Къде се намирам:
Риболов
Сладководен раздел
Специализиран риболов
Сладководен Риболов
naRiba.com

Форум

Отровена риба на язовир "Пчелина"!
Модератор: bobopeli
- milanov84
- научил се да хвърля
Отровена риба на язовир "Пчелина"!
Днеска решихме с един приятел да отидем на рибка, почудихме се малко и отидохме на "Пчелина" (Лобош). По неприятна гледка скоро не бях виждал, пълно с умряла риба по брега, ама наистина пълно... А всичката останала беше излезнала да диша на повърхноста /цялата повърхност беше осеяна с риба/... И за капак имаше и умрели птички... Та се питам докога ще се вършат такива изродщини и то безнаказано...!!!
Re: Отровена риба на язовир "Пчелина"!
Колега защо не направихте някоя друга снимка!!!!!!
И рибар съм и ловец съм:):):) От тая риба не мое да си платим парното:):):):)
-
- разбира нещата
Предполагам никой не е звъннал на контролните органи.
Лобош ...умря , няма да се възтанови скоро.
Лобош ...умря , няма да се възтанови скоро.

Факт !
LynyrdSkynyrd написа:...Това ,че ние ползваме качествени такъми не значи ,че сме по-добри риболовци от доста други...
Vid написа:Днес в един магазин пипнах пръчка с неизвестната марка .... и по всички видими и осезателни показатели според мен беше също като Авида???
- milanov84
- научил се да хвърля
Стана ми гадно и не се сетих да снимам.bobir написа:Колега защо не направихте някоя друга снимка!!!!!!

- milanov84
- научил се да хвърля
Говорих с дирекцията по рибовъдство и аквакултури. Казаха, че са направени изследвания и се касаело за липса на кислород в следствие цъфнеж на водорасли... Но се чудя от къде идват умрелите птички...
Може и да е по-ради липса на кислород! Ама нещо не ми се вярва!!!! Преди 3 седмици бях там и беше много топло а умряла риба нямаше!!!!!!Мисля другата седмица да отида пак дано да калве!!!!!!
И рибар съм и ловец съм:):):) От тая риба не мое да си платим парното:):):):)
- dimitar_dv
- фен клуб-скобар
- Обратна връзка:
- crazybot
- фен клуб-скобар
Каква липса на кислород бе тия лъжат като дърти цигани.Тия пернишките заводи пускат отрови в Струма и от там в Лобош

-
- разбира нещата
По последни данни , не са Пернишките заводи ...а ня'къв завод на Р.Арката ...изпуснал метан. Метана незнам как се е смесил с водата , но стоиностите са ....сом 45 кг, щука 7 , бяла 7 , шаран ...22 ...може и да са слухове но не вярвам 

Факт !
LynyrdSkynyrd написа:...Това ,че ние ползваме качествени такъми не значи ,че сме по-добри риболовци от доста други...
Vid написа:Днес в един магазин пипнах пръчка с неизвестната марка .... и по всички видими и осезателни показатели според мен беше също като Авида???
- skakalec75
- научил се да хвърля
Искъра след Лакатник прецакаха, Лобуш прецакаха , абе ИЗРОДИИИИИИИИИИИИИИИ.А и тази агенция за нищо не става!
Tubertini ги разбира!

- Бисо
- сериозен играч
Не са слухове за съжаление,преди малко бях там,положението е трагично.Умряла риба има на всякаде,а тая дето още не е ,я ловят с кепове,тройки, абе кой с каквото се сети-ОТВРАТИТЕЛНО.Най-интересно бяха двете патрулки с ченгета,които садяха и зяпаха без да направят нищоtakezo написа:По последни данни , не са Пернишките заводи ...а ня'къв завод на Р.Арката ...изпуснал метан. Метана незнам как се е смесил с водата , но стоиностите са ....сом 45 кг, щука 7 , бяла 7 , шаран ...22 ...може и да са слухове но не вярвам

ИАРА-Перник НЕвдига телефоните да им Е.А мамицата.

Paparaka написа: За мен всеки риболов е състезание. Ако не с тези, с които съм за риба, то със самата риба.
Сега трябва да изчакаме 20 години да се въстанови рибния ресурс
мама им и боклуци мръсни добре че не зависи от мен щех да им отнемем кислорода през г_за 

Да си добре приспособен към болно общество не е признак за добро здраве.
- crazybot
- фен клуб-скобар
Колеги айде някой по запознат да хване да сезира еколози ли незнам кво .Това не може да остане така без никакви последствия за тоя завод
-
- разбира нещата
И аз съм за ... но как с мейл може би и коя организация.Или телевизия ...
Факт !
- Светльо-toxin34
- разбира нещата
не еколози а канал1,БТВ,Нова и т.н.а за тези дето грабът от полуумрялата риба им пожелавам да напълнят токсикологията на пирогов,с по рдин бъбрек и половин черен дроб да останат гадовете нещастни
Бракониерииии,оставете рибата да се размножавааа