Къде се намирам:
Риболов
Сладководен раздел
Тактика
Въдици и макари
naRiba.com

Форум

Телескоп 5м.
Модератор: sapuna
-
- разбира нещата
Телескоп 5м.
Колеги,нямам снимка на него но в един магазин го видях,и понеже тези по 7-8 метра са от 70 лв нагоре...а за мен е доооста над границата това се примирих с един за 30 лв ама е 5 метра...
Къс ли е според вас? Без водачи е...доста е лек,даже идеален...като си купя и един ластик...сме готови.Но ме притеснява,че е 5 метра...като обмислих къде около София какви брегове има,повечето гиолове на близкото са дълбоки,половината язовири също...демек и да е по къс пак става щото си е дълбоко...но не знам...наклонете везната малко моля

ПАЗЕТЕ БЪЛГАРИЯ ЧИСТА!

-
- разбира нещата
- hvoinev
- научил се да хвърля
Re: Телескоп 5м.
тези два три метра ще ги търсиш някой път и ще съжаляваш за тях
за лов и риболов винаги готов
-
- разбира нещата

ПАЗЕТЕ БЪЛГАРИЯ ЧИСТА!

- chirusa_bg
- учете се от него
- Обратна връзка:
Почни търсенето с 6м, 

- Но кое е това, което е тайна за улова на бабушка ? Тайна, която са знаели британците.
-Проста работа!!! Плувки 0.4-0.6 гр. ,основно влакно 0.10-0.08 и поводи 0.06.Оказа се че британците са имали поводи 0.04 , кука 26 и фуил вместо вердевас за стръв.
-Проста работа!!! Плувки 0.4-0.6 гр. ,основно влакно 0.10-0.08 и поводи 0.06.Оказа се че британците са имали поводи 0.04 , кука 26 и фуил вместо вердевас за стръв.
-
- фен клуб-скобар
В зависимост от ситуацията 5м телескоп върши по-добра работа и от 6 и 7 метровите. Иначе днес 5 м. след 2 години 7м.........Да знаеш и че по-дългите телескопи стават и по-къси, но по-късите не стават по-дълги. При по-скъпите телескопи не е препоръчително да се смалява, а да се лови на оригиналната си дължина с първата секция ( за да се избегнат драскотини и т.н.)
"Докато ми плащат колкото да не умрем, ще работим колкото да не заспим''
:D

-
- разбира нещата
Веднъж се запознах с един колега...ловеше с 8 метров на яз.Искър и платиките ги разби...та неговия телескоп можеше да се разглабя на секции...от 8 на 7...7 на 6...и т.н. А тези дето гледах се разпъват само...ктао нормалните въдици.Неговия някакъв по особен ли е? Какъв е?
ПАЗЕТЕ БЪЛГАРИЯ ЧИСТА!

-
- разбира нещата
Този как ви се струва?
http://shop.fishing-mania.com/viewrods_3.php?id=395
SPRO telefish
Дъжлина: 7.00 м.
Тегло: 600 гр.
Цена: 24.80 лв.
Тежичък ли е?
http://shop.fishing-mania.com/viewrods_3.php?id=395
SPRO telefish
Дъжлина: 7.00 м.
Тегло: 600 гр.
Цена: 24.80 лв.
Тежичък ли е?
ПАЗЕТЕ БЪЛГАРИЯ ЧИСТА!

- chirusa_bg
- учете се от него
- Обратна връзка:
Ще те катурне във водата, толкова е тежичък
Вземи се разходи по магазините, а не се рови из нета, така няма да стане.

Вземи се разходи по магазините, а не се рови из нета, така няма да стане.
- Но кое е това, което е тайна за улова на бабушка ? Тайна, която са знаели британците.
7-ца над 350 грама ще ти откачи ръцете пич
Ако искаш нещо хубаво се ориентирай към Тиката ама трябва и да посъбереш доста повече пари 

TICA FAN
-
- кандидат преподавател
Петицата го ползвам за река и то малки реки.За язовир 7 - 8 м.Наистина ако си решил изчакай събери още малко пари и си вземи нещо по добро това е тежичко. 

МОЯТА РИБА СИ Е МОЯ
-
- фен клуб-скобар
http://www.vidrax-fishing.com/catalog/p ... ts_id=1657
Tubertini Althexa и Tubertini Proxima не са лоши-потърси нещо за тях.
ПП забравих да ти кажа и за телескопите на Globe - New Hunter. За парите си добри телескопи. 6м ще ти излезе към 50-60лв. някъде
Tubertini Althexa и Tubertini Proxima не са лоши-потърси нещо за тях.
Не е по-усобен. Като му отвиеш тапата отзад махаш колкото искаш секции и го правиш по-къс. Освен ако не е бил с "уип"natrii написа:Веднъж се запознах с един колега...ловеше с 8 метров на яз.Искър и платиките ги разби...та неговия телескоп можеше да се разглабя на секции...от 8 на 7...7 на 6...и т.н. А тези дето гледах се разпъват само...ктао нормалните въдици.Неговия някакъв по особен ли е? Какъв е?
ПП забравих да ти кажа и за телескопите на Globe - New Hunter. За парите си добри телескопи. 6м ще ти излезе към 50-60лв. някъде

-
- ще става разбирач
Колега телескоп 5м е за риболов от лодка. И трудно и рятко влиза в друг риболов.Почнах с 6м.бързо ми окъся.Минах на 7м.същата история.Сега ловя с 8м.пак почна да ми късее но се качих на лодка и няма проблем.Не прави грешки и разходи като мен изчакай събери пари и си купи 8м.
-
- фен клуб-скобар
За всяка една дължина има приложение за сега 5-6 м са му достатъчни. Ако му окъсее ще си купи нов. За да е лека една 8-ца бая пари трябва да събере. Не оставаяй колегата да мисли, че 5м. телескоп е неизползваем 
ПП също така да те посъветвам колега изчакай и си купи телескопа чак за новия сезон докато събереш пари не си давай парите в началото за евтини и трежки въдици, защото ще видиш, че те са безполезни

ПП също така да те посъветвам колега изчакай и си купи телескопа чак за новия сезон докато събереш пари не си давай парите в началото за евтини и трежки въдици, защото ще видиш, че те са безполезни

- Бисо
- сериозен играч
Що не пита преди да го купиш,та сега да не се чудиш,имам ли директен или не

Paparaka написа: За мен всеки риболов е състезание. Ако не с тези, с които съм за риба, то със самата риба.