Какво кълве на Кранево?

Модератори: emo vasilev, alekst

vladimirr
новобранец
новобранец

Какво кълве на Кранево?

Мнение от vladimirr »

Здравейте колеги :)Тази година като се изключи неочаквано добрия риболов на сафрид през пролетта и това,че той май пак се завръща,риба по морето дава много слабо.Отдавам това на много топлата вода,но мисля,че вече е крайно време да се появи и зарганът и кефаловите риби,а след тях и чернокопа.Нямам инфо какво се случва на север от Варна и дали вече не са се завъртели обичайните пасажи платерина и илария пред буните на Кранево.Имам инфо от Южното Черномо-
рие,но и там резултатите не са никак окуражителни-единични платерини на Царево,тук-там по някоя барбунка,а също така и много дракони-това е от преди седмица,когато от почивка там се върна един мой приятел.Знаете ли какво е положението на Кранево и ако отидем нагоре дали ще имаме резултати.Предварително благодаря на всички колеги,
които се включат в темата.
panteleevi
научил се да хвърля
научил се да хвърля

Re: Какво кълве на Кранево?

Мнение от panteleevi »

заргана започна да се обажда при това не са толкова малки размерите...за платерината не знам в момента преди месец даваше много добре:)) но за заргана знам щото педи 2 дена бях на СБА-то и за 1 час имах 2 фанати и 1 изпусната, но времето беше ужасно и имаше много гаден вятър, който разваляше всичко;) но на 3-та буна кранево би трябвало да почне да дава зарган:) ако ще ходиш събота или неделя те съветвам рано да отидеш щото иначе трудно се намира място:))) наслука
avus
новобранец
новобранец

Мнение от avus »

Здравейте, днес за час и нещо (16:00 до 17:30ч) на трета буна на Кранево - 2 заргани и една илария, която избяга :|
Когато отидох имаше поне 20 човека, после се сгъсти още повече. Някои вадеха прилични платерини, но от моето място... само толкова. За инфо: в началото всички вадеха на плаваща бомбарда, но когато спря да дава, обърнах на потъваща и извадих 2-те зарганки.
Те това са те:
Изображение

П.С. Ако някой може да ми каже как да си взема линк към снимката от галерията ми??? Имам линк, но не е директен към JPEG-файла и съответно не се изобразява в поста. Благодаря предварително.
Аватар
КИРО
и господ не е толокова добър
и господ не е толокова добър
Обратна връзка:

Мнение от КИРО »

avus написа:
П.С. Ако някой може да ми каже как да си взема линк към снимката от галерията ми??? Имам линк, но не е директен към JPEG-файла и съответно не се изобразява в поста. Благодаря предварително.
Добре дошъл .
Поразрови се във темата на фотографията,ще си намериш отговорите.
Иначе браво за улова и снимките.Изображение
Изображение

В МОРЕТО МИ Е ПО-ДОБРЕ,ОТКОЛКОТО НА БРЕГА
avus
новобранец
новобранец

Мнение от avus »

Добре заварили. :partyman:
Готово, открих тема специално за постване на снимки http://forum.nariba.com/viewtopic.php?f=10&t=16938, който не го е научил още.... да чете, аз вече знам как става.... :lol:
косьо72
научил се да хвърля
научил се да хвърля

Мнение от косьо72 »

Здравейте
Извинявам се че вадя стара тема но тази година някой хванал ли е нещо на Кранево.Имам чувството че този талян на 3 буна обира всичката риба.Ходих миналата събота от 7.30 до 11 нищо (голямо капо) и много тен. И талянът дали е законен.
ЖЕЛАЯ ВИ БЕЗСМЪРТИЕ
balyk
ще става разбирач
ще става разбирач

Мнение от balyk »

Здравейте!От миналата година почти не стъпвам там.Всичко е така обезобразено от мрежи,че не е истина.Струва ми се че пред буната на която вадят мидите е малко по читаво.
MARLIN
ще става разбирач
ще става разбирач

Мнение от MARLIN »

Там мрежи има колкото щеш.. :evil: А за законни 8) ... има една направо си е вързана за буната с проволка да не я резне някой, стои си от месеци така . Незнам колко шефове трябва да се сменят в ИАРА за да се оправи горе-долу положението.. А за зарган не съм видял, нито чул някой да вади още там. Някой друга илария може това е. Сафрида и той изчезна някъде.
thisiswar
научил се да хвърля
научил се да хвърля

Мнение от thisiswar »

Кранево от брега отдавна не съм имал добри резултати там и съм го отписал това място ... едни приятели ходели миналата седмица 3 човека 5 попчета зарганата и иларията никви ги няма там ся незнам как е утре мисля да се завъртя там но едва ли ще е добър резултата а мрежи бол
Аватар
Angel_d4
вече хвърля и на тежко
вече хвърля и на тежко

Мнение от Angel_d4 »

четвъртък вечер бях там и .......
Angel_d4 написа:до преди малко размятах чепарете, бомбарди, дънни за кефал и какво ли не на Кранево и в крайна сметка нищо. Колегите около мен бяха със същия резултат явно нещо рибата я няма или неще да хапва :(
Изображение
косьо72
научил се да хвърля
научил се да хвърля

Мнение от косьо72 »

Здравейте
Аз като по прост и традиционалист днес пак бях там и пак нищо не хванах освен много тен.Но станах неволен свидетел на улова от таляна на 3 буна сутринта.В една бяла върненска корса туба напълниха около 20 касетки с цаца и 2 касетки съфрид също така имаше и около 6 кг.барбун.
ЖЕЛАЯ ВИ БЕЗСМЪРТИЕ
Аватар
stih
ще става разбирач
ще става разбирач

Мнение от stih »

Някой има ли прясно инфо за ситуацията в Кранево?
Аватар
Encho-master
вече хвърля и на тежко
вече хвърля и на тежко

Мнение от Encho-master »

Днес сутринта рано 3 платерини с много зор . Риба има много но не ще да яде.
Аватар
baretata
разбира нещата
разбира нещата

Мнение от baretata »

Днес на Кранево на буните , дребни заргани и между тях някоя заблудена илария. Имаше и много джуруми илария ама не яде. Платерината е в плиткача и пасе там.
Пашата обича смелите.
Аватар
borkok
научил се да хвърля
научил се да хвърля

Мнение от borkok »

Едно прясно инфо...На Кранево 6 заргани 13 доста добри иларийки.Днес от 7-10 сутринта :)
Публикувай отговор

Обратно към “Информация за активноста на рибата по морето.”