Помощ за Китен.

Модератори: emo vasilev, alekst

Публикувай отговор
Ivak
кандидат преподавател
кандидат преподавател
Обратна връзка:

Помощ за Китен.

Мнение от Ivak »

Ще ходя на почивка там и ме интересува дали може да се лови в реката до кампинг-юг сладководна риба, защото са едни масиви от тръстика и не знам дали има достъпни места по-нагоре по течението. Хваща ли се риба от брега на морето , аз за две поредни почивки само морски кучета хващам и инцидентни попчета, миналата година наблюдавах огромни стада от кефали да се опитват да влязат в реката, но не успях да хвана нито един.
Благодяря, предварително.
Аватар
Local
учете се от него
учете се от него

Мнение от Local »

Колега миналата година бях на тази река . Хващахме доста кефал на морски червей . Само че на булдо отзад повод 1 метър и куката с червея . Хвърляш по средата на реката и чакаш. Не се безпокой от водните колела това не прави впечатление на рибата.
Клавиатура риба не лови!!!
БОВСКИЯТ КОРМОРАН
сериозен играч
сериозен играч
Обратна връзка:

Мнение от БОВСКИЯТ КОРМОРАН »

да бе и аз да те питам на каква стръв ги търсиш, ако не е морски червей ще се узориш да хванеш нещо!виж в местните магазинчета ако няма (както често се случва),ще ти трябва лопата , сили и време за набавянето му, или някой зговорчив местен колега да те светне!Иначе виж в магазина на улицата дето е пряка на лунапарка , на 100 метра е от главната.Отваря в 7:00 , а продавачката е винаги сънена, и с обица на пъпа. на първо питане ще ти каже че няма, ама я предласположи и ще ти извади! А за храсталаците, преди 20 дни ги нямаше, успех!
ИзображениеИзображениеИзображениеИзображение
baralya
новобранец
новобранец

Мнение от baralya »

и къде в Китен може да се извади червей
Ivak
кандидат преподавател
кандидат преподавател
Обратна връзка:

Мнение от Ivak »

Благодаря на всички, морски червей си вадя от пясъка на устието на реката, преди не беше нужна лопата само с по голям нож ставаше. При първа възможност ще напиша какво е станало. Иначе и на мида си кълве добре.
Публикувай отговор

Обратно към “Информация за местата за риболов по морето”