Отивам на яз ИСКЪР

Модератор: Кърцата

lusienn
и господ не е толокова добър

Отивам на яз ИСКЪР

Мнение от lusienn »

Колеги-първо на здраве :drinkers: Утре по обяд се качвам на нашия гьол с -идеята -да си починна-наспя-и ако може да -хванем доволно хищник-сом и бяла :arrow: Троли -ако си горе през уикенда-ела да се запознаем :arrow: Бивака е на мрежатта-на резерватта-има кейче-ще черпя -боб с мръвка-може и рибенна чорба :arrow: Поне-ще уважим празника-да не се разминнем с колегитте по вода -бяла лодка -ямаха-двигаттел пак такъв-поздравяваме всички кои спрат до нас и споделят-как е при тях :arrow: Кой не му се спи-вечер по вода ще ни чуе-ако е тихо времето :D кльонка се чува понне на километър :arrow: И ДА НЕМА КЛЕТВИ :D
:D Мир любов и щастие за всички

Риболовци.
Аватар
MITKO70
кандидат преподавател
кандидат преподавател

Re: Отивам на яз ИСКЪР

Мнение от MITKO70 »

Благородно ти завиждам,но след 15.09 и аз се качвам за седмица,какво ще да става,тази година направо пропаднах с риболова,по други причини :( Но, ние сме срещу теб ,при Сухото дере,добро е вашето място но трудно се заема :)На дерето също имаше кльнонкаджий, и наши хора ,но незнам кой сега е останал.
lusienn написа: И ДА НЕМА КЛЕТВИ
А относно това ,поне при нас е удоволсвие да ви слушаме ,докато дебнеме дъните и си :drinkers: Успех :smt023
Всичко може,но не всеки го можe.
Изображение
lusienn

Мнение от lusienn »

МИТЕ-там къде отиваяме е друга бира :arrow: ама сме при браджеда :arrow: там сме само-на лагера -щотто много ми харесва :arrow: Ти знаеш ли какво е да се слееш с природатта там-10 години -сървайвър-по 7 -8 месеца в годиннатта-ма немам право да се обаждам-поне ще отида на готтово -и ще си скъсам доматта и краставицатта от храст-и ще ям боровинково сладко -диви гъби и и и ще се размажа от кеф

Риболовци.
Аватар
nasco2
сериозен играч
сериозен играч
Обратна връзка:

Мнение от nasco2 »

MITKO70 написа:Благородно ти завиждам,но след 15.09 и аз се качвам за седмица,какво ще да става,тази година направо пропаднах с риболова,по други причини :( Но, ние сме срещу теб ,при Сухото дере,добро е вашето място но трудно се заема :)На дерето също имаше кльнонкаджий, и наши хора ,но незнам кой сега е останал.
lusienn написа: И ДА НЕМА КЛЕТВИ
А относно това ,поне при нас е удоволсвие да ви слушаме ,докато дебнеме дъните и си :drinkers: Успех :smt023

Току що се прибирам ще пусна тема за там дава риба за тоз които знае как.
Аватар
MITKO70
кандидат преподавател
кандидат преподавател

Мнение от MITKO70 »

Здрасти Насе ,ти май повечко остана,няма лошо :D
Всичко може,но не всеки го можe.
Изображение
Бат Мирче-5кила
кандидат преподавател
кандидат преподавател
Обратна връзка:

Мнение от Бат Мирче-5кила »

nasco2 написа: Току що се прибирам ще пусна тема за там дава риба за тоз които знае как.

думай де :D аре,че след малко трьгвам :twisted: шипочане мисля? :roll:
"Всички животни са равни, но някои са по-равни от други".
Аватар
nasco2
сериозен играч
сериозен играч
Обратна връзка:

Мнение от nasco2 »

Ще пиша кратко че ми е скапан компа и изключва. Бях на калният нос внасяне с лодка на около 2оо метра на вътре на стръв костурче или уклеиче даваше добри бели между кило и две и малки сомчета до 3.5кг. Каракуди и платики от ръка посока резервата много но само като се раздуха и излезне вълна.
lusienn

Мнение от lusienn »

Тука сме при братчеда
Изображение

Боб чоpба пpaвена за Tpoли-aма не доиде
Изображение

Риболовци.
Публикувай отговор