Къде се намирам:
Риболов
Морски раздел
Излети
Морски риболовни излети.
naRiba.com

Форум

В Поморие 1 година по-късно с FINN и SeаCop.
Модератори: emo vasilev, alekst
В Поморие 1 година по-късно с FINN и SeаCop.
Отидохме в Поморие 1 година по-късно с FINN и SeаCop за зарган.Резултат - 2 заргана хванати и 1 изтърван от мен, накрая .... срещнахме тая плажна красавица, която взехме да уговаряме за едно рандеву по Коледа с цел риболов и...още нещо!
http://forum.blackseawolves.eu/viewtopic.php?t=235

Последно промяна от batmilen на Вто Сеп 09, 2008 7:41 pm, променено общо 1 път.
- петър власев
- разбира нещата
Re: В Поморие 1 година по-късно с FINN и SeаCop.
Еййй батьо ми тя мноооо арна бре!!!!
Е тва сега не е мома за ъзтърване
я чувствась себя очен хорошо
Ми като нема риба...по моми се заглеждахме...къде избяга тоя зарган тая година...баба Яна от Поморие вика, че забегнал във Варненнско...петър власев написа:Еййй батьо ми тя мноооо арна бре!!!!

- петър власев
- разбира нещата
Бе то е такивиз кут тва на снимката де се фатят ич няма да е зле
Па и кълвът и на керемида даже.

Па и кълвът и на керемида даже.
я чувствась себя очен хорошо
- КИРО
- и господ не е толокова добър
- Обратна връзка:
Въй батка,при теб ли доди.Таман преди три месеца някъде го изтървахме.

В МОРЕТО МИ Е ПО-ДОБРЕ,ОТКОЛКОТО НА БРЕГА
Ний пък кончето изгубихме, та да не стане белята

А тая свинка си е наша, Гуца Поморийска се казва...Киро вашата красавица из Айтоския балкан са я видели заедно с това напето бургаско конче...
Ех любов, любов...ама риба няма.
Използвам повода да питам ... Киро ти с тия вертикални пилкери хванал ли си лефер от лодката? Питам защото миналата година лодкарите и гемиджиите на юг полудяха по тях, само тия пилкери взимаха риба.Е някой си направиха и ключодържатели от тях, ама нейсе.

Използвам повода да питам ... Киро ти с тия вертикални пилкери хванал ли си лефер от лодката? Питам защото миналата година лодкарите и гемиджиите на юг полудяха по тях, само тия пилкери взимаха риба.Е някой си направиха и ключодържатели от тях, ама нейсе.

- КИРО
- Обратна връзка:
Батка,Патера я използва,не аз.Ама и там нънци.
Почнах да се замислям и аз да си слагам по някоя кука на края на оловото,че тази година имах няколко удара,пък куките си бяха на местата.Това ме наведе на мисълта,че захапват оловото.
Почнах да се замислям и аз да си слагам по някоя кука на края на оловото,че тази година имах няколко удара,пък куките си бяха на местата.Това ме наведе на мисълта,че захапват оловото.
- Камбата
- сериозен играч
- Обратна връзка:
Бе вместо олово слагайте пилкери и то ще се види.Аз лично сега обмислям дали ще успея да отлея един за проба. 

"Риболовът на дивите риби е твърде ценен, за да бъдат те улавяни само веднъж!"
- Лий Улф - 1939 г.
- Лий Улф - 1939 г.
- Михалич
- ще става разбирач
batmilen написа:Отидохме в Поморие 1 година по-късно с FINN и SeаCop за зарган.Резултат - 2 заргана хванати и 1 изтърван от мен, накрая .... срещнахме тая плажна красавица, която взехме да уговаряме за едно рандеву по Коледа с цел риболов и...още нещо!![]()
![]()
![]()
![]()
![]()

То като чета тука, кво нямане Е, хич беля няма да си взимам сопите - утре ще съм в Равда за 3-4 дни.
Ще си взема едно шише сос Henz, за барбекю и белким очаткаме някое пасящо прасе - като няма риба

Долу /у гречко/ взе да дава прилично зарган. Миро взе да обмисля вече какво ще го прави - нещо спряга -маринован

Fly our flag, we teach them fear
Capture them, the end is near
Firing guns they shall burn
Surrender or fight there's no return
Under Jolly Roger!
Capture them, the end is near
Firing guns they shall burn
Surrender or fight there's no return
Under Jolly Roger!
Пак, че сте случили с времето. Аз бях предната седмица от 01.09.2008 г. до 06.09.2008 г.
Риба, че няма много е факт, но и времето беше лошо. Зависи кьде ловиш. Аз си изкарвах по няколко заргани и платерини от време на време когато нямаше вълна и много водорасли на една новопостроена буна.
Риба, че няма много е факт, но и времето беше лошо. Зависи кьде ловиш. Аз си изкарвах по няколко заргани и платерини от време на време когато нямаше вълна и много водорасли на една новопостроена буна.
- КИРО
- Обратна връзка:
Тая вечер кат се чудех как ще става за утре че май ще е мокро,отделих 10 мин да направя те туй,Камбата написа:Бе вместо олово слагайте пилкери и то ще се види.Аз лично сега обмислям дали ще успея да отлея един за проба.

Пък кво ще става,ще се разбере.Кът му дойде времето

-
- новобранец
Киро,наборе,тази вечер ти си измайсторил /като знам колко е голямо оловото/една гигантска мормишка/такова но много по-малко се ползва за подледен риболов/.По магазините има един пилкер /прави го едно момче от Варна/е, няма по добър от него за чепере-50гр и струва около 2.5 лв.никелиран с перфектна игра за чепаре.На това твоето според мен ще е проблем в твърдата връзка /няма да дава свобода за игра след като се хване риба/но това е само едно мнение което не претендира за 100% истенност. Абе патентовай -знаеш ли....
- Моряка
- кандидат преподавател
Капитане,я им сложи едни очички и малко ешелбаш да поскриеш куката,тя перушината ще се мятка като опашле 

А сега де? 

- Камбата
- сериозен играч
- Обратна връзка:
Проявявам голям интерес към въпросния пилкер.В кой магазин мога да го намеря точно?Какво да кажа като вляза в магазина?pastarvata написа:По магазините има един пилкер /прави го едно момче от Варна/е, няма по добър от него за чепере-50гр и струва около 2.5 лв.никелиран с перфектна игра за чепаре.

Киро,утре наслука!
"Риболовът на дивите риби е твърде ценен, за да бъдат те улавяни само веднъж!"
- Лий Улф - 1939 г.
- Лий Улф - 1939 г.