Къде се намирам:
Риболов
Сладководен раздел
Излети
Водоеми и реки
naRiba.com

Форум

HELP
Модератор: sapuna
HELP
Здравейте, колеги!
Идният уикенд ще го прекараме в Св. Влас, та въпроса ми е има ли там къде да се отиде за риба. Изключвам морето защото си нямам и хабер от такъв риболов. Предният път видяхме един язовир до Оризаре, та въпроса е там има ли смисъл да се ходи и какви са условията. После в Медово ни казаха, че по нататък също имало и друг язовир, абе всяка информация ще ми е много полезна.
Идният уикенд ще го прекараме в Св. Влас, та въпроса ми е има ли там къде да се отиде за риба. Изключвам морето защото си нямам и хабер от такъв риболов. Предният път видяхме един язовир до Оризаре, та въпроса е там има ли смисъл да се ходи и какви са условията. После в Медово ни казаха, че по нататък също имало и друг язовир, абе всяка информация ще ми е много полезна.
- dimitar_dv
- фен клуб-скобар
- Обратна връзка:
- Живко Василев
- разбира нещата
Re: HELP
На Лъка може да пробваш за шаранчета.На Дебелт за Амурчета ама е малко далече.Бургаското езеро е толкова замърсено че съм се зарекъл да не ходя повече там.На мандрата излиза Костур на блесна обаче трудно се работи заради водораслите,излиза и по някоя друга Таранка(олово 2 куки и пръчката на горе)На Карнобат миналата седмица беше паднало нивото и рибата се задушаваше.За това се сещам в момента.
Успех и да пишеш като се върнеш 

Член на ексклузивния клуб к.а.п.о.
Ако не се чете да увелича малко