Къде се намирам:
Риболов
Сладководен раздел
Излети
Моят риболовен излет
naRiba.com

Форум

яз.Тракиец отново
яз.Тракиец отново
Здравеите отново, искам да споделя с вас за един излет който направих вчера и днес.Отидохме на яз.тракиец с баща ми, разпънахме въдиците нагласихме всичко и започна чакането.Първият удар беше след около час, на червен червей хванах шаранче, дребно но все пак шаранче!По едно време към 23:30 започна да играе някаква едра риба(хищник), но си нямахме идея каква беше, докато не чухме званчето и изкарахме.Оказа се че е бяла риба (перфектно)
.Имаше моменти когато водата направо "вреше" от малки рибки и хищниците гонеха.За наше нещастие не си носехме светеши плувки и нямаше какво да правим освен да продължим и да чакаме званчето да се обади отново.Това се случи няклоко пати, излизаше карабалък.И тогава дойде момента които чаках цяло лято, да хвана малко по-едра риба. Отново бяла но този път с определено по добри размери от първата. Беше много вълнуващто когато чух званчето и видях върха на пръчката как се беше сгънал (имах чувството че ще счупи въдицата
).Имам и няколко снимки, които направих с ГСМ-а. НО НЕЗНАМ КАК ДА ГИ КАЧА. Наслука ! 

Последно промяна от sk83r40 на Нед Авг 31, 2008 12:24 pm, променено общо 2 пъти.
Re: яз.Тракиец отново
ДАй снимки, колко едра беше, на какво удари.... 

Незнам как да ги кача. Опитах с "прикачи файл" и незнам защо не стана.Иначе излизаха на малка рибка.
Последно промяна от sk83r40 на Нед Авг 31, 2008 11:23 am, променено общо 1 път.
-
- фен клуб-скобар
Бива! Има около 4-5 кила
"Докато ми плащат колкото да не умрем, ще работим колкото да не заспим''
:D

Ами около 2-3 кг е, но я теглих с един кантар който не го бива мн мн

-
- научил се да хвърля

Много дбре сте се представили.Хубави карабалъци.Разкажи на кои ръкав бяхте (място),на какви рибки (от водоема ли ги хванахте?)и тн.Шаранчето като го гледам си е доста маломерно!!Тя червеноперката е по-голяма от него. Лошо ,че не сте му дали шанс за живот ,защото да хванеш макар и дребно шаранче на Тракиец си е повод за мухабет !!!
R.I.P малки шарко

Последно промяна от Geno_Altanov на Нед Авг 31, 2008 1:12 pm, променено общо 2 пъти.
-
- научил се да хвърля
Да ти кажа Бялата е има няма 2 кгvlado-fidera написа:Бива! Има около 4-5 кила

Ами бяхме в село Николово, има едно островче , та ние бяхме от ляво на островчето. Нз как да ти го обясня
, незнам и да си има име специално това място. И хващахме на малко костурчета,които хванахме с рачилото 

След като го притеглих втори път(на по-хубав кантар) показваше 3.100 кг!Geno_Altanov написа:Да ти кажа Бялата е има няма 2 кгvlado-fidera написа:Бива! Има около 4-5 кила.
Браво страхотни сулки

-
- научил се да хвърля
Хехе тая е била няква тлъстаsk83r40 написа:След като го притеглих втори път(на по-хубав кантар) показваше 3.100 кг!Geno_Altanov написа:Да ти кажа Бялата е има няма 2 кгvlado-fidera написа:Бива! Има около 4-5 кила.

Браво колега.
Наслука и през следващите излети.
Само да уточня, че рибките които ти наричаш карабалък са кефали.
Чувал съм и други колеги в този район да ги наричат так.
Карабалък, е другото име на морунажа.
Наслука и през следващите излети.
Само да уточня, че рибките които ти наричаш карабалък са кефали.
Чувал съм и други колеги в този район да ги наричат так.
Карабалък, е другото име на морунажа.

Рибата не е толкова много, че да я разхищаваме.