Къде се намирам:
Риболов
Сладководен раздел
Излети
Моят риболовен излет
naRiba.com

Форум

Маришки гигант!!!
- RUZBATA
- ще става разбирач
Маришки гигант!!!
Колеги още ми треперят ръцете макар и да бях само помощник при изваждането на еи тоя дзвер

Малко пред история!!Отиване на мястото към 16ч трима души на бента на село Брод.Предишния ден ми направи удар но много бързо се откачи
След около 1ч мятане на какви ли не воблери и пълно отчаяние на колегата Ицо ми направи стахотен удар потегляне ,изпищяване на аванса и пак откачане
Направо побеснях,последваха псувни и аиде пак се започна упоритото мятане,при това Ицо още повече се отчая
Ицо върти от 3-4години и до сега нямаше удар на сом ,макар че има воблери колкото да отвори един магазин,а и ходи момчето!!
Много често му казвах че рано или късно ще се разпиши и то с нещо наистина голямо,но на него изобщо не му се вярваше
Изреждаше воблер след воблер докато не му хрумна да пробва на едни големи въртящи блесни на Мепс с утежнена глава и косми на троиката(мисля че примамката се вижда на някоя от снимките) които изобщо не беше пробвал!
На второто хвърляне и удари.Последва около 40 мин. битка ама наистина битка с уплитане в камани влизане в дълбока и бърза вода ,но завършила с успех за нас
След притегляне се оказа 26,5 кг.
Ето и снимките
Маистора с дзвера

Аз и маистора отново с дзвера

Ми това е колеги Наслука на всички с такива и по големи рибоци

Малко пред история!!Отиване на мястото към 16ч трима души на бента на село Брод.Предишния ден ми направи удар но много бързо се откачи

Ицо върти от 3-4години и до сега нямаше удар на сом ,макар че има воблери колкото да отвори един магазин,а и ходи момчето!!
Много често му казвах че рано или късно ще се разпиши и то с нещо наистина голямо,но на него изобщо не му се вярваше

Изреждаше воблер след воблер докато не му хрумна да пробва на едни големи въртящи блесни на Мепс с утежнена глава и косми на троиката(мисля че примамката се вижда на някоя от снимките) които изобщо не беше пробвал!
На второто хвърляне и удари.Последва около 40 мин. битка ама наистина битка с уплитане в камани влизане в дълбока и бърза вода ,но завършила с успех за нас

След притегляне се оказа 26,5 кг.
Ето и снимките

Маистора с дзвера

Аз и маистора отново с дзвера

Ми това е колеги Наслука на всички с такива и по големи рибоци

- Румбата
- разбира нещата
Re: Маришки гигант!!!

Търсете рибата , не чакайте нейното благоволение !!!
Браво ,наистина си е за успешни! къф е звяр бре 

Чудесия браво на вас късметлии ,че и на воблер това прави кефа 5 пъти по голям

- indalo
- фен клуб-скобар
Еваларка. Голема рибка. Следващия път по голяма. Ама си носете фотото на реката, че са ше ви н..к.т
.

Последно промяна от indalo на Сря Сеп 10, 2008 9:53 pm, променено общо 1 път.
Чудя се луд ли съм или не съм.
Не мога да спя преди риболов и това си е........
http://www.krakra-fishing.com/wp-conten ... /03/kf.jpg" onclick="window.open(this.href);return false;
Не мога да спя преди риболов и това си е........
http://www.krakra-fishing.com/wp-conten ... /03/kf.jpg" onclick="window.open(this.href);return false;
Чест е за мен,че ви познавам и двамата и в думите ти Рузба няма грам измислица,вълнението ми е равносилно на вашето и благородно ви завиждам,преди малко по хасковската телевизия предадоха за уловен 25 кг.сом помислих,че сте вий но се оказа друг случай от сутринтта,явно сома е тръгнал яко по Марица.Мога само да ви похфаля за успеха и Ицката да не се отчайва като мен.Чакам почерпка за случая и да похвана малко кадем
.
ВЕЛИКИ сте,желая ви по-големи успехи.

ВЕЛИКИ сте,желая ви по-големи успехи.
Страхотна риба. Голямо преживяване е дикато се извади. Другият път по големи и няколко, успех.
- RUZBATA
- ще става разбирач
Бат Неделчо и аз чакам почерпката !!Незнам дали помниш, но и на теб няколко пъти съм ти казвал че ще се разпишеш подобаващо! Ицо не ми вярваше ,но виж какво стана сега очаквам и тебе в Успешни с някои дзвер. Аиде Наздраве

- krokibg
- учете се от него
Браво на момчето
За това постоянство е възнаградено момчето,защото е ходел
Аз днес щях да ходя с Делеф на неговата къща но ми дойдоха гости и се разминах със сома.Сега е момента сома да трупа мазнини и сили за зимата и се е активирал явно.Рузба,пожелавам и на тебе да издрънчиш някакво животно че и ти да усетиш тръпката.Поздрав !!!

Глупаците и завистниците нямат изтребване,като хлебарките са !!!
Аз нямам проблем с хората,те имат проблем с мене !!!!!
Аз нямам проблем с хората,те имат проблем с мене !!!!!
- flyester
- разбира нещата
Браво за гиганта 

- Камбата
- сериозен играч
- Обратна връзка:
Пичове,усещате ли,че в последните две седмици доста сомове се извадиха на спининг...
Браво за сома,представям си каква тръпка е била.

Браво за сома,представям си каква тръпка е била.
"Риболовът на дивите риби е твърде ценен, за да бъдат те улавяни само веднъж!"
- Лий Улф - 1939 г.
- Лий Улф - 1939 г.
Браво доста едър дзвер
Русене, голям дзвер сте извадили на Марица! Поздравления! Даже... не се сещам да е писано за по-голям уловен на спининг...