Пясъчник-майни и шопски салати

Модератори: bobopeli, sapuna

SONY
учете се от него
учете се от него

Пясъчник-майни и шопски салати

Мнение от SONY »

Здравейте.Уговорихме през седмицата с Чируса ,Цецо ( Paublo_Eskobar) и saksi да посетим някой пловидивски водоем с нощувка.Речено сторено - Пясъчник.Събота рано рано дойдоха да ме вземат ,натоварихме "малкия" багаж в "голямата" , но иначе симпатична каляска на Чируса кола ( сузуки суифт ) и потеглихме.Леко объркване на пътя и отклоняване от маршрута,но ми е простено,че беше тъмно,бях сънен,пих ракия,мастика и бира а преди това бях и на работа :D Та влезнахме си в правия път и бегом на ПясъкО майна.Саксито беше отишъл на предния ден със съпругата му на една хижа на язовира в с.Любен,като бяха наблегнали главно на почивката, и чакаше там.Пристигнахме по раничко още,след стабилен офроуд с безсмъртната кола на Чируса,която по мое му е способна да изкачи и Мусала.Трудно ,но все пак намерихме място и се започна -разпъване ,хранене,хвърляне и най-вече скубане :D Излизаха шаранчета на царевица,дребна каракуда и чат пат някоя бабушка,като аз успях да излъжа и други представители а именно 2-3 костура,3-4 дребни-бели риби и един тлъст уклей.Цецо и Владо ловяха основно на царевица с директните,та те излъгаха малко повече от познатите вече 150 шарана.Аз залагах на червейте и живите рибета.На спининг пробвахме,но без успех.Мястото ,на което бяхме не предвещаваше хищник,който се лови най-добре на стената до кулата.Хора - много , тук таме някой парашут се виждаше,но сме свикнали на такива гледки по родните терени :| .Вечерта не ловяхме много, сложихме за малко фосфорите,и двамата хубавци успяха да излъжат по още някой шаро.Основно снимах с телефона и по малко с апарата,понеже ми беше по лесно и по бързо,но се оказа,че имам проблем с усб-то на тела и не мога да изкарам снимките ( поне за сега ) и затова ще предоставя малкото ,които направих с апарата.Утре ще се постарая да изкарам и далеч по интересните снимки от телефона.На другия ден ловяхме малко сутринта и се преместихме при Сакси-то ( язовирчето на с.Любен ).Той предния ден е бил изкарал един хубав толостолоп,които по късно видях,както и някой друг шаран.Чируса и Цецо останаха да ловят,аз реших да се прибера към Пловдив с чичо,или както скоро ще му викаме - дядо Боре Саксито :D ОЧАКВАЙТЕ ВКЛЮЧВАНЕ НА ОЩЕ ПО ИНТЕРЕСНИ СНИМКИ И ПОДРОБНОСТИ ОКОЛО ИЗЛЕТА!!
Изображение
Изображение
Ето и компанията.Снимката беше направена от един друг колега от форума,които срещнахме там.Така и не разбрах ника му.Благодаря му все пак.
Изображение
Изображение
Изображение
Изображение
Улова на Чируса и Цецо,като цялата риба бе върната обратно.Цецо мисля,че има снимки на релийза.
Изображение
Изображение
Това е на въпросния язовир,на които беше отседнал Саксито.
Изображение
Снимах и моя улов ,но с телефона,снимките утре.Аз пуснах всичко дребно и си оставих няколко баби и костурите.
Леко съм изморен още,като се върнат и другите участници,да добавят и те инфо и снимков материял. :wink:
Поздрав и доскоро виждане на Жребеца :wink:
TICA FAN
Аватар
joroNH
сериозен играч
сериозен играч

Re: Пясъчник-майни и шопски салати

Мнение от joroNH »

Страхотни сте :smt023 евала за готиния излет,само така и за напред :wink: .
Никога на колене пред когото и да е.
martu
научил се да хвърля
научил се да хвърля
Обратна връзка:

Мнение от martu »

Еее бравос !!! Много добри...!!! :prayer: :smt041
Ще те спукам,рибо!
TRANSKI RIBAR
сериозен играч
сериозен играч
Обратна връзка:

Мнение от TRANSKI RIBAR »

Големци сте :idea: Чирус :smt007 :lol: :lol: :lol:
chirusa_bg написа: ПП. По цяла нощ пие, а сутрин ни бие. Що е то?
1.3.1.2.
Аватар
rumci
учете се от него
учете се от него

Мнение от rumci »

Поздравления за излета :smt023 . Направили сте добра загрявка за националната :D .
Аватар
st_piskov
ще става разбирач
ще става разбирач

Мнение от st_piskov »

страхотно,и рибка сте си хванали!Сони къде е това место на Пясъка?уж го познавам добре..... :oops:
venci72
сериозен играч
сериозен играч

Мнение от venci72 »

Големи пичове сте ,евала.
Аватар
Бай Гого- Сиромаха
кандидат преподавател
кандидат преподавател

Мнение от Бай Гого- Сиромаха »

Евалата на целия отбор,щом е имало шопски салати...Изображение
Аватар
nedved3
разбира нещата
разбира нещата

Мнение от nedved3 »

Готин излет,приличен улов а и шопска щом е имало а тя не може и без твърдо гориво значи супер.Браво :smt038 :smt038 :smt038 :smt038 :smt038
Nikola Polizovski
кандидат преподавател
кандидат преподавател
Обратна връзка:

Мнение от Nikola Polizovski »

И от мене едно голиамо БРАВОО за целата хубава компаниа :wink:
Macedonia
Братко, теб съм те признал! :drinkers: :D
Заклевам се, ще си сложа твоя снимка и преди излет ще я целувам, кръстя, кланям, моля... абе всичко, за да върже кадема! :lol:
bingo67
новобранец
новобранец

Мнение от bingo67 »

Мястото като гледам снимките е могилата след кариерата преди краварника.Браво за срещата,а за риболова ще кажа браво когато видя снимки че пускаш малките шарковци.Аз бях петък,събота и неделя малко преди вас на около 500 метра и видях много хора да пускат малките щаранчета,само че в живарниците.До година на пясъка ще хващаме само охлюви и слънчаци.При мене на пружина хванах толостолоб 11кг. може би случайно (защото се беше хванал за перката;каракуда и шаранчета, които бяха пускани веднага в язовира а не в живарника.Снимки на толостолоба и един шарко 2кг хванат от колегата при пьрва възможност.
SONY
учете се от него
учете се от него

Мнение от SONY »

bingo67 написа:Мястото като гледам снимките е могилата след кариерата преди краварника.Браво за срещата,а за риболова ще кажа браво когато видя снимки че пускаш малките шарковци.Аз бях петък,събота и неделя малко преди вас на около 500 метра и видях много хора да пускат малките щаранчета,само че в живарниците.До година на пясъка ще хващаме само охлюви и слънчаци.При мене на пружина хванах толостолоб 11кг. може би случайно (защото се беше хванал за перката;каракуда и шаранчета, които бяха пускани веднага в язовира а не в живарника.Снимки на толостолоба и един шарко 2кг хванат от колегата при пьрва възможност.
Здрасти колега.Браво и за твоя улов,снимки на релийза ще има,които ни познава,знае че всичко е обратно.Благодаря все пак,за напомнянето,снимки на релийза ще има утре,от бат Цецо.Благодарим на всички , а тези които питаха за мястото,вече имат отговор от колегата.
TICA FAN
Аватар
chirusa_bg
учете се от него
учете се от него
Обратна връзка:

Мнение от chirusa_bg »

Добро утроооо,
супер излет си направихме и рибоци си хванахме, а на Любен направихме истински фурор, гарантирам, че ще ни помнят мнооогооо дълго, а и ще разказват за нас :!:
Цецо ще пише за там, че аз бях само помощен персонал :wink: :lol:

ПП. Новия продукт, надуваема възглавничка за подложка в рибарска кофа е перфектен.

Пройзводителя е много коректен и прави възглавничките специално за вашата кофа.

При интерес търсете фирма Dedy Industries Ltd.
- Но кое е това, което е тайна за улова на бабушка ? Тайна, която са знаели британците.
-Проста работа!!! Плувки 0.4-0.6 гр. ,основно влакно 0.10-0.08 и поводи 0.06.Оказа се че британците са имали поводи 0.04 , кука 26 и фуил вместо вердевас за стръв.
Аватар
Dedy
учете се от него
учете се от него

Мнение от Dedy »

:smt023 :smt023 :smt023 :smt023

Густо майна Филибето, на Песока шопи фраш! Евала, скинали сте ги!
Чирус, радвам се, че си оценил продукта и ти брагодаря за рекламата. Колеги, ако искате и вашите кофи да са винаги пълни, използвайте надуваемата подложна възглавничка "ФулФиш" и ще се радвате на снимки на които колегите да завиждат. Продукта не се предлага в търговската мрежа, но можете да го поръчате директно от производителя - Dedy Industries Ltd., или от регионалните дистрибутори на фирмата. Забравете празните кофи и възвърнете самочувствието си.
Аватар
Митев
учете се от него
учете се от него

Мнение от Митев »

Браво група :smt023 :smt023 :smt023
Публикувай отговор

Обратно към “Моят риболовен излет”