АВТОМОБИЛЕН СЪВЕТ...

Всичко за което не намирате подходящ форум

Модератор: dantho.mihov

Публикувай отговор
Аватар
IVKOPIVKO
разбира нещата
разбира нещата

АВТОМОБИЛЕН СЪВЕТ...

Мнение от IVKOPIVKO »

Колеги и приятели скоро ще настъпи така дългоочаквания за мен момент в който ще се завърна в родината и ще пристъпя към търсенето и закупуването на автомобил, за риболов и изобщо за всичко. Сумата която успях да събера и отделя е 8 000лв. След доста ровене по разни сайтове се спрях на Alfa Romeo 156 сравнително нов модел автомобил на горе долу подходяща цена 5-6000 лв. ОБАЧЕ...
Приемам всякакви съвети предложения, критики и помощ както и идей за закупуването на така ценния за мен и риболовната ми кариера АВТОМОБИЛ.
Ще съм безкрайно благодарен на всеки който се изкаже по тази тема благодаря безкрайно...
Аватар
петър власев
разбира нещата
разбира нещата

Re: АВТОМОБИЛЕН СЪВЕТ...

Мнение от петър власев »

ивко мисля ,че едно таквоз е много по-добре от алфата .Това го гледам ,че е на цено от 7600

Изображение
я чувствась себя очен хорошо
Аватар
kombat
вече хвърля и на тежко
вече хвърля и на тежко

Мнение от kombat »

Луксозен модел,но кофти поддръжка.И най вече не става за риба.
Аватар
GODzillata
и господ не е толокова добър

Мнение от GODzillata »

IVKOPIVKO написа:...ще пристъпя към търсенето и закупуването на автомобил, за риболов и изобщо за всичко.
Субару Форестер :idea:
или Жипка. :wink:
На риба - като на война! Fish'n'chicks! :mrgreen:
Кеч & Рилийс...в тиганааа-аха-ха-хаааа...Изображение
Аватар
sapuna
Модератор
Модератор
Обратна връзка:

Мнение от sapuna »

Изображение
Изображение
Изображение
.............."Не кордата се къса, а нервите на рибаря".............
Аватар
петър власев
разбира нещата
разбира нещата

Мнение от петър власев »

GODzillata написа:
IVKOPIVKO написа:...ще пристъпя към търсенето и закупуването на автомобил, за риболов и изобщо за всичко.
Субару Форестер :idea:
или Жипка. :wink:
И аз мислех за субаруто но не се вмества в цената ,инак съм им голям фен
я чувствась себя очен хорошо
Bully

Мнение от Bully »

.
Последно промяна от Bully на Пет Мар 20, 2009 2:50 pm, променено общо 1 път.
Аватар
chestarfield
кандидат преподавател
кандидат преподавател
Обратна връзка:

Мнение от chestarfield »

петър власев написа:ивко мисля ,че едно таквоз е много по-добре от алфата .Това го гледам ,че е на цено от 7600

Изображение
аз сам със по-малкия модел ван икономичен е и съм много доволен, пък и пари за някои такъм ще ти останат :D
Изображение
но за риба хода със баничарката" рибарката" много комплексна колица е.
Изображение
http://www.facebook.com/karakshans
Асен Йорданов Кацаров
Асеновград
Аватар
kapsula
вече хвърля и на тежко
вече хвърля и на тежко

Мнение от kapsula »

Колега, универсален автомобил няма. Тая ALFA хич не я вждам извън пътя а подръжката е...... Ако искаш да ти е кеф на асвалт и на OFFROAD ще ти трябват няколко по 8000лв. Мислил ли си варианта за една кола за цивилизацита и една за риба? Аз из града карам BMW 5-тица а за риба и лов имам УАЗ- 469 малко е дървен ама носи много багаж и не се притеснявам от закъсване. Надавам се да си избереш най-удачния вариант за теб. Наслука.
Аватар
sandista
сериозен играч
сериозен играч
Обратна връзка:

Мнение от sandista »

Alfata за нищо не става .. Ако ти трябва кола за риболов това определено е Лада Нива :)) Много здрава и минава от всякъде ... Аз за риба ходя с Фолксфаген Шаран и мога да кажа, че вече 3 години е много здрав , доста висок и минава от всякъде .... Моя съвет като цяло е да не визмаш Италянски коли , Фиат, Алфи,Алфа Ромео и други кожшници , ако ще 2005г да са ... Също така подкрепям мнението на колегата за баничарките .. :) Също бих ти препоръчал и едно Ауди Б4 куатро - високо,здраво и минава от всякъде :) Успех :)
Аватар
Koleff

Мнение от Koleff »

Извинявама се че "нахълтвам" в темата на колегата ама и на него ще му е от полза евентуален коментар по въпроса: :)
Та колеги какво мислите за френските "баничарки" Пежо Партнер, Ситроен Берлинго или Рено Канго - втора употреба разбира се като вариант за риболовен и семеен автомобил. :oops: Говоря за пътническите им варианти.
„Хората цяла седмица чакат да стане петък, цяла година - да стане лято и цял живот - да са щастливи."
Умберто Еко
sasho7901
новобранец
новобранец

Мнение от sasho7901 »

здрасти колега мога да ти предложа MEGANE SCENIC аз съм много доволен от него но го продавам може да се разберем за цената тел.0885357288
Аватар
чуруликпенчо
сериозен играч
сериозен играч

Мнение от чуруликпенчо »

Не вярвам някой от вас да е карал повече Ланчи,Алфи и Фиати от мен ,че да сте толкова категорични в слабата си оценка към тях........ и в момента съм с "италианка" и следващата пак ще е такава. Няма автомобил без кусури,па дори и прословутите немски дървета...... А с тия баничарки направо ме смаяхте.Ми то, момчето е младо и надали ще му е удобно да вози мацка /да не говорим пък за мацката/ в тази кошница.Живота не е само риболов,да не говорим,че риболова е само една малка част от всичко останало,което вършим.
Ивко,вземи си 156-цата и да не ти пука.Колите са добри,динамични и си имат всички възможни екстри.Поддръжката е доста по-евтина от много други прехвалени автомобили.Важното е , че и просвета им е висок,така че и за риба ще става.
Успех!
Няма дума в българския език,която в множествено число да завършва на "Й".
gogolisec
сериозен играч
сериозен играч

Мнение от gogolisec »

Понеже всеки си казва мнението, да кажа и аз моето. На скоро един приятел си взе това и мога да кажа, че е доста добро автомобилче със всички екстри - бензин, 1.8 двигател на Пежо! Отзад е широко и има място за много багаж. Могат да се свалят седалките и вътре и хоро можеш да играеш :lol: . Ето ти снимки:

Изображение

Изображение

Ето го и него в реални условия:

Изображение

Успех с избора! :D
"... А една рибешка изненада е повече от секс с красива манекенка :D "
Аватар
Димо Генчев
вече хвърля и на тежко
вече хвърля и на тежко
Обратна връзка:

Мнение от Димо Генчев »

Като изключим мненията от типа "Немски - италиянски", които се базират най-вече на слухове и простотии...
колега, най-добре е баничарка, независимо каква ще е там - разните Берлинго, Партнер, Рено и т.н. Този тип коли са универсални, става въпрос пътническите варианти, защото можеш да сваляш седалките. Освен това обикновено са и по-височки, това е супер полезно при риболова. НО! Няма да си гъзар с подобна кола, а ти си млад, може това да е важно за теб :D Силата им е в практичността.

Алфата е много готина, (разваля се електрониката която е BOSCH :evil: :evil: :evil:) , но забрави да излезеш от пътя с нея, това е последното, за което е правена.
Не слушай какво ти казват повечето хора, защото точно повечето хора са обикновено по-глупави...
Публикувай отговор

Обратно към “Разни”