
Просто при мен дори не ми дава да качвам снимки.
И за видеотата е така.
Виждам тук колеги с регистрация от 1 месец са си напълнили галерията ,а аз са срамотиите само с 3 снимки.

Ами вината не е в моя телевизор ( компютър).
Май ще трябва да си изтрия профила и да правя нов...

Насакото Яката:ма странен човек си...като кажа "да ВИ *ба ***ката майна" сьм се ЗАЯЖДАЛ..като кажа нещо по деликатно-не се разбира..бе цел живот ли така ще си прекарам-НЕРАЗБРАН
- maycal
- ще става разбирач
Ето тук може да ги качваш, но преди това трябва да ги намаляваш по размер (до около 150 КБ, примерно),след това "взимаш" адреса на изображението и го слагаш във форума чрез ИМГ
http://prikachi.com/
http://prikachi.com/
- sapuna
- Модератор
- Обратна връзка:
Като гледам,37 снимки имаш в галерията си!Значи може!Нещата са си достатъчно опростени и без ограничения!
Препоръчвам да използвате локалната галерия и само в краен случай външна.Така постнатите снимки са оразмерени за форума и зареждат на момента!
Относно самото качване-като снимате на 7 или 8 мегапиксела и правите снимки по 2-3МБ,така ще е!
Ако снимките ви са с голяма резолюция и се мъчите да качвате повече от две едновременно,системата ще ви изплюе!
Сигурен съм,че на Божков/а и не само на него/ точно това му е проблема!
И още нещо-качвайте снимките в определените раздели,а най добре е да си създавате собствени категории в личната галерия!Много ми е кофти да отворя галерия "Водоеми" и да гледам снимки на макари или влакна!!!
Препоръчвам да използвате локалната галерия и само в краен случай външна.Така постнатите снимки са оразмерени за форума и зареждат на момента!
Относно самото качване-като снимате на 7 или 8 мегапиксела и правите снимки по 2-3МБ,така ще е!
Код за потвърждение: Избери целия код
Когато натиснете Качи/Потвърди, файловете който сте избрали ще бъдат качени.
(В зависимост от големината на файла и връзката ви, тази операция може да отнеме извесно време. Моля бъдете търпеливи.)
Сигурен съм,че на Божков/а и не само на него/ точно това му е проблема!
И още нещо-качвайте снимките в определените раздели,а най добре е да си създавате собствени категории в личната галерия!Много ми е кофти да отворя галерия "Водоеми" и да гледам снимки на макари или влакна!!!
- Бисо
- сериозен играч
Четох и не само тази тема,а за опити вече не ги броя.Па моа и аз да съм по-простичък,бах ли га!?!?!?
Paparaka написа: За мен всеки риболов е състезание. Ако не с тези, с които съм за риба, то със самата риба.
- КИРО
- и господ не е толокова добър
- Обратна връзка:
Кажи кои твои да ти ги кача?ianeka написа:Четох и не само тази тема,а за опити вече не ги броя.Па моа и аз да съм по-простичък,бах ли га!?!?!?
Никога не съм имал проблем с качването.Почти всички от галериятя ми са в репортажите.
Наистина може и в теб да е проблема.Марко ти е посочил точно,че и Сапуна.Остава малко да си поиграеш,и ще разбереш.Да са еба в даскала,преди 6 месеца и аз бях на твоя хал,но тея двамата ми помогнаха.Въри сега да видиш ква хала съм.

В МОРЕТО МИ Е ПО-ДОБРЕ,ОТКОЛКОТО НА БРЕГА
-
- фен клуб-скобар
Дай един скайп ,аз ще ти обясня , как аз го правя.Досоро и аз се затрудявах като теб.
Ще ти обясня с човешки термини
,а не като компютърджиите
.
Ще ти обясня с човешки термини

В този линк и аз с прости думи съм описал как се качват от галерията във форума, и как се качват в галерията
http://forum.nariba.com/viewtopic.php?f ... a&start=15
http://forum.nariba.com/viewtopic.php?f ... a&start=15