Къде се намирам:
Риболов
Сладководен раздел
Излети
Водоеми и реки
naRiba.com

Форум

Как е на р.Камчия?
Модератор: sapuna
Как е на р.Камчия?
След 2 дни заминавам на Камчия и мисля да си пробвам късмета там.Ако някой има инфо,моля да сподели 

-
- научил се да хвърля
Преди две седмици беше пълна скръб - влачеше огромни трупи (да ти скъсат такъмите) и беше много кална. Сега обаче сигурно се е кротнала. Иначе има учудващо разнообразие от риба - от уклей и клен през кротушки, до сом и бяла мряна (не разбира се с размерите на дунавската !), даже и за змиорка съм чел в този форум... Приятели ми казаха, че наводненията са довлекли от някой прелял язовир много каракуди и се притесняваха да не "изместят" местната риба. Наблизо в местността "Пода" има и прехвален платен водоем с уж изгодни условия, но не го пробвах.
баща на рибарче
- Fishing_Fan
- разбира нещата
Ей Бинго,за коя р. Камчия искаш инфо ?Давам ти моито прясно инфо от Шуменско
значи аз вчера(неделя) бях на реката , при село Хан Крум (Шуменско) и рибата кълвеше в изобилие,резултат каракуди малко под педя,хващаха се и много дребни каракудки ,естествено ги върнах,червеноперки,уклеики и попчета,всичкото на торен червей,на плувка и това е
значи аз вчера(неделя) бях на реката , при село Хан Крум (Шуменско) и рибата кълвеше в изобилие,резултат каракуди малко под педя,хващаха се и много дребни каракудки ,естествено ги върнах,червеноперки,уклеики и попчета,всичкото на торен червей,на плувка и това е

- Fishing_Fan
- разбира нещата
Advokat :"Приятели ми казаха, че наводненията са довлекли от някой прелял язовир много каракуди и се притесняваха да не "изместят" местната риба." Не само каракуди,а и шарани,толстолоби и бели амури. Това е много вярно,само че в Шуменско,У Варненско не знам как е,можи и там така да е.Вчера (неделя) бях на р. Камчия при Село Хан Крум,резултата е каракуди малко под педя,хващаха се и дребни,естествено ги върнах да порастнат,червеноперки и уклеики и бол попчета и това е най прясното инфо за Шуменско