Къде се намирам:
Риболов
Сладководен раздел
Излети
Водоеми и реки
naRiba.com

Форум

Инфо за ОРИЗАРЕ
Модератор: sapuna
Инфо за ОРИЗАРЕ
Здравейте колеги смятаме с няколко приятели да посетим яз.Оризаре но никога не сме ходили там.Та молбата ми е ако може някой да ми даде прясна информация за язовира щте съм му много благодарен.Какви видове риба има ,на каква стръв се ловят и нешта от тоя род .
Предварително благодаря на отзовалите се.
Предварително благодаря на отзовалите се.
Не винаги съм прав но никога не греша
Re: Инфо за ОРИЗАРЕ
Най-вече костур на жива рибка.Има и чаушан,бабушка,щука,каракуда,лин а е и много възможно да ви натиснат слънчевки,затова си носете тестени изделия.Там иска здраво хранене,и въпреки това,не е гарантиран улов.С две думи труден водоем.Баластриера с огромни дълбочини. 

TICA FAN
Вземете си блесни -клатушки.Имате шанс 90% да уловите щука,но моля ви пускайте тез под 40см не бъдете душмани. 

http://www.vbox7.com/play:1dbd3caf
Кой знае на къде?Кой знае до кога?....
Здравейте,
малко ще се възползвам от темата на колегата (да не отварям нова) та,
за Оризаре какъв билет се иска.Порових се из форума-едни казват с обикновен,
други че трябва да имаш членска карта от лрс Сокол
(и аз като имам от лрс Пясъчник не става ли и с него)
малко ще се възползвам от темата на колегата (да не отварям нова) та,
за Оризаре какъв билет се иска.Порових се из форума-едни казват с обикновен,
други че трябва да имаш членска карта от лрс Сокол
(и аз като имам от лрс Пясъчник не става ли и с него)
- butnik
- рибар фанатик
- Обратна връзка:
Абе що си крийте произходо,нашто си е ОризарИ.Оризища има мноооу.А ако чакаш още малко и слънчок няма да хванеш там,ако става на въпрос за нашто си ОризарИИ.
Винаги прощавайте на враговете си-за тях няма нищо по-дразнещо от това.....
-
- научил се да хвърля
Преди около месец бях на оризаре..хвърляхме за щука на каракуда.. а одари бяла риба с тегло 1.5 кг...риба има доста но трудно взима...предимно на симеон се ловят добри костури...тва мога да споделя..успех..
-
- разбира нещата
- Обратна връзка:
За амур,не знам да има,а пък шаран/ако е оцелял от мрежите и харпунджиите/ си има ,тази година ги гледах към десетина по около 6-10кг. да излизат на плиткото да се препичат сигурно са повече,но са таласъми.Специално аз лично не съм чул някой на въдица да е хванал сом,но знам че има единични бройки много големи сомове.Странното,защо не се възпроизвежда,като лично аз съм пуснал повече 15бр. малки сомчета от Марица,преди повече от 10 години.
валатът не най-лошото нещо на света
- butnik
- рибар фанатик
- Обратна връзка:
А това нашто не е язовир,колеги.Това си е езеро в последствие баластриера.И явно става на дума за друг водоем.Ама той си трай пък вие се шашкате.
Винаги прощавайте на враговете си-за тях няма нищо по-дразнещо от това.....
Колегата butnik е прав за това че не конкретизирам за кой язовир става дума,за това сега щте се постаря да се поправя.
Яз. Орезаре намира се на около 20 км от Бургас в посока Варна поне така го виждам на картата та ако някой има инфо за него да помага
Яз. Орезаре намира се на около 20 км от Бургас в посока Варна поне така го виждам на картата та ако някой има инфо за него да помага
Не винаги съм прав но никога не греша
Я виж колко пловдивчани ходим до Бургас за риба
..... в този случай по горния ми пост става невалиден 

http://www.vbox7.com/play:1dbd3caf
Първо язовира е Порой.
А на въпроса не вадят мрежите от там сам си направи сметката -
това е от тази година
Иначе имаше шаран , толстолоб , уклей , таранка , бабушка и много раци - инфото е от преди 2-3 години ама едва ли са останали много с тея мрежи
А на въпроса не вадят мрежите от там сам си направи сметката -
това е от тази година
Иначе имаше шаран , толстолоб , уклей , таранка , бабушка и много раци - инфото е от преди 2-3 години ама едва ли са останали много с тея мрежи