Неуспешен на Кюрча

Модератори: bobopeli, sapuna

crosser
ще става разбирач
ще става разбирач

Неуспешен на Кюрча

Мнение от crosser »

Ставане сутринта в 5:00 и в 5:40 бяхме на язовира с приятеля (колегата флуестер). Изображение . Хвърлихме 3 въдици за бяла риба (сулка) Изображение и 4 въдици за толостолоб. Към 9 часа удари едно малко бяло рибе 100гр. на симионка Изображение ,а след това още едно същия калибър :evil: Изображение След това напразно чакане и към 5 :30 вечерта удари толостолобче 2,100кг. Изображение И това беше всичкия улов като хванахме още 15-тина каракуди ето такива Изображение Като цяло стана хубав излет ,но без риба! :D :D :D

:D
Чао за сега е това от мен :drinkers:
Последно промяна от crosser на Вто Окт 07, 2008 9:10 pm, променено общо 2 пъти.
ivo Vratsa
ще става разбирач
ще става разбирач

Re: Неуспешен на Кюрча

Мнение от ivo Vratsa »

Странен край на този пост,може това да е идеята .Тогава и аэ отговарям подобаващо :finga:
Аватар
IVKOPIVKO
разбира нещата
разбира нещата

Мнение от IVKOPIVKO »

Айде стига де, зависи за какво си отишъл , 15 каракуди и едно толстолопче 2 кила са си пълен успех според мене, аз съм имал дни дето ако съм хванал толкова съм изпълнил нормата и съм доволен!! Така че си е за успешни, много хубав репортаж и много хубави снимки.
Аватар
MuTaKa
фен клуб-скобар

Мнение от MuTaKa »

много хубав репортаж и хубави снимки а и найстина можеше и в успешни да постнеш темата :)
ivo75
кандидат преподавател
кандидат преподавател

Мнение от ivo75 »

Той колегата е в неуспешне щото сигурно всеки път като ходи за риба се прибира с повече от 15 таранки и толстолобче 2кг.Абе вие с тонове риба ли си тръгвате бе :D
МОЯТА РИБА СИ Е МОЯ
crosser
ще става разбирач
ще става разбирач

Мнение от crosser »

Ами просто целта ни беше бялата риба заа това е в неуспешни ,но наистина можеше и в успешни :D
Аватар
КИРО
и господ не е толокова добър
и господ не е толокова добър
Обратна връзка:

Мнение от КИРО »

ivo Vratsa написа:Странен край на този пост,може това да е идеята .Тогава и аэ отговарям подобаващо :finga:
Кое му е подобаващото бе колега ?
Добър си му е репортажа.Вярно,малки рибките,затова - неуспешен си го води човека-какъв край очакваш,не знам.
crosser написа:Ами просто целта ни беше бялата риба заа това е в неуспешни ,но наистина можеше и в успешни :D
Там ти си преценяваш какъв ти е бил улова,или излета.
За мен всяко излизане е успешно,без значение колко риба съм хванал.Това не ми е цел.
Изображение

В МОРЕТО МИ Е ПО-ДОБРЕ,ОТКОЛКОТО НА БРЕГА
Аватар
flyester
разбира нещата
разбира нещата

Мнение от flyester »

Според мене 1 толстолобче и 15-тина таранки не е за успешни можеше да е в успешни но ние не искахме защото много ни се искаше да хванем бяла риба но така ли иначе не успяхме да дръпнем некоя едра затова е в неуспешни макар и за толстооба.
ivo Vratsa
ще става разбирач
ще става разбирач

Мнение от ivo Vratsa »

КИРО написа:
ivo Vratsa написа:Странен край на този пост,може това да е идеята .Тогава и аэ отговарям подобаващо :finga:
Кое му е подобаващото бе колега ?
Добър си му е репортажа.Вярно,малки рибките,затова - неуспешен си го води човека-какъв край очакваш,не знам.
crosser написа:Ами просто целта ни беше бялата риба заа това е в неуспешни ,но наистина можеше и в успешни :D
Там ти си преценяваш какъв ти е бил улова,или излета.
За мен всяко излизане е успешно,без значение колко риба съм хванал.Това не ми е цел.
Ами не знам ,но да ми се показват средни пръсти не ми е много приятно,благодаря на колегата ,че се е поправил.
Наслука!
executor
ще става разбирач
ще става разбирач

Мнение от executor »

Тия бели рибки малко трудно ще заплуват обратно ама.... :roll:
Stand and fight
Публикувай отговор

Обратно към “Моят риболовен излет”