Къде кълве край Бургас?

Тук можете да споделяте къде и каква риба кълве в момента.

Модератор: Paublo_Eskobar

Аватар
drago.fisherman
новобранец
новобранец
Обратна връзка:

Къде кълве край Бургас?

Мнение от drago.fisherman »

Колеги дайте информация къде кълве в Бургаският регион.Давали нещо на канала край Новоселци? Благодаря ви предварително! :D
Аватар
Живко Василев
разбира нещата
разбира нещата

Re: Къде кълве край Бургас?

Мнение от Живко Василев »

За Новоселци най добрия признак е че като дава бързо се разчува и не можеш да си намериш място.Често минавам и не съм виждал тълпи от рибари.На Дебелт от моста въртят блесни за костур ама слаба работа.То в Бургас само Костур и Таранка остана.За друго на платените язовири.
Изображение
Член на ексклузивния клуб к.а.п.о.
Ако не се чете да увелича малко
Аватар
каридата
учете се от него
учете се от него

Мнение от каридата »

На дебелт се лови каракуда(чорт) и най радостното е че се е завъдила щука.Най прясно инфо от Вчера:Новоселци-много хора,риба не видях да се извади.На разлятото между димчево и твърдица:малко хора,риба йок.На Дебелт много хора:дава таранка и се търсят щукички.Накрая стигнах и до раков дол кадето начесох крастата...Баси колко километра съм навъртял вчера като се има в предвид че сутринта ходих и до ясна поляна , но за 3 часа нито една риба(дори и уклейте ги нямаше).
Ходене му е майката.
Хендмейдър

paranorm:
''ей тва е.. сигурно по бургаско на тва занимание вече му викат 'накаридване'
нещо като ..-жена утре с комшията ще ходим да се накаридим'' :)
Аватар
drago.fisherman
новобранец
новобранец
Обратна връзка:

Мерси за инфото Карида.Мисля да ходя в четвъртък към Дебелт,но май се очакват проливни дъждове няколко дена.Какво излезе на Раков дол и къде по- точно.Явно други не искат да пишат по темата и си държат информацията само за лично ползване.Днес в с.Винарско на селският язовир между 4 и 5 следобяд 2 изтървани сулки.Тегло по окомер 5-600 гр.Стръв живо рибе.Едната прегриза влакното :evil: а другата се откачи :roll:.След това дъжд и мокър до кости в къщи. :drinkers:
Аватар
каридата
учете се от него
учете се от него

Мнение от каридата »

Водоема платен ли е или?
А на раков дол обичайните заподозрени:Каракудки,Уклей,Морунаж.
Кадето и да застанеш по реката с прелична дълбочина ги има рибите защото реката е пресъхнала и е на вирове.малко захранка и ги почваш.
Ходене му е майката.
Хендмейдър

paranorm:
''ей тва е.. сигурно по бургаско на тва занимание вече му викат 'накаридване'
нещо като ..-жена утре с комшията ще ходим да се накаридим'' :)
Аватар
drago.fisherman
новобранец
новобранец
Обратна връзка:

Таксата на язовира беше 2 лева,но вече никой не минава да я събира.Много го отарашиха мангалите.До миналата година се ловеше и по някоя щука 1.5-2.5 кг ама сега вече нищо. Основната риба е дребна каракуда и много редки шарани,сулка и костур(също дребен и рядък),Но да си начеше човек крастата и да пуне обратно рибата става. :lol:
Аватар
zografa
разбира нещата
разбира нещата

Мнение от zografa »

Цяло море си имаме ,че и не е платено :D пробвай там ,то сега няма кой знае какво ама ден с ден не си прилича ,поне йодни пари дишаме :lol:
Аватар
Koleff
и господ не е толокова добър

Мнение от Koleff »

drago.fisherman написа:Таксата на язовира беше 2 лева,но вече никой не минава да я събира.Много го отарашиха мангалите.До миналата година се ловеше и по някоя щука 1.5-2.5 кг ама сега вече нищо. Основната риба е дребна каракуда и много редки шарани,сулка и костур(също дребен и рядък),Но да си начеше човек крастата и да пуне обратно рибата става. :lol:
За пръв път чувам, че на селския гьол във Винарско има сулка :rolleyes: . За всичко друго съм съгласен. Тая година съм ходил 2-3 пъти на пролет, ама само дребни каракуди, шаранчета и костурчета излизаха. А за щуките ... по едно време наистина ги имаше ... ама мангалите а и не само те :axe:
„Хората цяла седмица чакат да стане петък, цяла година - да стане лято и цял живот - да са щастливи."
Умберто Еко
Аватар
drago.fisherman
новобранец
новобранец
Обратна връзка:

Аз не пращам хората за зелен хайвер.Споделих информация и като казвам че има сулка,значи има.Рибите са редки и около 500 гр.И аз не знаех докато не извадих една съвсем случайно на бял червей и то по обяд в най-голямата жега. :roll: Това беше в началото на Август.Сега вече трябва да е по-активна и мисля да пробвам пак. :lol:
vsiak
новобранец
новобранец

Мнение от vsiak »

Колеги,някой има ли прясна информация къде и какво дава край Бургас на сладководни водоеми,може и платени?
Утре смятам да ходя за риба и ми трябва инфо.Благодаря предварително!
Аватар
Koleff

Мнение от Koleff »

„Хората цяла седмица чакат да стане петък, цяла година - да стане лято и цял живот - да са щастливи."
Умберто Еко
Публикувай отговор

Обратно към “Къде и какво кълве в момента.”