Къде се намирам:
Риболов
Сладководен раздел
Излети
Отивам naRiba
naRiba.com

Форум

яз. Ивайловград
Модератор: Кърцата
яз. Ивайловград
колеги мислим да ходим за 4-5 дни на яз.Иваилов град да тарсим шаран дали има смисал да се ходи до там?
Защото тука около Габрово вече ни омразна да храним храним и нищо да ни ни калве.Няколко пати писах по темите за яз. питах това унова но колегите които са запознати с яз. не казват нищо?защо незнам
Та питам пак ако някои изка да ми каже какво варви в момента и каде по точно ще му бада много благодарен каквато и да е инфо ми дадете все ще ми е полезна.
Защото тука около Габрово вече ни омразна да храним храним и нищо да ни ни калве.Няколко пати писах по темите за яз. питах това унова но колегите които са запознати с яз. не казват нищо?защо незнам

Та питам пак ако някои изка да ми каже какво варви в момента и каде по точно ще му бада много благодарен каквато и да е инфо ми дадете все ще ми е полезна.
Re: яз. Ивайловград
Недей да моташ човека колега,от 01.09.-05.09.08г.бях там.Останах доволен 11 бели и едно сомче 5кг./което върнах обратно/, колега след 20.09.08г бягай там и помни рибата дом няма.Това относно мястото на Ивайловград.
Пази боже от гнил мост,неканен гост и прост на висок пост.
-
- новобранец
- Обратна връзка:
Мои приятели са втора седмица там-дава си по 3-5 шарана дневно,но много важно е мястото. Аз ще ходя на 19-21 през с. Дъбовец- Сега започнаха изпущане, защото завърши ремонта на Студен кладенец и ще пускат централата. Успехи!
благодаря колеги.изкам да ви питам за местата от кам село Сеноклас там полочихме инфо за добри места за риболов на шаран?понеже ще ходим за парви път и се чудим ка де да отидем?
дали на Сеноклас на изоставеното село Кочаш на носа на гробищата или на с.Дъбовец на митничарското селище.
дали на Сеноклас на изоставеното село Кочаш на носа на гробищата или на с.Дъбовец на митничарското селище.
колеги днес получих инфо че нивото на водата била много ниско и била много топла и не е изкало да калве?
някои знаели нещо повапроса
някои знаели нещо повапроса

С колеги се каним да ходим в четвъртък - 18.09. та ако някой сега се връща,
да даде някакво инфо - да изберем място. Времето не е от най-доброто, да напише как са пътищата ...
Ще гоним шаран /лодка, палатки - 3-4 дни .../ - въпроса е, струва ли си!?
да даде някакво инфо - да изберем място. Времето не е от най-доброто, да напише как са пътищата ...
Ще гоним шаран /лодка, палатки - 3-4 дни .../ - въпроса е, струва ли си!?
"Щастие за всички, щастие даром!"
колега и аз мисла да ходя по същото време но никои не писал по темата явно никой не е ходил или не изкат да казват?
аз мисла да сам за 6 дни но нямам никакво инфо но пак ще ходя въпреки всичко ?
аз мисла да сам за 6 дни но нямам никакво инфо но пак ще ходя въпреки всичко ?

Утре (19.09) ще ходим с колеги от Стара Загора. Мислим да търсим хищник около с. Малки Воден. Дано поне да има вода в този район. Информацията е много противоречива, най-вече за нивото на язовира и за това дали много бързо пада. Ако някой има скорошно инфо, ще бъдем много благодарни, като обещаваме информация в понеделник (22.09).
Колегата, който вчера отиде там, още снощи се е преместил!
С лодка не е комфортно - едвам разпънал.
Нивото на язовира е спаднало и продължава да пада /каза ми че чул за някакъв ремонт/,
така че той се преместил. Имало силен вятър вчера и големи вълни! Риба за ден чакане - ЙОК!
Сега е на язовира на Орешец, но и там е същото /белите мечки му взели и завивките вече
и бирата не е подходяща - замръзнала/
та се връща обратно в къщи да чака по-добро време ... Това е.
Аз също се отказах.
edit: Поправка - в петък вечер размислих и просто смених дестинацията. Резултата е /на другото място/ за две нощи и деня между тях - 10 удара и 6 извадени шарана от 2,300 до 3,600.
Само уточнявам - не съм шаранджия и бях сам ... без лодка.В неделя сутрин прекратих поради привършване на ресурсите.
С лодка не е комфортно - едвам разпънал.
Нивото на язовира е спаднало и продължава да пада /каза ми че чул за някакъв ремонт/,
така че той се преместил. Имало силен вятър вчера и големи вълни! Риба за ден чакане - ЙОК!
Сега е на язовира на Орешец, но и там е същото /белите мечки му взели и завивките вече

та се връща обратно в къщи да чака по-добро време ... Това е.
Аз също се отказах.
edit: Поправка - в петък вечер размислих и просто смених дестинацията. Резултата е /на другото място/ за две нощи и деня между тях - 10 удара и 6 извадени шарана от 2,300 до 3,600.
Само уточнявам - не съм шаранджия и бях сам ... без лодка.В неделя сутрин прекратих поради привършване на ресурсите.

Последно промяна от Fat на Пон Сеп 22, 2008 2:39 pm, променено общо 1 път.
"Щастие за всички, щастие даром!"
вадят шаран вече,и то доста 

- pepi71
- научил се да хвърля
здравейте колеги. ще шодя на яз.ивайловград но не знам кадеса шаранджийските места.смятам да остана 5дена и няма да е приятно да не съм на подходящо място.