МЕШАНА СКАРА ЗА ВСЕКИ.

Всичко за което не намирате подходящ форум

Модератор: dantho.mihov

Emo-83
сериозен играч
сериозен играч

МЕШАНА СКАРА ЗА ВСЕКИ.

Мнение от Emo-83 »

Тази тема е свободна.В нея можем да пишем неща нямащи общо с другите теми.Нещо,като приказката на Велко Кънев,Георги Мамалев и Антон Радичев(всеки си говори различно и по неговия проблем).Целта и е да оставим другите теми чисти и с тематиката на заглавието им.
Тук са разрешени и културните спорове между индивиди обичащи риболова на сом.
Аватар
Митев
учете се от него
учете се от него

Re: МЕШАНА СКАРА ЗА ВСЕКИ.

Мнение от Митев »

То добре , щом ще е тъй я сложи в Разни
Emo-83
сериозен играч
сериозен играч

Мнение от Emo-83 »

Мисля,че темата ще е успешна.Опита,който имам от друго място ми посказва това.
И за да започнем по някакъв начин моля разгледайте новия ми подпис тук(там има интересни клипчета).После ще си говорим за Корбус 511-макара та макара.Или говорете за всичко,което сте решили вие.
Последно промяна от Emo-83 на Съб Сеп 27, 2008 11:35 am, променено общо 1 път.
Diman
разбира нещата
разбира нещата

Мнение от Diman »

Това сме го гледали, Емо. Но когато се гледа нещо, очите винаги търсят избирателно и намират нещо, но пропускат друго. Какво искаш конкретно да видим.
Темата е повече от необходима, за да не дразним повече модераторите. Винаги има нужда от раздумка и доизглаждане, доуточняване, изобщо това е нещо като чат. Някой ще каже, може да си лафите и край язовира. Тогагва няма много време. Там се работи и по-малко се философства. Пък и всеки е организиран различно- един си почива, друг е във водата, трети изобщо не излиза от водата..и така.
Emo-83
сериозен играч
сериозен играч

Мнение от Emo-83 »

Нищо конкретно не желаех да видите.Просто исках да се започне по някакъв начи.Не знаех как и понеже спора за Корбуса беше скорошен-реших,че е и актуален.Освен това аз толкова отдавна не бях натискал подписа ми,че не бях забелязал тези нови и за мен клипчета.Повечето клипчета се появяват след изглеждане на 1-я.
Общо взето трябва да е тема за свободно общуване и преминаване от един разговор в друг.Стига и модераторите да са на това мнение.
lusienn
и господ не е толокова добър

Мнение от lusienn »

На мен ми харесва тази тема-поздравявам Троли за улова :!:
:D Мир любов и щастие за всички

Риболовци.
Emo-83
сериозен играч
сериозен играч

Мнение от Emo-83 »

И аз го поздравлявам,но не зная улова сегашен ли е или миналогодишния. :!: :?: Хубаво е да пусне и една цялостна снимка на сома.За фон може да е и той.
Троли,какво е това Абу.Не клъвна ли на Корбус с редач-основно предимство за Биг-Гаме.
Аватар
Митев
учете се от него
учете се от него

Мнение от Митев »

Ето го :wink:

Изображение
Emo-83
сериозен играч
сериозен играч

Мнение от Emo-83 »

Хубаво соме-браво.Не успя да се капотира Троли.Ако има те мерките ги кажете за да сравним с таблицата на Милко.Може и да е сбъркал човека при сметките.
lusienn

Мнение от lusienn »

Много ми харесва-има и за скара -пържене-и за чорба-браво :!:
:D Мир любов и щастие за всички

Риболовци.
lovo-бай СТОЯН
сериозен играч
сериозен играч

Мнение от lovo-бай СТОЯН »

Здрасти Емо. Разбирам че имаш доста приятели по Испания,та можеш ли да ми кажеш ,дали техните сомове ,по сантиметри и килограми, съвпадат с тези на уловените в БГ,и дали няма драстични разминавания на килограмите с тези , по таблицата на Милко.
Ако умееш да летиш, не-казвай на никого, защото няма да можеш да се отървеш от учители!
Аватар
ЗАЕКА
ще става разбирач
ще става разбирач

Мнение от ЗАЕКА »

На мен миналата седмица ми донесе успех в риболова на кльонк 112 см 7.700
Изображение
Изображение
Diman
разбира нещата
разбира нещата

Мнение от Diman »

Браво, ама има тема "Хванах сом"! Заек... :smt021
:smt033
Emo-83
сериозен играч
сериозен играч

Мнение от Emo-83 »

ЗАЕКА написа:На мен миналата седмица ми донесе успех в риболова на кльонк 112 см 7.700
Изображение
Изображение
Браво за сомето-абсолютно в границите е +- 10%
Изображение
В Испания сомовете ги мерят без опашния плавник,но тук е България и в закона за премерване на рибата,както и по правилниците на ИГФА се мери от главата до края на опашния плавник.
Аватар
krokibg
учете се от него
учете се от него

Мнение от krokibg »

Аз вече описах случка със моя мултипликатор Корбос SEACOR и нямам съмнение във неговата здравина.Каквото и да се гледа и каже,макарите и мултипликаторите нямат за цел да остават вечно здрави/такава е и целта на производителите/да си купуваме нови и нови такъми веднага щом ги счупим.Винаги има дреболийки по макарите и мултитата които са направени от пластмаси за да имат слаби звена във системите и по този начин,рано или късно им идва времето когато точно тези части поддават.Имам обаче и нещо друго да кажа :!: :idea: :!: :idea: :!: :idea: И във България имаме прекрасни майстори които и със допотопните ни машини са във състояние да направят всяка част което се разваля и то така че повече никога да нямате проблеми със същата.Поправял съм и Шмана които доста години са ме карали и макар и отремонтирани,работят и нямам намерение да ги сменям.Та моето мнение за Корбоса е че когато се развали,ремонтче и проблемите свършват.Ако сега си купя нов Корбос,веднага го разглобявам,нося няколко джунджурийки да ми ги направят от друг материал и това е,нека да ми направи какъвто си иска сом - ПРОБЛЕМ :lol: :lol: :lol: :wink: Няма вечни такъми,дори и най-здравите рано или късно поддават някъде,където е най-слабото звено в системата :wink: :idea: :idea: :idea:
Глупаците и завистниците нямат изтребване,като хлебарките са !!!

Аз нямам проблем с хората,те имат проблем с мене !!!!!
Публикувай отговор

Обратно към “Разни”