Къде се намирам:
Риболов
Сладководен раздел
Излети
Моят риболовен излет
naRiba.com

Форум

Хубав септемвриски ден
-
- кандидат преподавател
- Обратна връзка:
Хубав септемвриски ден
Четири сутринта,а ние вече патувахме накам Киркини.Подготвени за червеноперките които калвеха като луди през последните 15-20 дена.Стигаме там на самото раздениаване,вадиме багажа и в очаквание сме на првите рибки.Но от червеноперките никакви следи ,нито една,а ветера оште малко ште не отдухне
Не ни триабваше много да видиме оти от там риболов не става,и решихме да пробваме на един от блиските канали.Стигнахме там,ветера утихна и започнахме.Бехме решени да ловиме на бел червеи и жито,заштото само това имахме(нали за червеноперка бехме спремни)Намерих един торен червеи под един камак до канала,сложих го и заметнах.
Прво па машко

Хубава костенурка,коиа след хируршкиа зафат,заплува обратно назад
След това сложих белите червеи и започнаха да излизат едни 3-4 сантиметрови рипки,които реших да ги сабирам в една кофа,за да пробвам за костур.И не погреших.Ето го местото кадето лових.

Започнаха да излизат прилични костури,имах и удар на штука на едно хубаво скобарче,но ме натхитри.
Ето и костурите

Колегата извади една штука около кило и половина,а другиа колега имаше 2 удари на штука,но не извади.
Много хубаво каналче,което с сигурност пак ште го посетиме,но подготвени за штуката.
Пред да си тргнеме назад видех много хубав распер около 2,5 кг хванат от един Петричанец на Струма на блесна.
На здраве

Прво па машко

Хубава костенурка,коиа след хируршкиа зафат,заплува обратно назад

След това сложих белите червеи и започнаха да излизат едни 3-4 сантиметрови рипки,които реших да ги сабирам в една кофа,за да пробвам за костур.И не погреших.Ето го местото кадето лових.

Започнаха да излизат прилични костури,имах и удар на штука на едно хубаво скобарче,но ме натхитри.
Ето и костурите

Колегата извади една штука около кило и половина,а другиа колега имаше 2 удари на штука,но не извади.
Много хубаво каналче,което с сигурност пак ште го посетиме,но подготвени за штуката.
Пред да си тргнеме назад видех много хубав распер около 2,5 кг хванат от един Петричанец на Струма на блесна.
На здраве

Macedonia
Братко, теб съм те признал!
Заклевам се, ще си сложа твоя снимка и преди излет ще я целувам, кръстя, кланям, моля... абе всичко, за да върже кадема!

Заклевам се, ще си сложа твоя снимка и преди излет ще я целувам, кръстя, кланям, моля... абе всичко, за да върже кадема!

- Бай Гого- Сиромаха
- кандидат преподавател
Re: Хубав септемвриски ден
Браво на всички ви Никола...

Хубави костури, браво
Мечката се мие,чисти във потоците сребристи. Има ли за тебе пречка , да постъпваш като мечка?
- emo vasilev
- сериозен играч
Браво за улова , за такива костури Ивака изгоря 2 туби бензин на Жребчево ! 

-
- фен клуб-скобар
emo vasilev написа:Браво за улова , за такива костури Ивака изгоря 2 туби бензин на Жребчево !
И две туби бяло вино отидоха в разход

Браво Никола.
- flyester
- разбира нещата
Браво за излета добри костури.
- Николай Неделков
- учете се от него
Прекрасни костури 

http://www.krakra-fishing.com" onclick="window.open(this.href);return false;
- Бисо
- сериозен играч

Paparaka написа: За мен всеки риболов е състезание. Ако не с тези, с които съм за риба, то със самата риба.
-
- кандидат преподавател
- Обратна връзка:
emo vasilev написа:Браво за улова , за такива костури Ивака изгоря 2 туби бензин на Жребчево !

Macedonia

А и всичките с предпазни жилетки

ИСКАМ МРАКА НА ЗОРАТА,А НЕ ЗАЛЕЗА НА СВЕТЛИНАТА...
-
- сериозен играч
Епа ,браво Никола.
-
- кандидат преподавател
- Обратна връзка:
Аз гиmoriak1 написа:Много хубави костури,![]()
![]()
аз бих изпил поне десет бири с тях
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()

Macedonia

- gorkata_petrov
- разбира нещата
Браво Никола.Чудесен излет сте направили.Не сте се отказали при пурвоначалния неуспех и сте се представили подобаващо след това

Това е като да бягаш сам и да излезеш втори ????