Къде се намирам:
Риболов
Сладководен раздел
Излети
Моят риболовен излет
naRiba.com

Форум

Долни Богоров
Долни Богоров
Днес бях на неплатеното на Долни Богоров за 3-4 часа само слънчевки кълвяха.Мислех да си тръгвам,но тогава на дънната ми удари нещо голямо,докарах го до брега и видях,че е шаран според мен над 3кг,шаранът се разбесня влезе в шавара и скъса.Tака завърши излетът ми.

Re: Долни Богоров
колега не се учуджам за неуспешния на богров аз сам седял на носа след плажа по 3дни с 30тапи и 10пръчки за шука без удар само пиене и нищо друго

пазете природата чиста.....
- MITKO70
- кандидат преподавател
Като знам колко е голям носа след плажа и от това което си хвърлил,то от влакна и поводи не е имало от къде да мине риба ,камо ли да кълвеoldi написа:колега не се учуджам за неуспешния на богров аз сам седял на носа след плажа по 3дни с 30тапи и 10пръчки за шука без удар само пиене и нищо друго![]()
![]()

Всичко може,но не всеки го можe.

-
- сериозен играч
- Обратна връзка:
Има доста каракуди не го отписвайте 

1.3.1.2.chirusa_bg написа: ПП. По цяла нощ пие, а сутрин ни бие. Що е то?
-
- сериозен играч
- Обратна връзка:
Не бре толко ми е капацитето
п.с.И к*рвииийееее

п.с.И к*рвииийееее

1.3.1.2.chirusa_bg написа: ПП. По цяла нощ пие, а сутрин ни бие. Що е то?
На тоя гьол, риба от много одавно няма.
Пази боже от гнил мост,неканен гост и прост на висок пост.
пръчките са ми само на носа тапите ги пускам с лодка по целия залив иначе гиола е труден да сугласен сам от 7год го посещажвам редовно но кагато кълве си кълве нема спор 

пазете природата чиста.....
долни богров днес при дъждовно време само слънчаци и дребни бабушки.като видях колко колеги си тръгнаха преди мене ми стана ясно и за техният "улов".....