Къде се намирам:
Относно Сайта
Разни
naRiba.com

Форум

Провинцията..
Модератор: dantho.mihov
Провинцията..
Ех,реших айде да попишем малко и за провинцията..След като вчера Уевски отбора на столицата (за някой) паднаха трагично,но смешно за много хора,днес другите 2 отбора участващи в евротурните по точно УЕФА успяха да победят свойте противници.. Първият мач беше между съставите на Кирят Шмона-Литекс..Отбора на евреите поведи още в 8-та минута след гола на Зарфати..Българите имаха някой хубави атаки и една от тях беше реализирана в 21-та минута от Попов..Така завърши първото полувреме на мача в Израел..Второто полувреме почна с натиск на гостите и след 8 минути игра падна 2-ри гол във вратата на Израелците..Голмайстор Сандринио.. Аз лично подивях след 2-я гол просто виках като луд и се радвах.. Така завърши и мача много добра игра на Литекс и заслужена победа..Първият мач в Ловеч завърши при резултат 0:0.. Е честито на ЛИТЕКС и на Мъри.. 
Втория мач,който започна в 20:00 в София изправяше един срещу друг отборите на Черно Море (БЪЛГ)-Макаби Нетания (ИЗРА)..Труден противник бе за новака в УЕФА Черно Море,но при равенството 1:1 в Израел те имаха самочувствието да излезнат с горда дигната глава и да защитават името на България..Много добро начало на мача домакински натиск и в 7-та минута една атака,която проби здравата Израелска защита и Алекс Кривия реализира гол за Варненци..Резултат 1:0 всички на стадиона са в еуфория..Моряците се доближават още по-близо до класиране в 1-ви кръг на УЕФА..Моя милост просто подивява от радост...
Така завърши и първото полувреме на мача при резултат 1:0.. Второто полувреме започна много спокойно като предимно Черно Море се защитаваше и чакаше удобен момент за контра атака..Този момент настъпи в 77-та минута като Андре от състава на Черно Море вкара топката за 2-ри път във вратата на Нетания и пренуди вратаря да е извади за 2-ри път..Вече гордо може да се потвърди,че Черно Море са в 1-ви кръг на УЕФА..Пак аз викам като луд и се радвам,всички около мен също ми помагат с виковете..Така със общ резултат от 2-те срещи 3:1 Черно Море се класира за УЕФА..Това беше един добър ден за Българския футбол и мноооого мнооого радостни мигове..
П.П. Извинетеме ако някъде съм допуснал правописна грешка,но гледах да го напиша по-бързо,че съм изморен..
Айде успех по-нататък в евротурнира..

Втория мач,който започна в 20:00 в София изправяше един срещу друг отборите на Черно Море (БЪЛГ)-Макаби Нетания (ИЗРА)..Труден противник бе за новака в УЕФА Черно Море,но при равенството 1:1 в Израел те имаха самочувствието да излезнат с горда дигната глава и да защитават името на България..Много добро начало на мача домакински натиск и в 7-та минута една атака,която проби здравата Израелска защита и Алекс Кривия реализира гол за Варненци..Резултат 1:0 всички на стадиона са в еуфория..Моряците се доближават още по-близо до класиране в 1-ви кръг на УЕФА..Моя милост просто подивява от радост...

П.П. Извинетеме ако някъде съм допуснал правописна грешка,но гледах да го напиша по-бързо,че съм изморен..

Айде успех по-нататък в евротурнира..

Последно промяна от viksana на Пет Авг 29, 2008 12:04 pm, променено общо 1 път.
Re: Провинцията..
Няма защо..фен съм на спортa предимно Футбол и Волейбол..Мога да издавам такива инфотa,не е проблем за мен..
Даже и аз съм радостен,че Българите ми донесоха 45 лева днеска от еврофутбола,ама т'ва е друг въпрос..

А ц(*ка от кой отпаднаха?
ЦСКА отпаднаха от своя ликвидатор наречен Александър Томов..Просто човека имаше да дава някакви милиони на държата и такам,БФС (Уевски) решиха,че що да играят те в ШЛ а не вечният им съперник и такам по-този случай..

-
- учете се от него
бе , още колко тъпи теми ще пуснете бе тъпи бидони такива , тоя пък написал "провинцията" , се едно че дядо ти не се изхвърил на хасъра и баба ти да не го е намятала с лъжицата от там... алоууу....
точно заради еди -н такъф галош си отстоях ликвидацията в оня лигаф форум , а един много уважаван от мен колега спря да пиши

точно заради еди -н такъф галош си отстоях ликвидацията в оня лигаф форум , а един много уважаван от мен колега спря да пиши

-
- научил се да хвърля
Шшшшшш тва провинцията ми звучи, като.....де да знам, като няква дълбока забравена от бога земя и е адски демоде!!!Тази дума е от Времето на Ричард Лъвското Сърце ве

BULGARY
-
- сериозен играч
Боже-боже колко мъка има по тая земя божеее.

Ако умееш да летиш, не-казвай на никого, защото няма да можеш да се отървеш от учители!
-
- учете се от него
- каза Моканина , и продължи да скубе бялата лястовицаlovo написа:Боже-боже колко мъка има по тая земя божеее.![]()
![]()

-
- сериозен играч
Така е колега ,ама днес денят ,с тези няколко нови и безмислени теми,направо си беше за оплакване.

Ако умееш да летиш, не-казвай на никого, защото няма да можеш да се отървеш от учители!
- ivotatos
- ще става разбирач
голям кенеф е пуснал тазй тема не ме карай да те обиждам промени заглавието на темата ако може .
Никога не забравяй от каде си трагнал!!!
ихииийййй това като го чуете значи съм на язовира и вадя риба!!!
ихииийййй това като го чуете значи съм на язовира и вадя риба!!!
- d_bozhkov
- сериозен играч
- Обратна връзка:
IDA написа:бе , още колко тъпи теми ще пуснете бе тъпи бидони такива , тоя пък написал "провинцията" , се едно че дядо ти не се изхвърил на хасъра и баба ти да не го е намятала с лъжицата от там... алоууу....
точно заради еди -н такъф галош си отстоях ликвидацията в оня лигаф форум , а един много уважаван от мен колега спря да пиши![]()
![]()
![]()
![]()
Не така с рогцата !
Защо така обиждаш човека.
Дошло му е кеф и написал.
Не може така ургулешката да се обиждат хората.
Ама ти верно си дрзнител май не темопускателя.
Отдавна ти чета мненията и освен да се заяждаш с всеки май друго не виждам.
Сори за грубия тон ,ама поне не те обиждам .
Не може всеки да се нарича бидон,тъпак и не знамси какъв без да го познаваш лично.
Е ядосах се спирам да пиша.

Насакото Яката:ма странен човек си...като кажа "да ВИ *ба ***ката майна" сьм се ЗАЯЖДАЛ..като кажа нещо по деликатно-не се разбира..бе цел живот ли така ще си прекарам-НЕРАЗБРАН
-
- учете се от него
lovo написа:Така е колега ,ама днес денят ,с тези няколко нови и безмислени теми,направо си беше за оплакване.![]()

Да , ама има и две закрити

-
- сериозен играч
Абе не е чак толкова хладно , ама аиде че пак почнахме да спамим.IDA написа:седите си там на хладно у испанско .. и кво