яз. Ивайловград

Модератор: Кърцата

Аватар
gui4o
новобранец
новобранец

яз. Ивайловград

Мнение от gui4o »

колеги мислим да ходим за 4-5 дни на яз.Иваилов град да тарсим шаран дали има смисал да се ходи до там?
Защото тука около Габрово вече ни омразна да храним храним и нищо да ни ни калве.Няколко пати писах по темите за яз. питах това унова но колегите които са запознати с яз. не казват нищо?защо незнам :cry:
Та питам пак ако някои изка да ми каже какво варви в момента и каде по точно ще му бада много благодарен каквато и да е инфо ми дадете все ще ми е полезна.
dacko1954
новобранец
новобранец

Re: яз. Ивайловград

Мнение от dacko1954 »

Недей да моташ човека колега,от 01.09.-05.09.08г.бях там.Останах доволен 11 бели и едно сомче 5кг./което върнах обратно/, колега след 20.09.08г бягай там и помни рибата дом няма.Това относно мястото на Ивайловград.
Пази боже от гнил мост,неканен гост и прост на висок пост.
petar_jekon
новобранец
новобранец
Обратна връзка:

Мнение от petar_jekon »

Мои приятели са втора седмица там-дава си по 3-5 шарана дневно,но много важно е мястото. Аз ще ходя на 19-21 през с. Дъбовец- Сега започнаха изпущане, защото завърши ремонта на Студен кладенец и ще пускат централата. Успехи!
Аватар
gui4o
новобранец
новобранец

Мнение от gui4o »

благодаря колеги.изкам да ви питам за местата от кам село Сеноклас там полочихме инфо за добри места за риболов на шаран?понеже ще ходим за парви път и се чудим ка де да отидем?
дали на Сеноклас на изоставеното село Кочаш на носа на гробищата или на с.Дъбовец на митничарското селище.
Аватар
gui4o
новобранец
новобранец

Мнение от gui4o »

колеги днес получих инфо че нивото на водата била много ниско и била много топла и не е изкало да калве?
някои знаели нещо повапроса :?:
Аватар
Fat
ще става разбирач
ще става разбирач

Мнение от Fat »

С колеги се каним да ходим в четвъртък - 18.09. та ако някой сега се връща,
да даде някакво инфо - да изберем място. Времето не е от най-доброто, да напише как са пътищата ...
Ще гоним шаран /лодка, палатки - 3-4 дни .../ - въпроса е, струва ли си!?
"Щастие за всички, щастие даром!"
Аватар
gui4o
новобранец
новобранец

Мнение от gui4o »

колега и аз мисла да ходя по същото време но никои не писал по темата явно никой не е ходил или не изкат да казват?
аз мисла да сам за 6 дни но нямам никакво инфо но пак ще ходя въпреки всичко ? :wink:
valat70
новобранец
новобранец

Мнение от valat70 »

Утре (19.09) ще ходим с колеги от Стара Загора. Мислим да търсим хищник около с. Малки Воден. Дано поне да има вода в този район. Информацията е много противоречива, най-вече за нивото на язовира и за това дали много бързо пада. Ако някой има скорошно инфо, ще бъдем много благодарни, като обещаваме информация в понеделник (22.09).
Аватар
Fat
ще става разбирач
ще става разбирач

Мнение от Fat »

Колегата, който вчера отиде там, още снощи се е преместил!
С лодка не е комфортно - едвам разпънал.
Нивото на язовира е спаднало и продължава да пада /каза ми че чул за някакъв ремонт/,
така че той се преместил. Имало силен вятър вчера и големи вълни! Риба за ден чакане - ЙОК!
Сега е на язовира на Орешец, но и там е същото /белите мечки му взели и завивките вече :lol: и бирата не е подходяща - замръзнала/
та се връща обратно в къщи да чака по-добро време ... Това е.
Аз също се отказах.

edit: Поправка - в петък вечер размислих и просто смених дестинацията. Резултата е /на другото място/ за две нощи и деня между тях - 10 удара и 6 извадени шарана от 2,300 до 3,600.
Само уточнявам - не съм шаранджия и бях сам ... без лодка.В неделя сутрин прекратих поради привършване на ресурсите. :D
Последно промяна от Fat на Пон Сеп 22, 2008 2:39 pm, променено общо 1 път.
"Щастие за всички, щастие даром!"
ionko
новобранец
новобранец

Мнение от ionko »

вадят шаран вече,и то доста :lol:
Аватар
pepi71
научил се да хвърля
научил се да хвърля

Мнение от pepi71 »

здравейте колеги. ще шодя на яз.ивайловград но не знам кадеса шаранджийските места.смятам да остана 5дена и няма да е приятно да не съм на подходящо място.
Публикувай отговор

Обратно към “Отивам naRiba”