Къде се намирам:
Риболов
Сладководен раздел
Излети
Отивам naRiba
naRiba.com

Форум

За хищник на яз. Йовковци !
Модератор: Кърцата
- muso
- вече хвърля и на тежко
- Обратна връзка:
За хищник на яз. Йовковци !
Здравейте, колеги !
Решил съм в неделя да отида на Йовковци за хищник. Според вас на какво място е добре да го търся в момента: дълбоко; плитък разлив; ръкав ли.
Ще ловя на дъно на хваната рибка /дано има/ от водоема.
Решил съм в неделя да отида на Йовковци за хищник. Според вас на какво място е добре да го търся в момента: дълбоко; плитък разлив; ръкав ли.
Ще ловя на дъно на хваната рибка /дано има/ от водоема.
Чете ли се или да увелича малко ?
- IVKOPIVKO
- разбира нещата
Re: За хищник на яз. Йовковци !
Рибки има ..или поне миналата година имаше (уклейки или съвсем дребни червеноперки). Застани над моста в ляво където са скалите и от там мятай на дъно. Искам после да ми пишеш какви са ти наблюденията и резултата на лична.Не е зле да метнеш и 1-2 дънни на месено със стиропорче и сладка консержирана царевица едри каракуди излизарт а и толстолоб...
-
- вече хвърля и на тежко

- muso
- вече хвърля и на тежко
- Обратна връзка:
Дръвце !
Реших да отида край Шилковци.
Никаква каракуда, никаква червеноперка, почти никакъв костур, почти никаква вода в язовира.
Три хвърлени дънни въдици на стръв - часовници /друга стръв не можах да хвана/.
Хванаха се две щуклета писалки за които се чудя как са успели да лапнат часовниците и за моя голяма изненада това сомче.

Разбира се всичко е пуснато обратно с надеждата да хвана същите риби след години.
Между другото ми е интересно защо темата ми е разглеждана от 209 човека, а мнение по нея изказва само един.
Евала IVKO PIVKO, че поне ти спадели своите наблюдения по въпроса в темата.
Изглежда останалите пазят знанията си в дълбока тайна, да не би някой да разбере тайната на успешния риболов
.
Може би вече и аз трябва да постъпя така.
Реших да отида край Шилковци.
Никаква каракуда, никаква червеноперка, почти никакъв костур, почти никаква вода в язовира.
Три хвърлени дънни въдици на стръв - часовници /друга стръв не можах да хвана/.
Хванаха се две щуклета писалки за които се чудя как са успели да лапнат часовниците и за моя голяма изненада това сомче.
Разбира се всичко е пуснато обратно с надеждата да хвана същите риби след години.
Между другото ми е интересно защо темата ми е разглеждана от 209 човека, а мнение по нея изказва само един.
Евала IVKO PIVKO, че поне ти спадели своите наблюдения по въпроса в темата.
Изглежда останалите пазят знанията си в дълбока тайна, да не би някой да разбере тайната на успешния риболов

Може би вече и аз трябва да постъпя така.
Чете ли се или да увелича малко ?
и аз като Марко
само че мойте влизания са 4

само че мойте влизания са 4

само русалки НЕ ловя и то защото не им знам мезето
http://forum.nariba.com/viewtopic.php?f=25&t=18972- ПАК ЩЕ ДОЙДЕМ!!!!!!!!!
http://standartparket.com/
http://forum.nariba.com/viewtopic.php?f=25&t=18972- ПАК ЩЕ ДОЙДЕМ!!!!!!!!!
http://standartparket.com/
- майсторчето страхил
- сериозен играч
Лошото е че аз знам къде да застанеш ,но там не ходят простосмъртни.Преди 20 годин ни гонеха от целия язовир,но където и да застанеш хващаш риба.Сега ме е яд да ловя на този язовир.В последния брой на тъпия ни местен вестник"БОРБА" имаше статия в която най големия бракониер(който познавам)каза че от бракониери не останала риба в язовира
.В същия момент има по-голям шанс да срещтнеш бургазлия,варненлия,софиянец и т.н. отколкото търновлиии
,така че за места в момента и къде ,и какво кълве божа работа
.

НЕ БОЙТЕ СЕ,ТОВА СЪМ АЗ