Къде се намирам:
Риболов
Сладководен раздел
Излети
Водоеми и реки
naRiba.com

Форум

яз.Сопот
Модератор: sapuna
яз.Сопот
Колеги,прясно инфо за яз.Сопот???
- Диканаров
- кандидат преподавател
Re: яз.Сопот
Колега, водата е спаднала повече от 6м. и продължава да спада! Оголен е старият път и двата моста са на открито. Много кал от източната страна!От брега на пружина излизат каракуди и на рибка костур. На стената съм правил преди 10 дни по стотина дребни и средни костура за около 3ч. С лодка на линията на кулата, при дълбочина 5-6м. Там където свършва каменната облицовка на стената. Едри шарани, бяла или толстолоб и амур не съм видял да се хваща! Дано съм бил полезен! 

Няма малки и голями, има хванати и изтървани!
- Assassin23
- вече хвърля и на тежко
Също така на рибка може да се обади и кефал на царевица излизат дребни амурчета по кило от миналогодишното зарибяване!
благодаря на всички отзовали се .....утре отивам за 3-4 дни,пък каквото стане...

- Assassin23
- вече хвърля и на тежко
Ок пиши и резултатите.
колеги, не се лъжете да ходите на Сопот.Водата спада яко , чух че ще прават ремонт на кулата.Калта е невероятна-до колене
6 въдици на 200-250м. за бяла риба-нито един удар.

- Диканаров
- кандидат преподавател
Колеги, от ИАРА- Ловеч научих, че спадането на язовира се правело за да се свали водният стълб с 10м. за ремонт от водолази на савак. Това щяло да приключи до дни и отново ще го завиряват. Има организирана охрана срещу мрежари и т.н. браконери от ИАРА и полицията. Риболовът не е забранен за риболовци с билет. Езерото е с площ една четвърт от нормалното. Калта е голяма, Удобни места:- от страната на Лесидрен, до и на стената. 

Няма малки и голями, има хванати и изтървани!
Здравейте,колеги.Вчера бях на яз.Сопот,но не за риба
а на едно културно мероприятие на стената на язовира в ресторантчето
След няколко обърнати чашки
направих една обиколка по стената.Язовира като цяло е още много малък,имаше дваисетина колеги които
ловяха дребен костур и дребни бабушки.Видях едно момче което мяташе една силиконова рибка,но не забелязах да хваща нещо.
Дано съм бил полезен
-дребните костурчета
-кулата е на сухо
-стената
-стената
-миди

-яз.Сопот

След няколко обърнати чашки

ловяха дребен костур и дребни бабушки.Видях едно момче което мяташе една силиконова рибка,но не забелязах да хваща нещо.
Дано съм бил полезен

Не карай като пиеш
/който пие бира не умира,ама трудно става/

/който пие бира не умира,ама трудно става/