Шипочнаския залив??

Този подфорум е създаден с цел да научаваме всичко за дадени водоеми, както каква риба има, така също и удобни места за риболов.

Модератор: sapuna

Аватар
csraptor
новобранец
новобранец

Шипочнаския залив??

Мнение от csraptor »

Колеги някой може ли да ми даде инфо за залива.Не съм го посещавал от месеци, а ме поканиха на 3-дневен риболов там скоро.Мога ли да се надявам на нещо по-сериозно освен Платиката??Мерси предварително!!!!
pe6o ribaria
новобранец
новобранец

Мнение от pe6o ribaria »

az piah sabota sutrinta zapo4na silno izlizaha edri kosturi posle rabotata zamria edna platika kam kilo i o5te 20 po 100 gr.edin 4ovek do nas ispusna edin 6aran kam kilo ina4e slabo ne si zasluzava ako hodi6 samo na palatka.
Аватар
Aglia
вече хвърля и на тежко
вече хвърля и на тежко

Re: Шипочнаския залив??

Мнение от Aglia »

csraptor написа:Колеги някой може ли да ми даде инфо за залива.Не съм го посещавал от месеци, а ме поканиха на 3-дневен риболов там скоро.Мога ли да се надявам на нещо по-сериозно освен Платиката??Мерси предварително!!!!
Ами какво да ти кажа аз бях там преди 2 седмици.Бях в началото на Шипока от кьм язовира.Бяхме там кьм 6 и до вечерта платики не голями кьм 4,5кг като имаше една 0.5кг на дьно.Това на дьна и пувка за един ден.А и още 5 костура на блесна по обяд :shock: а привечер не иска,а при резервата се скьсва привечер на блесна обикновенно.Предимно и основно на бял червей кьлвеше.
Публикувай отговор

Обратно към “Водоеми и реки”