Къде се намирам:
Риболов
Сладководен раздел
Излети
Моят риболовен излет
naRiba.com

Форум

р.Искьр
- muerter
- сериозен играч
- Обратна връзка:
р.Искьр
И така ,в петьк след работа товарене на фемилито в колата и газ кьм с.Крушовене.Цел на посещението сбор ,и евентуално риболов.
Сметките бяха за целодневен излет в сьбота,но дьжда и алкохола
провалиха предварителните планове.
В неделя ранно ставане ,кьм 10,30 познаите дали алкохола има нещо общо,след голямо чудене да ходим или не отидохме на реката за около 2 часа.Предстоеше врьщане в Габрово ,а в 15 часа има старт от формулата.
Пистигане в 11 ч.
Те това сьм аз ,още под влияние на
Малко пеизажи

Омесване на половин плик Джаксон река и започване на риболова,а тои беше на влашка плувка

След 10 мин се започна гол след гол на дребни морунажчета все от тоя калибьр
на бял и торен кьлвяха и кротушки и по някое попче.Кьм края на риболова удари и една мренка която за разлика от морунажите беше вьрната в реката да расте
Те това беше за около 2 часа 30 морунажа 20 кротуша и 1 мренка.Повече от доволно,лошото беше че главата ме сцепваше през цялото време
наздраве

Сметките бяха за целодневен излет в сьбота,но дьжда и алкохола

В неделя ранно ставане ,кьм 10,30 познаите дали алкохола има нещо общо,след голямо чудене да ходим или не отидохме на реката за около 2 часа.Предстоеше врьщане в Габрово ,а в 15 часа има старт от формулата.
Пистигане в 11 ч.

Те това сьм аз ,още под влияние на

Малко пеизажи

Омесване на половин плик Джаксон река и започване на риболова,а тои беше на влашка плувка

След 10 мин се започна гол след гол на дребни морунажчета все от тоя калибьр

Те това беше за около 2 часа 30 морунажа 20 кротуша и 1 мренка.Повече от доволно,лошото беше че главата ме сцепваше през цялото време

наздраве

На някои хора не им е нужен акт за раждане , а писмено извинение от производителя на контрацептиви !!
-
- кандидат преподавател
- Обратна връзка:
Re: р.Искьр

Macedonia
Братко, теб съм те признал!
Заклевам се, ще си сложа твоя снимка и преди излет ще я целувам, кръстя, кланям, моля... абе всичко, за да върже кадема!
Братко, теб съм те признал!

Заклевам се, ще си сложа твоя снимка и преди излет ще я целувам, кръстя, кланям, моля... абе всичко, за да върже кадема!

- sandista
- сериозен играч
- Обратна връзка:
Имах късмет да ударя една такава мряна на скоро .. мога да кажа,че това дърпа като добиче ... Голяма тръпка 

- Paublo_Eskobar
- Модератор
Страхотна риба е това бялата мряна!Поздравления за излета 

Този който никога не е грешил, никога не е опитвал нещо ново!
Алберт Айнщайн
Алберт Айнщайн
колега а какво е нивото на реката в момента покачило ли се е или все още не е
Team Filstar-Bobi Fisher