Има ли врачани?

Модератор: Кърцата

docenta
разбира нещата
разбира нещата

Има ли врачани?

Мнение от docenta »

Здравейте юнаци,
Смятам през идващия уикенд - 13 и 14 септември да съм в района на Враца и Мездра. Моля някой от местните колеги да ме информира каква е обстановката на язовир Дъбника край Враца, какво се лови, монтажи, стръв, особености. И дали има други интересни водни обекти наоколо освен река Искър. Ако не искате да занимаваме целия форум с такива подробности - пишете ми на ЛС. Ще съм радостен да направим дори съвместен риболов с нови приятели от форума. ПовЕрвайте ми, няма да ви е скучно :D
Благодаря и наслука :!:
Мъдете здрави,
па другото ще се оправи!

Риболовна академия "Негован"
Аватар
sandista
сериозен играч
сериозен играч
Обратна връзка:

Re: Има ли врачани?

Мнение от sandista »

Има има .. Врачани на всякъде има .. Пусти му врачани ...
Сега сериозно - защо реши да ходих на Врачанския ? Аз лично не го тачя тоя утайник на Химко Враца .. Иначе им щука,сом(уж),шаран и много каракуда. Проблема в случая е следния - селяните са повече от рибата .. Отворили колата , надули чалгия и викат и мятат из бодата и тн .. Моята представа за риболовен излет е малко по-различна , но пък има хора който явно се кефят ..
Аз съм насреща ако искаш да направим излет някъде .. На Искъра не ходя тъй като е доста мръсен. Обикалям си р.Огоста.. имам и добри и лоши излети. Пуснат ли сутринта Веца в Монтанско ... нивото пада и ... :)) Иначе има няколко язовира , но там е много слабо.. Има един хубав , не е разрешен риболова но сега се връщам от там и го точат, въпреки това извадих 2 бели амура и доста едри каракуди .. но докато дойдеш ще е източен , а не ми се иска да ходя с чужди хора тъй като съм благодарен на хората,че ни пускат да си правим кефа :) Но ще измислим нещо :) Пиши на ЛС :)
Публикувай отговор

Обратно към “Отивам naRiba”