Бели Лом 9 и 10.07 2004

Модератори: bobopeli, sapuna

Аватар
Fishing_Fan
разбира нещата
разбира нещата

Бели Лом 9 и 10.07 2004

Мнение от Fishing_Fan »

Вчера на 9.07 на обяд потеглих на яз.Бели Лом и направих голям фурор на костурите,направо ги цепих на рибка монтирана на леко.Костура кълвече като луд през двата дена до днеска на обед,щото имах работа на Шумен.Не ме оставяше на мира костура.Всичките костури бяха по големи от дланта ми,чудех се къде са дребните костурчета,които миналата година ги хващах многобройно,викам дано ги е изяла сулката :).Ама аз нещо не съм доволен,исках сулка,а 7 кила костури получих :( за сефте направо.Баща ми хвана 2x800 грамови каракуди на торен червей,на леко,якички си бяха :) Костура нещо не спазваше разписанието,кълвеше и в адският пек :)
Привечер опънахме палатката и си пихме бира ,Шуменско ,естествено :) и се наспахме :) Станахме в 4 часа и ловях рибки на рачилото,бая се изтрепах за тия рибки,а баща ми ловеше костури :) и пак продължихме сефтето до 12 часа :)
Аватар
altavoto_me4e
научил се да хвърля
научил се да хвърля

Мнение от altavoto_me4e »

bravo fishing man no kato si sedql do 12 na qzovira kak si ni izpratil tova pismo v 9 i 9 ?? ni6to de moje i az da gre6a:)))))))))
Гост

Мнение от Гост »

dobre se spekoxte bravo fishing man az ne sam xodil na tozi qzovir vse pak pozdrav za dobriq ulov az dnes bqx na iskara i be6e mnogo dobar ulov osobeno na platika no znam 4e ti ne xaresva6 tozi qzovir no ni6to utre sam nalobo6[pqsa4nik]6oto izlizalo golqm kostur nad kilo a tova ne e za izpuskane
Аватар
altavoto_me4e
научил се да хвърля
научил се да хвърля

Мнение от altavoto_me4e »

izvinqvai fishing man obarkvaneto e ot moq strana
p.l. az napisax tova 6oto se obarkax i go napisax vse edno sam gost no vse pak pozdrav za ulova man!!!nasluka :D :D :D
Аватар
Fishing_Fan
разбира нещата
разбира нещата

Мнение от Fishing_Fan »

Много хамаво съм го писал,щото бях много уморен,ама караите :)
паци
новобранец
новобранец

Мнение от паци »

Точно така трябва никаква прошка за костурите.А какво филенце имат само за студено Шшшшуменско.
Публикувай отговор

Обратно към “Моят риболовен излет”