Къде се намирам:
Риболов
Сладководен раздел
Тактика
Въдици и макари
naRiba.com

Форум

Line Winder ZR 4000 (9 лагера)
Модератор: sapuna
- kocet0
- вече хвърля и на тежко
Line Winder ZR 4000 (9 лагера)
Здравейте ... На едно излетче намерих пръчка с макара ... пръчката не е нищо особено ... здрава шаранджийска пръчка с акция 100-300 , но макарата ми направи особено впечатление , защото никога до сега не бях виждал такова нещо ...
интересува ме някой има ли по-подробна информация за фирмата, цената , качеството и т.н. Абе всеки , който може да каже нещо за макаричката- нека пише ... приемам всякаква информация !
П.С. ---> Търсих и в гугъл , но ми излизат само руски сайтове , а аз не съм много добре точно с този език
Мерси предварително 

П.С. ---> Търсих и в гугъл , но ми излизат само руски сайтове , а аз не съм много добре точно с този език

SPINING FOREVER 

Re: Line Winder ZR 4000 (9 лагера)
Колега до колкото прочетох в сайтовете това са обикновенни макарички с цена между 40-50 лв. Иначе голям късмет си имал - цяла въдица да намериш. 

- kocet0
- вече хвърля и на тежко
IDA написа:Не е ли по-добре , първо да попиташ дали някой не я е загубил![]()
![]()
Колега IDA , а ти помисли ли за това , че всеки един може да каже "моя е аз си я загубих " и да стане караницата като за световно

SPINING FOREVER 

-
- учете се от него
И аз така предлагамkocet0 написа:IDA написа:Не е ли по-добре , първо да попиташ дали някой не я е загубил![]()
![]()
Колега IDA , а ти помисли ли за това , че всеки един може да каже "моя е аз си я загубих " и да стане караницата като за световнокакто и да е ... МЕРСИ на колегата NAS за отговора ... темата може да бъде заключена ...

п.п. един стар такъм винаги си има отличителни белези които си ги знае само СОБСТВЕНИКА

п.п. можеше да се пише "намерих шаранджийски прът с макара , еди къде си ...., ако някой е загубил- да ми се обади на еди какво си...."- и готово!!!
- GODFATHER
- разбира нещата
- Обратна връзка:
IDA написа:И аз така предлагамkocet0 написа:IDA написа:Не е ли по-добре , първо да попиташ дали някой не я е загубил![]()
![]()
Колега IDA , а ти помисли ли за това , че всеки един може да каже "моя е аз си я загубих " и да стане караницата като за световнокакто и да е ... МЕРСИ на колегата NAS за отговора ... темата може да бъде заключена ...
![]()
п.п. един стар такъм винаги си има отличителни белези които си ги знае само СОБСТВЕНИКА![]()
![]()
п.п. можеше да се пише "намерих шаранджийски прът с макара , еди къде си ...., ако някой е загубил- да ми се обади на еди какво си...."- и готово!!!
ТАКА ДЕ
I'll make him an offer he cant refuse!!!!!!!!!!!!
http://vbox7.com/play:00f5ca22&al=1&vid=
http://vbox7.com/play:00f5ca22&al=1&vid=
- kocet0
- вече хвърля и на тежко
На профила ми отдолу има едно ЛС ... Всеки може да се свърже с мен по този начин ... ако назове точно мястото,пръчката и водоема , на който е станала случката му ги давам веднага РАЗБИРА СЕ ... просто исках да науча нещо повече за макарата и това е причината , поради която пуснах темата ...п.п. можеше да се пише "намерих шаранджийски прът с макара , еди къде си ...., ако някой е загубил- да ми се обади на еди какво си...."- и готово!!!

Последно промяна от kocet0 на Чет Сеп 04, 2008 2:56 pm, променено общо 1 път.
SPINING FOREVER 

-
- учете се от него
kocet0 написа:На профила ми отдолу има едно ЛС ... Всеки може да се свърже с мен по-този начин ... ако назове точно мястото,пръчката и водоема , на който е станала случката му ги давам веднага РАЗБИРА СЕ ... просто исках да науча нещо повече за макарата и това е причината , поради която пуснах темата ...п.п. можеше да се пише "намерих шаранджийски прът с макара , еди къде си ...., ако някой е загубил- да ми се обади на еди какво си...."- и готово!!!

- Божидар
- кандидат преподавател
- Обратна връзка:
За макарата може инфо да ти даде Сапуна,мисля че или той или брат му има ,а може и двамата да я имат но е от среден клас и добра е за мен 

На Бодлива Крава ,Бог рога не дава!
Светът е оцелял,защото се е смял!
- sapuna
- Модератор
- Обратна връзка:
Така е!Това са макари на GLOBE.Имам,но е GF серия:

Предполагам,че намерената е такава:

Предполагам,че намерената е такава:

- Божидар
- кандидат преподавател
- Обратна връзка:
Винаги колегиален,те затова го обичамеsapuna написа:Така е!Това са макари на GLOBE.Имам,но е GF серия:

На Бодлива Крава ,Бог рога не дава!
-
- вече хвърля и на тежко
само и аз да кажа че не съм съгласен със сапуна, че това е макара на Globe, а е макара на Okuma!
Здрави са макаричките!
Здрави са макаричките!
- sapuna
- Модератор
- Обратна връзка:

vanesa написа:GLOBE -италианска фирма,по японска технология-произвеждат се в Китай.Макари,телескопи,федери,болонези,блеснарки и т.н.Качеството е много добро и цените са сносни.
-
- учете се от него
Аз скоро си взех едно малко Глобе , с преден аванс- за спининг и ми се вижда доста свястно направено. Не съм го пробвал още 

Човека си е намерил въдица и мисля, че е най-добре той сам да си прецени какво да прави с нея. Може би трябваше да я остави друг да я намери така ли ? Хайде стига превземки.IDA написа:Не е ли по-добре , първо да попиташ дали някой не я е загубил![]()
![]()