Къде се намирам:
Риболов
Сладководен раздел
Излети
Моят риболовен излет
naRiba.com

Форум

07.09.2008г яз.Тракиец
-
- научил се да хвърля
07.09.2008г яз.Тракиец
Привет на всички!!От две седмици не съм ходил никъде.Вчера решихме с брата да идем да пробваме на Тракиец.Барем да излъжем някой костур или бяла.Купихме си гамбузи(рибки за стръв) вчера,бял и земен червей да видим няма ли да се излъже някоя каракуда или червеноперка.Абе на всичко коз играхме па каквоо стане .Вечерта разбъркване на захранка от кюспе и половинка стар хляб,варене на житце и на сутринта ставане в 5 и тръгване.
В 6 вече бяхме на язовира.Застанахме на 800м от Магарешката чука :
на един много дълбок ръкав.Дълбочината беше доста голяма - 6-8 метра :

Захранване и хвърляне на въдиците и естесвено почакахме да се събере рибата.
Междувременно на рибките кълвяха ей такива писалчици :

Пускаме си ги обратно с надеждата да клъвне майка им ,но само с надеждата си останахме
По едното време хванахме и 1 костур -150 гр някъде не повече
.След това като спря хищника ,като каза НЕ та не. Каква ли не рибка сложихме - гамбуз,слънчевка,малка каракудка и т.н ... Неще и неще всичко това хванахме докъм 7-8 часа.На белия кълвеше слабичко. Метнах още 4 топки захранка и 4-5 прашки житце.Викам си айде време е дребосъка да се завърти.Естествено ,защото хищника спря да гони.Като ги зачесах на бял червей едни дребни ама много дребни каракудки и голямо забавление - 1 след друга.
Между каракудките излезе някоя по-дребна червеноперка.
Около 1 час чаках докато се завъртят тлъстите тракииски червеноперки.Житцето си ги привлече и на белия доста стръвно кълвяха :

също така и на земен и на царевица на плувка излезнаха доста прилични.
Ето идва и черешката на днешния излет макар и малка
.Няма да ви кажа колко много се зарадвах.Явно се бяха завъртяли заради кюспето ей тия шарлатанчета
:

Радостта ми беше неописуема!! От 4 години не бях хващал шаран на Тракиец.Заеби доста дълъг период нали !!?!
Е макар и малки се радвах , че ги бях привлякъл на захранката и те доста стръвно налитаха на 3ката бели червейчета
.
Ето как дългът на редовен и отговорен рибарар в мен дарява живот отново :

с пожелание до нови срещи
Ето крайния резултат на днешния риболовен ден :

Имаше и доста откачени на брега каракудчици и едри червеноперки, някои не ги пусках в живарника а обратно в язовира - ех тоя мързел
.

Ето тук тези които позакъсняха да си тръгнат.Не успях всички рибоци да снимам,защото повечето не изчакаха да си кажем ''довиждане'' па и с една ръка трудно се снима от gsm-a
:

Това беше днешният риболовен ден започнал в 6:00 и завършил 11:00.Не съм хващал някакви килограмови риби днес ,но тези дребосъци ми донесоха доста радост и най- важното отмора.
Поздрави и наслука от мене на всички ви
.
П.П : Пазете язовир Тракиец ,защото не остана къде хасковлии да ходят за риба
!!Не се свените да пускате малките шаранчета,писалки и т.н. 80% от водемите ни вече са платени, а на палтено никои не би искал да отиде
.
В 6 вече бяхме на язовира.Застанахме на 800м от Магарешката чука :

на един много дълбок ръкав.Дълбочината беше доста голяма - 6-8 метра :

Захранване и хвърляне на въдиците и естесвено почакахме да се събере рибата.
Междувременно на рибките кълвяха ей такива писалчици :

Пускаме си ги обратно с надеждата да клъвне майка им ,но само с надеждата си останахме

По едното време хванахме и 1 костур -150 гр някъде не повече

Между каракудките излезе някоя по-дребна червеноперка.
Около 1 час чаках докато се завъртят тлъстите тракииски червеноперки.Житцето си ги привлече и на белия доста стръвно кълвяха :

също така и на земен и на царевица на плувка излезнаха доста прилични.
Ето идва и черешката на днешния излет макар и малка

Радостта ми беше неописуема!! От 4 години не бях хващал шаран на Тракиец.Заеби доста дълъг период нали !!?!
Е макар и малки се радвах , че ги бях привлякъл на захранката и те доста стръвно налитаха на 3ката бели червейчета

Ето как дългът на редовен и отговорен рибарар в мен дарява живот отново :

с пожелание до нови срещи

Ето крайния резултат на днешния риболовен ден :

Имаше и доста откачени на брега каракудчици и едри червеноперки, някои не ги пусках в живарника а обратно в язовира - ех тоя мързел

Ето тук тези които позакъсняха да си тръгнат.Не успях всички рибоци да снимам,защото повечето не изчакаха да си кажем ''довиждане'' па и с една ръка трудно се снима от gsm-a

Това беше днешният риболовен ден започнал в 6:00 и завършил 11:00.Не съм хващал някакви килограмови риби днес ,но тези дребосъци ми донесоха доста радост и най- важното отмора.
Поздрави и наслука от мене на всички ви

П.П : Пазете язовир Тракиец ,защото не остана къде хасковлии да ходят за риба

- danail kacarov
- научил се да хвърля
Re: 07.09.2008г яз.Тракиец
Браво идеален си.
и аз бях там днес една кофа каракуда с костур ималко бобошки
и аз бях там днес една кофа каракуда с костур ималко бобошки
- Бай Гого- Сиромаха
- кандидат преподавател
-
- кандидат преподавател
- Обратна връзка:
Супер колега,хубава работа си свршил днес
наслука за напред.

Macedonia
Братко, теб съм те признал!
Заклевам се, ще си сложа твоя снимка и преди излет ще я целувам, кръстя, кланям, моля... абе всичко, за да върже кадема!
Братко, теб съм те признал!

Заклевам се, ще си сложа твоя снимка и преди излет ще я целувам, кръстя, кланям, моля... абе всичко, за да върже кадема!

Супер са си червеноперките пък килограмови риби следващия път ,то ако всеки път ги хващаме няма да и м се радваме толкова
и най-важното е че си си направил кефа нали всички затова ходим да ги търсим пустите им риби ама краста отърване няма

-
- сериозен играч
екстра си си фанал ,само така повече да се пише у успешни
Супер излет колега
,и голямо БРАВО
за пуснати те риби
.

Никога на колене пред когото и да е.
- d_bozhkov
- сериозен играч
- Обратна връзка:
Браво !
Днес даваха по БТВ ,че са заредили шаранчета и на Тича!
За Тракиец имаше инфо че и там са зарибявали.
Дано се завърнат тия красавци из родните язовири.
Днес даваха по БТВ ,че са заредили шаранчета и на Тича!
За Тракиец имаше инфо че и там са зарибявали.
Дано се завърнат тия красавци из родните язовири.

Насакото Яката:ма странен човек си...като кажа "да ВИ *ба ***ката майна" сьм се ЗАЯЖДАЛ..като кажа нещо по деликатно-не се разбира..бе цел живот ли така ще си прекарам-НЕРАЗБРАН
Ако ги нямаше мрежарите на я.Тракиец щеше да е добър язовир за риболов но там те са като напаст. Няма отърване от тях. Ако не са те то пазачите на стената всяка вечер пущат мрежи а после се правят на идеялисти. Но ако изключит тази не маловажна подробност язовира е супер за рибилов. Наслука.
- muerter
- сериозен играч
- Обратна връзка:
Бравос Гена,те това е правилният начин ,за да има риба и след нас 

На някои хора не им е нужен акт за раждане , а писмено извинение от производителя на контрацептиви !!
Пиши на кирилица!
Dedy
Dedy
Браво колега,на следващия излет.Един белчок 8кг. 

- flyester
- разбира нещата
браво колега другия път по големи