Къде се намирам:
Риболов
Сладководен раздел
Излети
Моят риболовен излет
naRiba.com

Форум

Неуспешен на Кюрча
Неуспешен на Кюрча
Ставане сутринта в 5:00 и в 5:40 бяхме на язовира с приятеля (колегата флуестер).
. Хвърлихме 3 въдици за бяла риба (сулка)
и 4 въдици за толостолоб. Към 9 часа удари едно малко бяло рибе 100гр. на симионка
,а след това още едно същия калибър
След това напразно чакане и към 5 :30 вечерта удари толостолобче 2,100кг.
И това беше всичкия улов като хванахме още 15-тина каракуди ето такива
Като цяло стана хубав излет ,но без риба!
Чао за сега е това от мен

Чао за сега е това от мен

Последно промяна от crosser на Вто Окт 07, 2008 9:10 pm, променено общо 2 пъти.
-
- ще става разбирач
Re: Неуспешен на Кюрча
Странен край на този пост,може това да е идеята .Тогава и аэ отговарям подобаващо 

- IVKOPIVKO
- разбира нещата
Айде стига де, зависи за какво си отишъл , 15 каракуди и едно толстолопче 2 кила са си пълен успех според мене, аз съм имал дни дето ако съм хванал толкова съм изпълнил нормата и съм доволен!! Така че си е за успешни, много хубав репортаж и много хубави снимки.
много хубав репортаж и хубави снимки а и найстина можеше и в успешни да постнеш темата 

-
- кандидат преподавател
Той колегата е в неуспешне щото сигурно всеки път като ходи за риба се прибира с повече от 15 таранки и толстолобче 2кг.Абе вие с тонове риба ли си тръгвате бе 

МОЯТА РИБА СИ Е МОЯ
Ами просто целта ни беше бялата риба заа това е в неуспешни ,но наистина можеше и в успешни 

- КИРО
- и господ не е толокова добър
- Обратна връзка:
Кое му е подобаващото бе колега ?ivo Vratsa написа:Странен край на този пост,може това да е идеята .Тогава и аэ отговарям подобаващо
Добър си му е репортажа.Вярно,малки рибките,затова - неуспешен си го води човека-какъв край очакваш,не знам.
Там ти си преценяваш какъв ти е бил улова,или излета.crosser написа:Ами просто целта ни беше бялата риба заа това е в неуспешни ,но наистина можеше и в успешни
За мен всяко излизане е успешно,без значение колко риба съм хванал.Това не ми е цел.
В МОРЕТО МИ Е ПО-ДОБРЕ,ОТКОЛКОТО НА БРЕГА
- flyester
- разбира нещата
Според мене 1 толстолобче и 15-тина таранки не е за успешни можеше да е в успешни но ние не искахме защото много ни се искаше да хванем бяла риба но така ли иначе не успяхме да дръпнем некоя едра затова е в неуспешни макар и за толстооба.
-
- ще става разбирач
Ами не знам ,но да ми се показват средни пръсти не ми е много приятно,благодаря на колегата ,че се е поправил.КИРО написа:Кое му е подобаващото бе колега ?ivo Vratsa написа:Странен край на този пост,може това да е идеята .Тогава и аэ отговарям подобаващо
Добър си му е репортажа.Вярно,малки рибките,затова - неуспешен си го води човека-какъв край очакваш,не знам.Там ти си преценяваш какъв ти е бил улова,или излета.crosser написа:Ами просто целта ни беше бялата риба заа това е в неуспешни ,но наистина можеше и в успешни
За мен всяко излизане е успешно,без значение колко риба съм хванал.Това не ми е цел.
Наслука!