Къде се намирам:
Относно Сайта
Разни
naRiba.com

Форум

АВТОМОБИЛЕН СЪВЕТ...
Модератор: dantho.mihov
- IVKOPIVKO
- разбира нещата
АВТОМОБИЛЕН СЪВЕТ...
Колеги и приятели скоро ще настъпи така дългоочаквания за мен момент в който ще се завърна в родината и ще пристъпя към търсенето и закупуването на автомобил, за риболов и изобщо за всичко. Сумата която успях да събера и отделя е 8 000лв. След доста ровене по разни сайтове се спрях на Alfa Romeo 156 сравнително нов модел автомобил на горе долу подходяща цена 5-6000 лв. ОБАЧЕ...
Приемам всякакви съвети предложения, критики и помощ както и идей за закупуването на така ценния за мен и риболовната ми кариера АВТОМОБИЛ.
Ще съм безкрайно благодарен на всеки който се изкаже по тази тема благодаря безкрайно...
Приемам всякакви съвети предложения, критики и помощ както и идей за закупуването на така ценния за мен и риболовната ми кариера АВТОМОБИЛ.
Ще съм безкрайно благодарен на всеки който се изкаже по тази тема благодаря безкрайно...
- петър власев
- разбира нещата
Re: АВТОМОБИЛЕН СЪВЕТ...
ивко мисля ,че едно таквоз е много по-добре от алфата .Това го гледам ,че е на цено от 7600

я чувствась себя очен хорошо
- kombat
- вече хвърля и на тежко
Луксозен модел,но кофти поддръжка.И най вече не става за риба.
- GODzillata
- и господ не е толокова добър
Субару ФорестерIVKOPIVKO написа:...ще пристъпя към търсенето и закупуването на автомобил, за риболов и изобщо за всичко.

или Жипка.

На риба - като на война! Fish'n'chicks!
Кеч & Рилийс...в тиганааа-аха-ха-хаааа...

Кеч & Рилийс...в тиганааа-аха-ха-хаааа...

- петър власев
- разбира нещата
И аз мислех за субаруто но не се вмества в цената ,инак съм им голям фенGODzillata написа:Субару ФорестерIVKOPIVKO написа:...ще пристъпя към търсенето и закупуването на автомобил, за риболов и изобщо за всичко.![]()
или Жипка.
я чувствась себя очен хорошо
.
Последно промяна от Bully на Пет Мар 20, 2009 2:50 pm, променено общо 1 път.
- chestarfield
- кандидат преподавател
- Обратна връзка:
аз сам със по-малкия модел ван икономичен е и съм много доволен, пък и пари за някои такъм ще ти останатпетър власев написа:ивко мисля ,че едно таквоз е много по-добре от алфата .Това го гледам ,че е на цено от 7600

но за риба хода със баничарката" рибарката" много комплексна колица е.

- kapsula
- вече хвърля и на тежко
Колега, универсален автомобил няма. Тая ALFA хич не я вждам извън пътя а подръжката е...... Ако искаш да ти е кеф на асвалт и на OFFROAD ще ти трябват няколко по 8000лв. Мислил ли си варианта за една кола за цивилизацита и една за риба? Аз из града карам BMW 5-тица а за риба и лов имам УАЗ- 469 малко е дървен ама носи много багаж и не се притеснявам от закъсване. Надавам се да си избереш най-удачния вариант за теб. Наслука.
- sandista
- сериозен играч
- Обратна връзка:
Alfata за нищо не става .. Ако ти трябва кола за риболов това определено е Лада Нива
) Много здрава и минава от всякъде ... Аз за риба ходя с Фолксфаген Шаран и мога да кажа, че вече 3 години е много здрав , доста висок и минава от всякъде .... Моя съвет като цяло е да не визмаш Италянски коли , Фиат, Алфи,Алфа Ромео и други кожшници , ако ще 2005г да са ... Също така подкрепям мнението на колегата за баничарките ..
Също бих ти препоръчал и едно Ауди Б4 куатро - високо,здраво и минава от всякъде
Успех 

Извинявама се че "нахълтвам" в темата на колегата ама и на него ще му е от полза евентуален коментар по въпроса: 
Та колеги какво мислите за френските "баничарки" Пежо Партнер, Ситроен Берлинго или Рено Канго - втора употреба разбира се като вариант за риболовен и семеен автомобил.
Говоря за пътническите им варианти.

Та колеги какво мислите за френските "баничарки" Пежо Партнер, Ситроен Берлинго или Рено Канго - втора употреба разбира се като вариант за риболовен и семеен автомобил.

„Хората цяла седмица чакат да стане петък, цяла година - да стане лято и цял живот - да са щастливи."
Умберто Еко
Умберто Еко
здрасти колега мога да ти предложа MEGANE SCENIC аз съм много доволен от него но го продавам може да се разберем за цената тел.0885357288
- чуруликпенчо
- сериозен играч
Не вярвам някой от вас да е карал повече Ланчи,Алфи и Фиати от мен ,че да сте толкова категорични в слабата си оценка към тях........ и в момента съм с "италианка" и следващата пак ще е такава. Няма автомобил без кусури,па дори и прословутите немски дървета...... А с тия баничарки направо ме смаяхте.Ми то, момчето е младо и надали ще му е удобно да вози мацка /да не говорим пък за мацката/ в тази кошница.Живота не е само риболов,да не говорим,че риболова е само една малка част от всичко останало,което вършим.
Ивко,вземи си 156-цата и да не ти пука.Колите са добри,динамични и си имат всички възможни екстри.Поддръжката е доста по-евтина от много други прехвалени автомобили.Важното е , че и просвета им е висок,така че и за риба ще става.
Успех!
Ивко,вземи си 156-цата и да не ти пука.Колите са добри,динамични и си имат всички възможни екстри.Поддръжката е доста по-евтина от много други прехвалени автомобили.Важното е , че и просвета им е висок,така че и за риба ще става.
Успех!
Няма дума в българския език,която в множествено число да завършва на "Й".
Понеже всеки си казва мнението, да кажа и аз моето. На скоро един приятел си взе това и мога да кажа, че е доста добро автомобилче със всички екстри - бензин, 1.8 двигател на Пежо! Отзад е широко и има място за много багаж. Могат да се свалят седалките и вътре и хоро можеш да играеш
. Ето ти снимки:

Ето го и него в реални условия:

Успех с избора!

Ето го и него в реални условия:
Успех с избора!

"... А една рибешка изненада е повече от секс с красива манекенка
"

- Димо Генчев
- вече хвърля и на тежко
- Обратна връзка:
Като изключим мненията от типа "Немски - италиянски", които се базират най-вече на слухове и простотии...
колега, най-добре е баничарка, независимо каква ще е там - разните Берлинго, Партнер, Рено и т.н. Този тип коли са универсални, става въпрос пътническите варианти, защото можеш да сваляш седалките. Освен това обикновено са и по-височки, това е супер полезно при риболова. НО! Няма да си гъзар с подобна кола, а ти си млад, може това да е важно за теб
Силата им е в практичността.
Алфата е много готина, (разваля се електрониката която е BOSCH
) , но забрави да излезеш от пътя с нея, това е последното, за което е правена.
колега, най-добре е баничарка, независимо каква ще е там - разните Берлинго, Партнер, Рено и т.н. Този тип коли са универсални, става въпрос пътническите варианти, защото можеш да сваляш седалките. Освен това обикновено са и по-височки, това е супер полезно при риболова. НО! Няма да си гъзар с подобна кола, а ти си млад, може това да е важно за теб

Алфата е много готина, (разваля се електрониката която е BOSCH

Не слушай какво ти казват повечето хора, защото точно повечето хора са обикновено по-глупави...