Къде се намирам:
Риболов
Сладководен раздел
Излети
Моят риболовен излет
naRiba.com

Форум

Росица и корекцията й.
- zapalen_92
- разбира нещата
Росица и корекцията й.
Направих си един скромен излет от два дена по река Росица.Всичко тръгна от заминаването ми на село(Стамболово) в петък.Взех си новата въдица(спинингова)и вечерта отидох на реката за кефал,но с една блесна трети номер на Mepps Black Fury с червени точки.Много почуквания имах,но само един кефал се хвана и то нагълтал много навътре.Ето го:

На втората леко заспах че бях изморен
Кефала го взех защото така или иначе умря след махането на тройката.Пробвах да го пусна,но той не потегляше.На другата сутрин рано заминах на корекцията на Росица-там където си ходя за щука.Колегата vladi___ беше там,той хвана една майче малка щука и я върна.Много вятър имаше,но пак се мяташе
Вече след появата на слънцето замятах по посоката на вятъра че по лесно
Ето какво се хвана:

Хванах я на блесна Робинсон Гепард 4 номер.Много лошо се заби във водораслите,но излезе по късмет
След хващането й блесната се счупи.Там където е захванато листото където върти на оста се счупило.Сега разбирам за какво Меппс Лусокс е по добра.
На същия ден вечерта пак отидох за кефал по бързеите на реката.Ето какво хванах.но на друга блесна която vladi___ ми даде да ползвам:

Кефалите на снимките са все различни.Размерът им са все този хванах и още,но толкова стигат за показ.Всичките кефали си плуват обратно.Имам клипове на пускането им.Набарах ги на едно място което завърта водата към брега и е много тихо.

На втората леко заспах че бях изморен

Хванах я на блесна Робинсон Гепард 4 номер.Много лошо се заби във водораслите,но излезе по късмет

На същия ден вечерта пак отидох за кефал по бързеите на реката.Ето какво хванах.но на друга блесна която vladi___ ми даде да ползвам:
Кефалите на снимките са все различни.Размерът им са все този хванах и още,но толкова стигат за показ.Всичките кефали си плуват обратно.Имам клипове на пускането им.Набарах ги на едно място което завърта водата към брега и е много тихо.

- malkia_joro
- разбира нещата
-
- новобранец
- Обратна връзка:
Re: Росица и корекцията й.
Добре си се представил колега 

-
- кандидат преподавател
- Обратна връзка:
Браво Запален,расказваш ни играта 

Macedonia
Братко, теб съм те признал!
Заклевам се, ще си сложа твоя снимка и преди излет ще я целувам, кръстя, кланям, моля... абе всичко, за да върже кадема!
Братко, теб съм те признал!

Заклевам се, ще си сложа твоя снимка и преди излет ще я целувам, кръстя, кланям, моля... абе всичко, за да върже кадема!

- Румбата
- разбира нещата
Радвам се да те видя !
Виж , сега твоето мнение е като на стар и изпечен рибар , и заглавието добро и описание и разсъждения и снимки ! Ми , ето това искахме всички от теб още от началото !
За рибите , браво ! Не се и съмнявам ,че малките си плуват пак във водата ! Започваш пак да ме кефиш !

Търсете рибата , не чакайте нейното благоволение !!!
- maycal
- ще става разбирач
"На втората леко заспах че бях изморен"
Това, особено както е илюстрирано със снимка, е находчиво!

Това, особено както е илюстрирано със снимка, е находчиво!

- Wolf_1
- вече хвърля и на тежко
браво яки кленове си излъгал
Браво! Не ги оставяш на спокойствие хищниците в твоя край. 

„Хората цяла седмица чакат да стане петък, цяла година - да стане лято и цял живот - да са щастливи."
Умберто Еко
Умберто Еко
- zapalen_92
- разбира нещата
Благодаря на сички
Наближава даскалото и се стремя да ходя повече че няма да имам време после

В правилна посока си се отправил, продължавай все така! И внимавай да не кривнеш от пътя, че ключето ми е в джоба!
-
- вече хвърля и на тежко
Браво пич, няма да се плашиш, строшил си им зъбките 

Колкото обичаме, толкова и мразим пороците си.