Къде се намирам:
Риболов
Сладководен раздел
Излети
Водоеми и реки
naRiba.com

Форум

Дував - около Русе
Модератор: sapuna
-
- кандидат преподавател
- Обратна връзка:
Дував - около Русе
Някои знае ли дали излиза вече нещо по едро на Дунава, миналата седмица на пристанище запад извадиха 3 сомчета по 3,4 и 1 кг , но толкова повече не поиска, на хижа Приста хванах едно малко сомче(което беше върнато), и толкова около мен всички тъсеха шаран. Само един колега хвана шаранче педя. Това беше на високата вода сега дали е потръгнало някой има ли информация?
- Niki(new)
- новобранец
- Обратна връзка:
на 2.08.2005 бяхме с един приятел на Никопол ,приситгнахме малко късно към 19 часа и стояхме до 23.30 бяхме заметнали 4 дънни на попови прасета и пиявици.имахме само едно соме ,което върнахме.прекрасна река е дунава.беше ми за първи път да ловя там.въпреки,че не хванахме риба-останах много доовлен и занапред ,ще го посещавам при всяка възможност
-
- кандидат преподавател
- Обратна връзка:
Снощи бях на Дунава до село Мартен, от 6 до към 9 30 защото излезе буря- резултат 3 каракуди по 300-400 гр на пружина, малко попчета на плувка и два удара на сомчета на грозд червей но не успяхме да ги извадим. Местните казаха че излизали платички, косати и мрени на пружина един дайе беше хванал няколко платики ама при нас само каракуда.
-
- сериозен играч
-
- сериозен играч
-
- сериозен играч
Все пак отидох/19,20 авг./ Nick71 вярно писа, ама нали съм зает човек и нямам много-много избор, като ми се отвори свободно време и айде на Дунава. Та тъй - високо ниво, мътна вода - 1 сомче около 500 гр. и още три по 10см. Яд ме хвана, че се хванаха. Дано са оживели. Добре поне, че дъжд не ни пра. Повече при такова инфо за реката не тръгвам.
-
- сериозен играч
-
- сериозен играч
Ами незнам как да ти обесня коя е, значи от Русе към Бяла,преди рзаклона за Плевн има една отбивка в ляво, плаща се 5лв на пръчка и кавото си хванеш си го вземаш.Тази неделя хванах 8 шарана и към 4кг таранка или каракуда, зависи как му казваш ти
има и много големи екземпляри шарани, ама на мене само скъса и замина, като бързия влак 

-
- кандидат преподавател
- Обратна връзка:
мм,да
бе и аз мислих кьм Русе да ида,ама тия дьждове...я кажи,колега,гледам си ги знаеш работите има ли смисьл да бием 700км?за реката,де щото аз натам не сьм ходил-само видинско
"Всички животни са равни, но някои са по-равни от други".