Къде се намирам:
Риболов
Сладководен раздел
Излети
Моят риболовен излет
naRiba.com

Форум

Пясъчник-майни и шопски салати
Пясъчник-майни и шопски салати
Здравейте.Уговорихме през седмицата с Чируса ,Цецо ( Paublo_Eskobar) и saksi да посетим някой пловидивски водоем с нощувка.Речено сторено - Пясъчник.Събота рано рано дойдоха да ме вземат ,натоварихме "малкия" багаж в "голямата" , но иначе симпатична каляска на Чируса кола ( сузуки суифт ) и потеглихме.Леко объркване на пътя и отклоняване от маршрута,но ми е простено,че беше тъмно,бях сънен,пих ракия,мастика и бира а преди това бях и на работа
Та влезнахме си в правия път и бегом на ПясъкО майна.Саксито беше отишъл на предния ден със съпругата му на една хижа на язовира в с.Любен,като бяха наблегнали главно на почивката, и чакаше там.Пристигнахме по раничко още,след стабилен офроуд с безсмъртната кола на Чируса,която по мое му е способна да изкачи и Мусала.Трудно ,но все пак намерихме място и се започна -разпъване ,хранене,хвърляне и най-вече скубане
Излизаха шаранчета на царевица,дребна каракуда и чат пат някоя бабушка,като аз успях да излъжа и други представители а именно 2-3 костура,3-4 дребни-бели риби и един тлъст уклей.Цецо и Владо ловяха основно на царевица с директните,та те излъгаха малко повече от познатите вече 150 шарана.Аз залагах на червейте и живите рибета.На спининг пробвахме,но без успех.Мястото ,на което бяхме не предвещаваше хищник,който се лови най-добре на стената до кулата.Хора - много , тук таме някой парашут се виждаше,но сме свикнали на такива гледки по родните терени
.Вечерта не ловяхме много, сложихме за малко фосфорите,и двамата хубавци успяха да излъжат по още някой шаро.Основно снимах с телефона и по малко с апарата,понеже ми беше по лесно и по бързо,но се оказа,че имам проблем с усб-то на тела и не мога да изкарам снимките ( поне за сега ) и затова ще предоставя малкото ,които направих с апарата.Утре ще се постарая да изкарам и далеч по интересните снимки от телефона.На другия ден ловяхме малко сутринта и се преместихме при Сакси-то ( язовирчето на с.Любен ).Той предния ден е бил изкарал един хубав толостолоп,които по късно видях,както и някой друг шаран.Чируса и Цецо останаха да ловят,аз реших да се прибера към Пловдив с чичо,или както скоро ще му викаме - дядо Боре Саксито
ОЧАКВАЙТЕ ВКЛЮЧВАНЕ НА ОЩЕ ПО ИНТЕРЕСНИ СНИМКИ И ПОДРОБНОСТИ ОКОЛО ИЗЛЕТА!!

Ето и компанията.Снимката беше направена от един друг колега от форума,които срещнахме там.Така и не разбрах ника му.Благодаря му все пак.

Улова на Чируса и Цецо,като цялата риба бе върната обратно.Цецо мисля,че има снимки на релийза.

Това е на въпросния язовир,на които беше отседнал Саксито.

Снимах и моя улов ,но с телефона,снимките утре.Аз пуснах всичко дребно и си оставих няколко баби и костурите.
Леко съм изморен още,като се върнат и другите участници,да добавят и те инфо и снимков материял.
Поздрав и доскоро виждане на Жребеца

Ето и компанията.Снимката беше направена от един друг колега от форума,които срещнахме там.Така и не разбрах ника му.Благодаря му все пак.

Улова на Чируса и Цецо,като цялата риба бе върната обратно.Цецо мисля,че има снимки на релийза.

Това е на въпросния язовир,на които беше отседнал Саксито.

Снимах и моя улов ,но с телефона,снимките утре.Аз пуснах всичко дребно и си оставих няколко баби и костурите.
Леко съм изморен още,като се върнат и другите участници,да добавят и те инфо и снимков материял.

Поздрав и доскоро виждане на Жребеца

TICA FAN
Re: Пясъчник-майни и шопски салати
Страхотни сте
евала за готиния излет,само така и за напред
.

Никога на колене пред когото и да е.
-
- сериозен играч
- Обратна връзка:
Големци сте
Чирус

1.3.1.2.chirusa_bg написа: ПП. По цяла нощ пие, а сутрин ни бие. Що е то?
Поздравления за излета
. Направили сте добра загрявка за националната
.

- st_piskov
- ще става разбирач
страхотно,и рибка сте си хванали!Сони къде е това место на Пясъка?уж го познавам добре..... 

-
- сериозен играч
Големи пичове сте ,евала.
- Бай Гого- Сиромаха
- кандидат преподавател
Евалата на целия отбор,щом е имало шопски салати...

Готин излет,приличен улов а и шопска щом е имало а тя не може и без твърдо гориво значи супер.Браво

-
- кандидат преподавател
- Обратна връзка:
И от мене едно голиамо БРАВОО за целата хубава компаниа 

Macedonia
Братко, теб съм те признал!
Заклевам се, ще си сложа твоя снимка и преди излет ще я целувам, кръстя, кланям, моля... абе всичко, за да върже кадема!
Братко, теб съм те признал!

Заклевам се, ще си сложа твоя снимка и преди излет ще я целувам, кръстя, кланям, моля... абе всичко, за да върже кадема!

Мястото като гледам снимките е могилата след кариерата преди краварника.Браво за срещата,а за риболова ще кажа браво когато видя снимки че пускаш малките шарковци.Аз бях петък,събота и неделя малко преди вас на около 500 метра и видях много хора да пускат малките щаранчета,само че в живарниците.До година на пясъка ще хващаме само охлюви и слънчаци.При мене на пружина хванах толостолоб 11кг. може би случайно (защото се беше хванал за перката;каракуда и шаранчета, които бяха пускани веднага в язовира а не в живарника.Снимки на толостолоба и един шарко 2кг хванат от колегата при пьрва възможност.
Здрасти колега.Браво и за твоя улов,снимки на релийза ще има,които ни познава,знае че всичко е обратно.Благодаря все пак,за напомнянето,снимки на релийза ще има утре,от бат Цецо.Благодарим на всички , а тези които питаха за мястото,вече имат отговор от колегата.bingo67 написа:Мястото като гледам снимките е могилата след кариерата преди краварника.Браво за срещата,а за риболова ще кажа браво когато видя снимки че пускаш малките шарковци.Аз бях петък,събота и неделя малко преди вас на около 500 метра и видях много хора да пускат малките щаранчета,само че в живарниците.До година на пясъка ще хващаме само охлюви и слънчаци.При мене на пружина хванах толостолоб 11кг. може би случайно (защото се беше хванал за перката;каракуда и шаранчета, които бяха пускани веднага в язовира а не в живарника.Снимки на толостолоба и един шарко 2кг хванат от колегата при пьрва възможност.
TICA FAN
- chirusa_bg
- учете се от него
- Обратна връзка:
Добро утроооо,
супер излет си направихме и рибоци си хванахме, а на Любен направихме истински фурор, гарантирам, че ще ни помнят мнооогооо дълго, а и ще разказват за нас
Цецо ще пише за там, че аз бях само помощен персонал
ПП. Новия продукт, надуваема възглавничка за подложка в рибарска кофа е перфектен.
Пройзводителя е много коректен и прави възглавничките специално за вашата кофа.
При интерес търсете фирма Dedy Industries Ltd.
супер излет си направихме и рибоци си хванахме, а на Любен направихме истински фурор, гарантирам, че ще ни помнят мнооогооо дълго, а и ще разказват за нас

Цецо ще пише за там, че аз бях само помощен персонал

ПП. Новия продукт, надуваема възглавничка за подложка в рибарска кофа е перфектен.
Пройзводителя е много коректен и прави възглавничките специално за вашата кофа.
При интерес търсете фирма Dedy Industries Ltd.
- Но кое е това, което е тайна за улова на бабушка ? Тайна, която са знаели британците.
-Проста работа!!! Плувки 0.4-0.6 гр. ,основно влакно 0.10-0.08 и поводи 0.06.Оказа се че британците са имали поводи 0.04 , кука 26 и фуил вместо вердевас за стръв.
-Проста работа!!! Плувки 0.4-0.6 гр. ,основно влакно 0.10-0.08 и поводи 0.06.Оказа се че британците са имали поводи 0.04 , кука 26 и фуил вместо вердевас за стръв.

Густо майна Филибето, на Песока шопи фраш! Евала, скинали сте ги!
Чирус, радвам се, че си оценил продукта и ти брагодаря за рекламата. Колеги, ако искате и вашите кофи да са винаги пълни, използвайте надуваемата подложна възглавничка "ФулФиш" и ще се радвате на снимки на които колегите да завиждат. Продукта не се предлага в търговската мрежа, но можете да го поръчате директно от производителя - Dedy Industries Ltd., или от регионалните дистрибутори на фирмата. Забравете празните кофи и възвърнете самочувствието си.
Браво група