яз.Сопот

Този подфорум е създаден с цел да научаваме всичко за дадени водоеми, както каква риба има, така също и удобни места за риболов.

Модератор: sapuna

knaker
новобранец
новобранец

яз.Сопот

Мнение от knaker »

Колеги,прясно инфо за яз.Сопот???
Аватар
Диканаров
кандидат преподавател
кандидат преподавател

Re: яз.Сопот

Мнение от Диканаров »

Колега, водата е спаднала повече от 6м. и продължава да спада! Оголен е старият път и двата моста са на открито. Много кал от източната страна!От брега на пружина излизат каракуди и на рибка костур. На стената съм правил преди 10 дни по стотина дребни и средни костура за около 3ч. С лодка на линията на кулата, при дълбочина 5-6м. Там където свършва каменната облицовка на стената. Едри шарани, бяла или толстолоб и амур не съм видял да се хваща! Дано съм бил полезен! :lol:
Няма малки и голями, има хванати и изтървани!
Аватар
Assassin23
вече хвърля и на тежко
вече хвърля и на тежко

Мнение от Assassin23 »

Също така на рибка може да се обади и кефал на царевица излизат дребни амурчета по кило от миналогодишното зарибяване!
knaker
новобранец
новобранец

Мнение от knaker »

благодаря на всички отзовали се .....утре отивам за 3-4 дни,пък каквото стане... :D :D
Аватар
Assassin23
вече хвърля и на тежко
вече хвърля и на тежко

Мнение от Assassin23 »

Ок пиши и резултатите.
knaker
новобранец
новобранец

Мнение от knaker »

колеги, не се лъжете да ходите на Сопот.Водата спада яко , чух че ще прават ремонт на кулата.Калта е невероятна-до колене :shock: 6 въдици на 200-250м. за бяла риба-нито един удар.
Аватар
Диканаров
кандидат преподавател
кандидат преподавател

Мнение от Диканаров »

Колеги, от ИАРА- Ловеч научих, че спадането на язовира се правело за да се свали водният стълб с 10м. за ремонт от водолази на савак. Това щяло да приключи до дни и отново ще го завиряват. Има организирана охрана срещу мрежари и т.н. браконери от ИАРА и полицията. Риболовът не е забранен за риболовци с билет. Езерото е с площ една четвърт от нормалното. Калта е голяма, Удобни места:- от страната на Лесидрен, до и на стената. :lol:
Няма малки и голями, има хванати и изтървани!
Аватар
paceto67
разбира нещата
разбира нещата

Мнение от paceto67 »

Здравейте,колеги.Вчера бях на яз.Сопот,но не за риба :roll: а на едно културно мероприятие на стената на язовира в ресторантчето :drinkers: :drinkers:
След няколко обърнати чашки :lol: направих една обиколка по стената.Язовира като цяло е още много малък,имаше дваисетина колеги които
ловяха дребен костур и дребни бабушки.Видях едно момче което мяташе една силиконова рибка,но не забелязах да хваща нещо.
Дано съм бил полезен :wink:

Изображение -дребните костурчета

Изображение -кулата е на сухо

Изображение -стената

Изображение -стената

Изображение -миди

Изображение

Изображение -яз.Сопот
Не карай като пиеш Изображение

/който пие бира не умира,ама трудно става/
Публикувай отговор

Обратно към “Водоеми и реки”