Къде се намирам:
Относно Сайта
Разни
naRiba.com

Форум

Колеги, една молбичка!
Модератор: dantho.mihov
- GODzillata
- и господ не е толокова добър
Колеги, една молбичка!
Нарочно в заглавието не посочих за какво точно иде реч, та да не подминете темата като малка гара.
Убих се да търся в нета, по магазини и морги стъкло за заден стоп на Хюндай Галопер.
В Инд-Комерс продават цял комплект, но на мен ми трябва само стъклото.
Вижте колко е гадно:

Хората ми се смеят направо.

Та молбата ми е ако на някой някъде му попадне - свиркайте, моля.
Жокер за софиянци - магазини за корейски части, други по бул.Хр. Ботев, араби, морги и т.н.
Благодаря предварително!

Убих се да търся в нета, по магазини и морги стъкло за заден стоп на Хюндай Галопер.
В Инд-Комерс продават цял комплект, но на мен ми трябва само стъклото.
Вижте колко е гадно:

Хората ми се смеят направо.

Та молбата ми е ако на някой някъде му попадне - свиркайте, моля.
Жокер за софиянци - магазини за корейски части, други по бул.Хр. Ботев, араби, морги и т.н.
Благодаря предварително!

На риба - като на война! Fish'n'chicks!
Кеч & Рилийс...в тиганааа-аха-ха-хаааа...

- КИРО
- Обратна връзка:
Re: Колеги, една молбичка!
Колко е възможната цена ? Знаеш че мога да питам,ама от пари,хал хабер си нямам.
А.и я ми дай точните данни за каруцата...на ЛС
А.и я ми дай точните данни за каруцата...на ЛС
В МОРЕТО МИ Е ПО-ДОБРЕ,ОТКОЛКОТО НА БРЕГА
-
- кандидат преподавател
Утре ще убикалям моргите в София да търся за Гофаа теглич и ще питам и за твоя стоп но мисля че едва ли ще продават само стъклото защото по принцип те са залепени с основата.
- Румбата
- разбира нещата
Ако няма , да се лепне огънат перциглас и газ ! Няма да си първи , ни последния ! Знам ,че звучи гадно , ама е най евтино и сигурно ! Като се изпипа добре , няма и да личи ! 

Търсете рибата , не чакайте нейното благоволение !!!
Има едно специално тиксо-бяло и червено-в магазините за авточасти го продават.Имитира стъклото на стопа.Може да го лепнеш отгоре докато си намериш стоп.И аз мисля,че само стъкло не продават.
Последно промяна от dekata на Пон Сеп 01, 2008 5:13 pm, променено общо 1 път.
„Големият проблем с тъпите копелета е, че те са толкова тъпи, че не могат да повярват, че човек може да бъде умен”. Вонегът!
- MITKO70
- кандидат преподавател
Точно така е,преди години имах същия проблем със стоп на Дайхатсу Фероза.Но намерих парче от друг счупен стоп и с малко игра го залепих и стана като оригиналПоборников написа: ще питам и за твоя стоп но мисля че едва ли ще продават само стъклото защото по принцип те са залепени с основата.

Всичко може,но не всеки го можe.

-
- сериозен играч
С лепене става определено,допитай се до сервиз който лепи брони и тем подобни,смятам че без проблем ще го залепят!След това има едни специални спреи-бои за стопове,минава се 2-3ръце и.....спи града!В момента аз съм на същата дисциплина от доста време!Успех! 

- GODzillata
Усещам, че ще опра до лепило "Капчица".
Ама май би трябвало да има отделно стъкло, защото то не е лепнато за основата, ами се хваща с винтчета към нея.
Т.е. тя си има вграден фабричен теглич, ама няма онази извивка, която завършва с ябълка, а си стои една като планка с четири празни дупки за болтове.

Ама май би трябвало да има отделно стъкло, защото то не е лепнато за основата, ами се хваща с винтчета към нея.

Виж за теглич и за моята Жипка.Поборников написа:Утре ще убикалям моргите в София да търся за Гофаа теглич и ще питам и за твоя стоп но мисля че едва ли ще продават само стъклото защото по принцип те са залепени с основата.

Т.е. тя си има вграден фабричен теглич, ама няма онази извивка, която завършва с ябълка, а си стои една като планка с четири празни дупки за болтове.

-
- ще става разбирач
- Обратна връзка:
извивката с ябълката се продават отделно(сваляш и я слагаш когато ти е нужно)GODzillata написа:
Виж за теглич и за моята Жипка.![]()
а стопче ако не намериш,взимаш неква от друг стоп(същата като цвят),топла вода или някои маистор дето лепи брезенти с пищола ще оправи огъвката,запилваш и слагаш

- GODzillata
timo1 написа:извивката с ябълката се продават отделно(сваляш и я слагаш когато ти е нужно)
а стопче ако не намериш,взимаш неква от друг стоп(същата като цвят),топла вода или някои маистор дето лепи брезенти с пищола ще оправи огъвката,запилваш и слагаш

Къде се продава тази извивка с ябълка, че нещо не мога да я намеря?

-
- ще става разбирач
- Обратна връзка:
може да питаш тук http://www.autobar-bg.com/GODzillata написа: Къде се продава тази извивка с ябълка, че нещо не мога да я намеря?
а тук има доста производители и ще ти излезе по евтино http://www.mobile.bg/pcgi/main.cgi
и тук http://www.teglichi.com/towbars/
гледам си от Видин,може да провериш в магазините на ЕМкомплект33
-
- кандидат преподавател
Днес до обяд съм обикалял моргите и накрая купих един теглич от Пасат и го преработих за Голфа стана перфектно но 4часа работих по него,Годзила,твойто стъкло само ново може да се намери по моргите забрави тези джипове трябва да има някой яко смачкан за да го дадат на морга,ако искаш до нас е представилството на Хюндай да провера колко струва и ще ти пиша на ЛС.
- GODzillata
Ако не ти пречи - провери.Поборников написа:...ако искаш до нас е представилството на Хюндай да провера колко струва и ще ти пиша на ЛС.
Но аз говорих с ИНД-Комерс, официалният дистрибутор, та те ми казаха, че имат само комплект, който струва около 500 лева.
Нещо не ми иде да ги дам само заради парче плексиглас, а самият стоп да си го бия в главата.

@timo1, благодаря за линковете, кофтито е, че едните са във Варна, а другите в Пловдив.

За утре се разбрах с един железар да седне и да ми направи нещо с подръчни материали. После ще пусна снимка.

-
- кандидат преподавател
И тука е съющата цена 390лв без ДДС и то трябва да си дистрибутор на Хюндай ,значи на магазина може да стигне и към 600лв,абе дате заболи главата от цени,аз за Сеата си търсих мигач 1година и накрая си го направих от плексиглас и стана по добър от фабричния,има майстори тези дето правят реклами от пластмаси могат да ти го направят стопа въобще да не личи.