Къде се намирам:
Относно Сайта
Разни
naRiba.com

Форум

Привет от Люлин!!! и помощ :(
Модератор: dantho.mihov
Привет от Люлин!!! и помощ :(
Привет, от Люлин колеги.
Спешно ми трябва да си намеря риболовен магазин в Люлин.
Цяло лято не съм ходил за риба, защото си взехме жилище в едно от вертикалните села на Люлин 10. Та ремонти, пренасяне... ужас. На никой не го пожелавам. Не можеше да се отлагат процедурите за след лятото, защото вече имам втори наследник
. Та едва успяхме да смогнем да се нанесем и бебето се пръкна. От 3 месеца не съм ходил за риба и ето че тази събота или неделя ми се отдава възможност. Обаче не знам къде да си потърся стръв. Моля Ви препоръчайте ми магазин от който достатъчно рано, може да се закупи жива рибка, добри червеи а и други манджи.
Благодаря предварително!
Спешно ми трябва да си намеря риболовен магазин в Люлин.
Цяло лято не съм ходил за риба, защото си взехме жилище в едно от вертикалните села на Люлин 10. Та ремонти, пренасяне... ужас. На никой не го пожелавам. Не можеше да се отлагат процедурите за след лятото, защото вече имам втори наследник

Благодаря предварително!
- hristotihov
- сериозен играч
- Обратна връзка:
Re: Привет от Люлин!!! и помощ :(

1. Тръгваш по улицата от Бриколаж към разклона за Филиповци. Магазина е в панелките в дясно, продавача живее там.

2. Пряката срещу супермаркет "Т Маркет"
3. Магазин на Аква Спорт
4. На кооперативния пазар, навътре между сергиите
Горещо препоръчвам номер 1. По-добре си купи стръв от вечерта. В неделя ще вали в цяла България, това е защото аз реших да ходя за риба

те: http://vremeto.dir.bg/4day.php
нямам живарник
- Paublo_Eskobar
- Модератор
Добре дошъл в клуба! 

Този който никога не е грешил, никога не е опитвал нещо ново!
Алберт Айнщайн
Алберт Айнщайн
Благодаря Ви, колеги.
Довечера още ще потърся въпросните магазинчета.
Мерси и на Пабло, само не разбрах за кой клуб става въпрос
.
Довечера още ще потърся въпросните магазинчета.
Мерси и на Пабло, само не разбрах за кой клуб става въпрос

- Paublo_Eskobar
- Модератор
В клуба на Люлинските риболовци!Базик просто.Deacon написа: Мерси и на Пабло, само не разбрах за кой клуб става въпрос.
Може да навестиш и някоя от срещите,ако искаш?

http://forum.nariba.com/viewtopic.php?f=32&t=13343
Този който никога не е грешил, никога не е опитвал нещо ново!
Алберт Айнщайн
Алберт Айнщайн
Много съм ти благодарен, надявам се да се видим.Paublo_Eskobar написа:В клуба на Люлинските риболовци!Базик просто.Deacon написа: Мерси и на Пабло, само не разбрах за кой клуб става въпрос.
Може да навестиш и някоя от срещите,ако искаш?![]()
http://forum.nariba.com/viewtopic.php?f=32&t=13343
Колега ,има нов магазин в Люлин 10,от една-две седмици е,аз не съм го посещавал още,ако искаш го провери.Намира се близо до Т-маркет в една нова кооперация.Казва се златна рибка или нещо такова 

пазете природата,почиствайте след излет!!!
Колега в Люлин 10 срещу бл.112 в едно ново блокче има магазин.Събота и неделя отваря в 5:30. Успех 

Огромно благодаря,
клеги, оказа се че това магазинче е точно до нас
. След като не можах да открия магазините 1 и 2 от списъка на Марко-Поло, се поогледах в близост до нас (не можех да ходя много на далече, аз взимам по-големия малък от градина). Много се изкефих - да наистина работят от 5:30 в събота, и имат бял, шарен, пинки, торен и даже и живи рибки. Много Ви благодаря още веднъж на всички колеги.
клеги, оказа се че това магазинче е точно до нас