Въпрос за нощуване на Одринци

Модератор: Кърцата

Аватар
vinil
ще става разбирач
ще става разбирач

Въпрос за нощуване на Одринци

Мнение от vinil »

Здравейте. Никога не съм бил на Одринци и живо и спешно ме интересува е ли е възможно лагеруване там ( за една вечер) Ако има и накакви особености както за риболова така и за престоя ще съм много благодарен на всички отзовали се.
Ако незнаеш накъде си тръгнал, ще стигнеш някъде другаде
чечо71
новобранец
новобранец

Re: Въпрос за нощуване на Одринци

Мнение от чечо71 »

Можеш да останеш спокойно до когато искаш.Има бяла риба и сом,така че вземи си малки рибки.Каракуда и червеноперка бол,не знам какво искаш да ловиш.Не липсват сьщо парагати а може и мрежи вече нищо не ме учудва там.И те са на ;охраната;които вземат таксата.Тя символична 5лв.,но фактьт,че точно те са бракониерите дразни много хора.Това е за сьжеленние.Дано да сам ти бил малко полезен.
tatkoogi
вече хвърля и на тежко
вече хвърля и на тежко

Re: Въпрос за нощуване на Одринци

Мнение от tatkoogi »

чечо71 написа:Можеш да останеш спокойно до когато искаш.Има бяла риба и сом,така че вземи си малки рибки.Каракуда и червеноперка бол,не знам какво искаш да ловиш.Не липсват сьщо парагати а може и мрежи вече нищо не ме учудва там.И те са на ;охраната;които вземат таксата.Тя символична 5лв.,но фактьт,че точно те са бракониерите дразни много хора.Това е за сьжеленние.Дано да сам ти бил малко полезен.
Полезен беше и за мен, за което благодаря! А на Vinil успех и после да сподели за излета.
Публикувай отговор

Обратно към “Отивам naRiba”